- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #287.721
Ben de 4 senedir yapmıyorum o aktiviteyi desem yeridir.Uyku mu? Uyku neydi? Kızım doğmadan önce görmüştüm sanırım kendisini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 4 senedir yapmıyorum o aktiviteyi desem yeridir.Uyku mu? Uyku neydi? Kızım doğmadan önce görmüştüm sanırım kendisini![]()
bayram sonrası hedefim sabit gelmek
Caya misafirim geldi demistim ya sahurada kaldilar canim namaz kil yat dyene kadr belki 4.30 bile olmusturNeden o kadar geç yattın canım
rabbim yardimcimiz olsun bende bgun temzlikle ugrasiyorum misafirim geldi aksamada piknik gibi bsey yapicaz ayriyetten onun hazrliginida yapicam vay benim halimeSuan bende aynı durumdayım. 4 Buçukta Yattım ve 9 da kalktım. Dün çok yorucuydu bugunde hep dışarıda olacağım saat 5-6 ya kadar. Senın gıbı gozlerım açılmıyor. :) keşke suan yatabılsek

benim yerimede uyu nolur braz gec oldu cvp vermem ama napim is gucÇatlatmak gibi olmasın ama nobetten çıktım eve geldim şimdi uyucam![]()

super yaa braeoo bende kilomu cok merk ediyorum bakalim aksama kac ckicammorordek cim 22 haziran hedefime bugün ulaşmış bulunuyorum. :)))))))) çok hızlı oldu ama bu sabah 61.5 çıktım :))))))))

Ay yapim arada bende sıcakta güzel gider hedefim.![]()

Olsun canım sen dikkat etmeye devam et evde tartılırsın gidinceKızlar burada tartı yok ya ben kilomu bilmiyorum![]()
Ooooo süpperrrrr83,8 den 81,2 ye - 2, 6
![]()
Olsun canım belki daha iyi olur. Sık tartılmayı önermiyorlar zaten. Bu vesileyle bunu denemiş olursun. Döndüğünde tartılırsın. Tabi yediklerine dikkat edersen sorun olmazKızlar burada tartı yok ya ben kilomu bilmiyorum![]()