• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yıne Yorgun’um bennnn. Yarın aksamda mısafır gelcek gıbı yarın bellı olcak.
Sahur
Uyuya kalmışız su ve peynır atabıldım agzıma.

Iftar
Fırında balık cok yıyemedım.
Dünden kalan köfteden 3 tane yedım. Salata ve sehrıye çorbası

Sımdı bıraz meyve yıyecegım.

Cay kahve şekersiz ıcıyorum.
Su en az 2 lt
Ekmek yemıyorum normalde. Bugun yarım dılım yedım.

Spor olarakta çarşıya çıktım yarım saat hızlı olarak yürüyüş yaptım.

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Menümü yazayım

Sabah
2 dilim ekmekten tost
Domates
Salatalık
2 zeytin

Ara
1 minik çikolata :oops: Bugün gerçekten çok ihtiyaç duydum

Akşam
3 köftr
2 kaşık bulgur pilavı
Semix salatası
O minik çikolatayı görmedim hedefcim :bicak: Ne de olsa spor ve menü 1.si oldun, o kadarcık da hakkın olsun :)
Menüm;
Sahur yok..
iftar;
1 porsiyon et iskender
300 ml ayran
Yarım kase mercimek çorbası

Ara;
Dondurma 1 kaseden fazlaydı..

2 L su
2 t.kahvesi

Spor;
Özel olarak spor yapamadım ama biraz yürüyüş oldu o da spordan sayılmaz aaa simdi yazarken baktım da 7000 adımı geçmiş. :KK6:
Yürüyüslerini dondurmaya kestim
morordek morordek
Kahvaltı :haş yumurta peynir domates salatalık
Öğle :dürüm et tantuni, gariban görüşmesi :KK43:
Akşam:çorba et sote gariban görüşmesi2
Su 2lt spor yok morordek morordek
Bugün çok kaçamaklı oldu ama telafi edicem cezamı istiyorum ördeğim
:skandal::skandal:
60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
y
Düzeltmeye geldim kaptanım. Kocam zayıflamamı kutlamaya pasta almış :skandal:Ben de 3 çatal yedim. ceza istememin sebebi irademe sahip olmamak aslında.
:kızgın:
Dur şimdi son durumda ceza yazmamıştık di mi?
Hadi 3 çatala çok olmasın, 20 puan yeter Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Allah'ımm bu kaçamakların adı gariban görüşmesi kalırsa morordek morordek aha böyle :KK67:kafama kafama vurur
:KK48::KK48:
Bugünkü menüm morordek morordek
Sabah
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 1 dilim hindi füme
  • Az peynir
  • Domates salatalik
  • 4 zeytin
  • Bitki çayı
Öğle
  • 1dilim çikolatalı pasta
Akşam
  • 5 yemek kaşığı etli taze fasulye
  • 4 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
40 squat
45 dk leslie Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Canım bu hafta çok kaçamak yaptın, bu hafta sabit geldin ama hala kaçamak :KK11:
Sporların cezaya gitmiştir muhtemelen. 50 puan ceza daha Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Bu hafta sonuç nedir diye uğradımdi.
Menü yazayım pek parlak değil lakin ördekcime kafayı yedirmek üzereyiz arkadaşlar. :bicak::skandal::confused:
Cuma menü morordek morordek
12de 2 ceviz ve suyu
2 buçuk 1 biber dolması içini oğlan yedi dışı ve yoğurt
4 gibi 1 tabak tavuklu tel sehriye çorbası 2 kepçe
7 buçuk 3 çiğ köfte marul
Iftar
1 kepçe barbunya 1 biber dolma orta boy
1 kase Kinoalı cacık
4 5 çatal salata
10 gibi çay kuruyemiş evet baya çok yedim ama doymuyorum
Yarım paket çikolata
2 klasik lokum
5 çizi. Bunlarda öğle akşam arası götürdüğüm cissss lar.:kızgın::kızgın::olamaz:

Su 2 lt re geçti.
Spor yok ama bu sıcakta yakındaki park dururken yedi tepeli şehirde rampa yukarı kızımin bisikleti itirdim baya kardio olmuştur. 1 kerede yakın parka gittim .
60 puani ciklatim kesmis bir 60 da benden Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Screenshot_2018-06-09-00-39-42.webp

Sebeplerim:
  1. Şerbetli tatlı
  2. Zaten gün içinde ekstra bal kaymak ve bitterin var
  3. Dün menü yazmamışsın
Bence az bile yazmışım :KK53:

Cidden ya ayrılan doktora randevu vermek nedir? İnsanları uğrastırıyorlar yok yere. Umarım baska iyi bir doktor bulursun canım

Sağol şekerim, darısı hepinizin başına :KK200:
Galiba buldum bebeğim :KK15:

Hanımlar genel bir açıklama yapmak istedim. Eskiden beri takımda olanlar aslında biliyor, yeni gelen arkadaşlarımıza sistemin nasıl çalıştığını açıklama ihtiyacı duydum. Özellikle de ceza konusunda...

