• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımmm sağol kaptanım bende kaçamak yoktu galibada spor mu az geldi acaba :)) neye ağırlık vereyim sizce
Canım sen pazartesi takıma geldiğin için doğal olarak 3 günün menüsünden (cuma, cumartesi ve pazar) muaftın, puanın o yüzden düsük kaldı. Aslında menülerin ve sporların gayet güzel. Bu şekilde devam etmen yeterli :)

Geç yemek gerçekten de etkiliyor. Mümkün olduğunca az yiyerek atlatmak lazım. Hele tatlılara hiç dokunmamak lazım. Bende normalde 6’dan sonraya pek bırakmıyorum akşam yemeğini. Geç yersem hemen artıya dönüyor.
Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı hem geç yedim hem porsiyon fazla geldi hem de tatlı derken artı oldu, son iki güne kadar dikkat ediyordum 17gibi akşam yemeği yiyordum iftar saati salata yoğurt yiyordum sadece

Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı hem geç yedim hem porsiyon fazla geldi hem de tatlı derken artı oldu, son iki güne kadar dikkat ediyordum 17gibi akşam yemeği yiyordum iftar saati salata yoğurt yiyordum sadece
Haftada 1-2 gün kaçamak yapmak zaten artı gelmemize neden oluyor canım. Kaçamaksız geçen haftada gerçekten kilo veriliyor. Böyle yaparak süreyi uzatıyoruz aslında . Ben de tam istikrarı sağlayamadım ama pes etmeden kaldığımız yerden devam etmemiz lazım.

Gunaayyddiiinnnn
Tebrik ederim canım. Bu haftaki kaçamaklarına göre iyi gitmiş cidden

45 dk pilates dışındakileri pideye ceza olarak kestim

Senin cezaların bitti diye mi bu kaçamaklar :KK53:
Şu spordan kaçı benimdi Cikilatacanavari Cikilatacanavari cım? Yetiyorsa burdan keseyim yoksa ekstra ceza yazayım

Senden de 40 puan kestim canım haberin olsun

Ya bu sporları da mı ekleyeyim spor listesine nasıl puanladıracağımı bilemedim :KK53:
Sen git bi yürüyüş yap doğru düzgün de kadayıf yansın. 40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Sibel in cezası yok kaptanım :eek:

Günaydın herkese.:KK200: Ben bu sabah 75.3 çıktım. Az ama beni çok mutlu etti. Artı geleceğim diye üzülmüştüm. :KK24:
Tebrik ederim canım :halay:

Çok iyi tebrikler :nazar:

Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara :KK76::KK73:

Günaydın arkadaslar:halay:
73 den 70.7ye düşmüşüm:KK49:
Eki Görüntüle 2152656
Vaaaooovv çok iyi gitmiş süper ya:KK9:
Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendim :63: yarım ağız tebrik edeyim bari :KK9:haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :KK70::KK8:
Haftaya da ben geçcem oraya :lülülü:

64.5/64/0.5/0.77

Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Tebrik ederim :KK50:

günaydın güzeller
bugün cuma eminim çok güzel bildirimler gelecek merakla bekliyorum kolay gelsin
Cikilatacanavari Cikilatacanavari tatlım tebrikler hftanın birincisi olmuşsun :KK200:
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandm :KK48:

Evet canim. Faydasini gorurum umarim
gruceginden eminim canim :KK66:

tebrik ederim canim demistim ben hakettin :KK9: (azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik:KK39:)

Günaydın arkadaslar:halay:
73 den 70.7ye düşmüşüm:KK49:
Eki Görüntüle 2152656
süperrr masallah cok gzel gitmis :KK9:

Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendim :63: yarım ağız tebrik edeyim bari :KK9:haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :KK70::KK8:
sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm:KK45:

Haftada 1-2 gün kaçamak yapmak zaten artı gelmemize neden oluyor canım. Kaçamaksız geçen haftada gerçekten kilo veriliyor. Böyle yaparak süreyi uzatıyoruz aslında . Ben de tam istikrarı sağlayamadım ama pes etmeden kaldığımız yerden devam etmemiz lazım.
Çok haklısın canım. Kaçamaklar la hedef yolculuğunu uzatıyoruz. Yerken güzel oluyo ama olan yine bize oluyo. Kaçamaksız yola devam inşallah..

Gunaayyddiiinnnn

Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara :KK76::KK73:

En küçük pantolon mu :rolleyes:harikasın :KK9:ayrıca hiç de çatlamadım:lülülü:

gruceginden eminim canim :KK66:

tebrik ederim canim demistim ben hakettin :KK9: (azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik:KK39:)

süperrr masallah cok gzel gitmis :KK9:

sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm:KK45:
Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacak :KK8:

Gunaayyddiiinnnn

Tekrar tebrik etmek istiyorum seni Cikilatacanavari Cikilatacanavari . Birinci olucam dedin inandın azmettin birinci oldun. Helal olsun sana. :KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok haklısın canım. Kaçamaklar la hedef yolculuğunu uzatıyoruz. Yerken güzel oluyo ama olan yine bize oluyo. Kaçamaksız yola devam inşallah..
Evet ya dişimizi sıkıp bireZ dayansak zaten hedefimize ulaşıcaz, bir hafta duramıyorum kaçmak yapmadan :( 3kilo vardı vermem gereken çok da değil ama diyet yapmıyorum sanki aynı yerlerde gidip geliyorum hiç bir ilerleme Yok kaç aydır:(

Tebrikler camım çok güzel vermişsin :)
Teşekkür ederim cnm
En küçük pantolon mu :rolleyes:harikasın :KK9:ayrıca hiç de çatlamadım:lülülü:

Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacak :KK8:
Yaa 40 beden bi pantolonum vardı en küçük oydu pıt diye oldu zor bile olmadı giymesi
Hahahahha :KK70:gorecegizzz hem daha ben tartilmadim aksama iftardan once tartilicam belki supriz yparim :21:
Heyecanla bekliyorum cnm

Tekrar tebrik etmek istiyorum seni Cikilatacanavari Cikilatacanavari . Birinci olucam dedin inandın azmettin birinci oldun. Helal olsun sana. :KK9::KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim cnm artık inmem ben oralardan :halay:

Back
X