Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Squat girl'müş ismini duymustum ama o zamanlar sporları puanlamıyorduk
Dakikasına kaç puan versek? Başka yaptıgın sporlar var mıydı önceden Leslie, Jessica ya da Jillian gibi? Onlarla kıyaslayıp verebiliriz.
Leslie dakikası 1.5 puan
Jillian dakikası 3 puan
Jessica dakikası 2.5 puan
Leslie yaptım canım ona kıyasla puan verebilirsin

Leslie'ye göre daha mı kolay daha mı zordur 1.5 puana göre kaç verelim squat girl'e onu soruyorum aslında :)
Leslieye göre zor gibi aslında bacaklarım pert olduğuna göre :KK70:bana leslie daha basit gibi geldi bilmiyorum

Sağol canım hayırlısı olsun :KK68:

Sağol canım :-) yalan yok ben yine sabit gelirim sanıyordum:KK73:

Bence kesin ilk 3 teyiz. Hatta 1. Olacağımızı düşünüyorum ama :KK53:

:KK70:Sen bu gazla haftaya 65 falan görürsün canım. Şaka bir yana kesinlikle haftaya 60lardasın canım:rapci:
ben bu gazla bir suru sey yapip geldik birazdan bir surude spor yapicimmm ay insallahhhh yaaa:dua:

azaydidem azaydidem bana kilonu söylemedin dimi
seni etiketlemeyi unutmusum canim :olamaz:

:KK200::KK200: Kaptan ya!! Seviliyorsun ördeğim..

Kızlar, açık kaptanlık falan olursa siz bana söyleyin ben gidip parkbyull'un kaptan olmasını engelleyeyim. Anlatayım takıma, sizin duygularınızla oynar diye.
:lülülü::lülülü:

Gönül rahatlığı ile yedim ördeğim. :KK200::KK200:

Teşekkürler tatlım.

Çok eğlenceliydi bence. :KK60:
afiyet olsun löp löp et olsun:KK53::KK62:

Ben de neguzel 69a inmistim tatile giek icin izin aldm tatil 1-2 alip geldim :eek: 70-71 arsi gorunuyrm hemen geri 69 olamam lazm :deli: hadi hemen beraber 69 a gecelim:KK4:
hemen hemen hemde bu hafta:21:

herkesi tebrik ederim kizlarrr:KK36::KK200:

Bence de çok güzel bir sonuç. En büyük tebriklerden birini sen hak ettin bence

Tebrik ederim @fancynancy. Seni geçmeye çalıştım ama başaramadım. Bilemediğin eli. öpeceksin derler. Tebrikler tekrardan

Hoşgeldiniz kızlar
Ayyyy şımardım canım çok teşekkür ederim :KK45::KK60:

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımızdasın

Çokkk tatlısın fancyciğim

Vallahi ben de oku oku bitiremedim.

tebrik ediyorum hedef38beden hedef38beden
:KK200:
Yaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar :KK42:
8'e kadar başka bir değişiklik olmazsa 4. gibiyiz
Yaaaaaa ben kesin ilk 3 teyiz diye düşünmüştüm. Neyse sağlık olsun haftaya gireriz:rapci:

Leslieye göre zor gibi aslında bacaklarım pert olduğuna göre :KK70:bana leslie daha basit gibi geldi bilmiyorum
O zaman ikisini de yapan var mı bi soralım bakalım takıma :)

Evet hanımlar squat girl'u yapan var mı daha önceden? Puan tablosuna kaç puan ile ekleyelim? :)

O zaman ikisini de yapan var mı bi soralım bakalım takıma :)

Evet hanımlar squat girl'u yapan var mı daha önceden? Puan tablosuna kaç puan ile ekleyelim? :)
Benim bölgesel olarak yazdıklarım hep squat girl dü kaptanım listede yazmadığı için kafa karışmasın dediydim:) bence 2 puan makbuldür gibi

Yaaa kıl payı ile 3.lük kaçtı kızlar :KK42:
8'e kadar başka bir değişiklik olmazsa 4. gibiyiz

Haftaya inşallah çok daha iyi oluruz Ördeğim.
Evet hanımlar bu hafta 4.yüz amaaaa hedef38beden hedef38beden cigim bireysel sıralamada 3. olmuş kendisini bir kere daha tebrik ediyorum :KK9::nazar:

Yaaa, çok mutlu oldum. :KK54:
Teşekkür ederim kızlar. Hep takım motivasyonu. İyi ki varsınız!! :KK200::KK200:

Back
X