Ben neden ceza yazıyorum size? Sadistliğimden değil tabi ki, henüz o kadar delirmedim şükür :KK53: Buraya menü yazıyorsunuz, hatta bazen yazmıyorsunuz (ki her gün menü yazmak takım kuralı ve herkes buraya kuralları kabul ettiğini beyan ederek geldi), içinde diyette yenmemesi ya da nadiren yenmesi gereken şeyler var. Şimdi ben bu menüyü görmezden geleyim dersem; 1. herkes bu şekilde "yaa nasıl olsa bi şey denmiyor" diyerek kaçamakların dibini görüyor (tecrübeyle sabit), 2. görenin canı cekiyor, 3. ve en önemlisi o kaçamak size kg olarak geri dönüyor. Siz buraya kilo vermek için geldiniz değil mi? O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, spor yapacaksınız. Bunun kuralı bu. Hem tatlıları börekleri yiyeyim hem kilo vereyim, öyle olmuyor maalesef.... Olsaydı hiçbirimiz kilo almazdık değil mi? Ve aslında ne güzel olurdu :KK45:

Ben burada ailemden işimden zaman ayırıp sizlerin menülerini puanlıyorum, haftalık hedeflerinizi tutuyorum vs vs. Neyse amacım bunları gözünüze sokmak değil, bunlar kaptanın genel sorumlulukları ve kaptan olan kişi durumu bilerek kaptan oluyor zaten. Amacımız sizleri hedef kilolarınıza ulaştırmak, tüm bu sistem bunun için. Ama bunca fedakarlığa rağmen bir de sanki ben keyfimden size ceza yazıyormuşum gibi geri dönüşler alınca, insan demoralize oluyor ister istemez. Mantıken düşününce banane sizin verdiğiniz kilodan değil mi? Ama işte bir faydamız olsun diye uğraşıyoruz burada, tüm takımlar ve kaptan/kaptan yardımcıları olarak. Ha diyorsanız ki bu sistem bana göre değil, o halde zaten yarışmaya katılmanıza da bence gerek yok :) Ya başka motivasyonlar bulursunuz kendinize kilo vermek için ya da kilolarınızla mutlu mesut yaşayıp gidersiniz.

Lafım kimseye değil, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi genel bir açıklama gereği duydum :) Eski yarışmacılarımıza da hatırlatma olmuş olur. Hepinizi seviyorum :KK200:
Sonuna kadar haklısın Şeymacım. Burada yaptığın tamamen gönüllü işi, böyle bir ortam aslında bizim için de bulunmaz bir nimet. Bir nevi grup terapisi gibi, birbirimizle dertlerimizi paylaşıyoruz, aynı olan sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışırken birbirimize fikirler veriyoruz. Reelde böyle bir şeyi bulabilmek imkansız ötesi. Bende kendime çeki düzen vermeye başlıyorum kaptanım. Çünkü ipin ucunu bıraktığın zaman kaçıp gidiyor işte.

Iyi geceler kizlar Bgun benim icin guzel baslayan ve cok kotu biten bir gun oldu byuk kizimin karne gunuydu karnesini aldik eve geldik arkadalsrimizla hep brber biseyler hazrladik iftara piknik alanina gttik cay faslına kadr hersey gzeldi ama kucuk kzim bebek arabasindan kafa ustu dustu alnı kütük gibi sisti elim ayagim birbirine grdi ne yapicagimi sasirdim byuk kzim kardesi icin korkup aglamaya basladi minigim kucagimda agliyo ben biandan agliyorum buz fln koyduk yatstirdim braz ama iyidi drumu oyuzden gtrmedim dktra ama hala sus ve mosmor krem fln surdum insallah iyi gelir tam o sustu bu sferde yagmur bir bastrdi hepimiz sırılsıklam olduk gzel baslayan ama cok kotu biten bir gun oldu benim icin rabbim evlatlarimiza saglik versin gerisi hic onemli degil
Aminnnn :dua: ay çok geçmiş olsun canım yaa. İlerideki mesajlara henüz geçmedim ama inşallah iyileşmiş ve birşeyciği kalmamıştır kuzunun. :anne:

Back
X