Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada dün ki menüde akşam smoothie içmedim green juice içtim..
maydanoz,salatalık,limon,havuç,yeşil elma,az su...

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

bu sabahki kahvaltım...
2 yumurta beyazı
yarım kırmızı pancar
yarım avokado
peynir
zeytin
salatalık
domates
şekersiz çay

öğlen bir muz bir yeşil elma bir buçuk bardak kefir getirdim ,meyveleri tarçınlayıp kefirle gömerim..

akşam greenjuice yapacağım yine için iyice temizlensin..

spor 15 dakika eliptik yaptım akşam..
oğlum ateşlendi iki gündür duruma göre bugünde eliptik yaparım..

morordek morordek kaptanm tekrar belirteyim tatildeym bir kaç hafta daha aktif olamycam magickk magickk canm değişik durumlarda var ani bazı kararlar aldk belli olsn da bir ara müsait olunca girer yazrm size neler oldgnu :KK66: hepinizi öpüyorum kızlar kilo almamaya dikkat ediyorm ayrica grup konusunu yanlş anlamşım kaptanm tekrar ozűrdilerim opuldunuz:KK200::KK15:
Tamam canım bende seni çok öpüyorum kendine iyi bak tatlım :KK68:

Aldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107

Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta :olamaz:
valla vakvakcüğüm çok üzgünüm:işsiz:
velhasıl sanırım ben duraklamaya girmiş olabilirim veyahut içtiğim mide ilaçları buna sebebiyet veriyor olabilir..

Hayırlı cumalar kızlar
Inşallah iyidir dedimdi sonuçlar ama pek parlak değil galiba. bende 63 geldim tartimda 500 km ve gece 3 e kadar ayakta sabah 7 de kalk şimdi yine yoldayım. yarin yine memleket yolculuk. çok abartmiyorum ama düzen yok biraz. şu düğün işinden sonra şekersize yeniden başluyo rum. çünkü bana çok iyi geldi tatlisiz çikolatasz olamayan ben canım hiç istemiyor.
suzancim hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gonlundekileri hakkında hayırlı hakkında hayırlı olana gönlünü razi eylesin.benim çok sevdiğim bir duadir. dualarim seninle canım.

Dikkat et cnm kendini gönlünü ferah tut hayırlısıyla alacaksin bebişini kucağına ben de sana gebelikte ilgili bebis büyütmekle ilgili hep soru sorucam birinin öncülük etmesi gerek :KK15:

Aynen cnm annemindi bugün de kv demindi ilk defa doğum günü kutlanmis hediye almış dünyalar onun oldu ağladı bide çok duygulandım :KK36:ama pastadan da gömdüm :KK34:

Normalde ben de persembe leri daha dikkatli oluyorum ama bu perşembe cumartesi gibi oldu :oops:
Ayyy canım inşallah sağlıklı doğsun da ben sana sabah öğle akşam anlatayım :KK200:

bana da kiloyu çağrıştırmıştı geniş geniş yuvarlak ünlüler var diye herhalde:KK48:

bence çıtırcıklar ve pıtırcıklar olsun :KK58:

canım inşallah herşey güzel olacak ve sağlıkla kucağına alacaksın. pozitif düşünceden uzaklaşma dualarımız seninle:KK19:

ben varım tabiki de

daha yeni başlıyoruz :KK8:
Sağol canım bende pozitif olmaya çalışıyorum. :KK15:

Yaa yaaa gidip kendiniz görmeniz daha iyi aslında
Sonra ben burda asıp kesen kaptan durumuna düsüyorum
Ceza veriyorum diye bile yemedigim laf kalmıyor sonra :110: Hadi diyorum birazcık müsamaha göstereyim, bu sefer de herkes salıyor :işsiz:

Peki canım bu hafta dahil etmiyorum seni o halde

Tamamdır seni ekliyorum kardelencim :)

Suzicim güzel haberlerini bekliyoruz. Kalp atışını duyunca yaz mutlaka :KK200:

:bicak::bicak:

Akşam çok olmuş cidden, miden bile isyan etmiş baksana

Sağlık olsun ciklatım haftaya güzel bir eksiyle gelecegine eminim

Aa güzelmiş, bu hafta öyle yapayım

Candycim şu an takımda yer var ama açıkçası bence biraz daha liste dışı takılmalısın çünkü buraya başladığın ilk hafta artı gelmiştin, hem de nasıl bir artı :bicak:
Geçmişten de biliyorum, bu kez azimli oldugunu göstermen gerek :)
Mutlaka yazacağım canım :KK200:
Suzicim güzel haberlerini bekliyor olacağız canım.
İnşallah canım bende güzel haberler vermeyi çok istiyorum :KK15:

upload_2018-7-13_12-16-36-png.2168322

:sampiyon: 5. Takım 578. Etap Menü ve Spor Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 578. Etap Birincisi :sampiyon:

Bu haftanın kazananı Pötürcükler oldu, kendilerini tebrik ediyorum. Pıtırcıklar kişi sayısı eksikliğine rağmen çok iyi yarıştı yine de, onları da tebrik ediyorum.
Neyinizi tebrik ediyorsam buna rağmen nota aldık :olamaz::işsiz:

Valla senden bu hafta atak bekliyordum Didemcim ama biraz hayal kırıklığı oldu
Bak bir günün bilançosu nasıl da çıkıyor

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Valla canım kilo alma diye izne ayırmamıştım ama çok da bi şey fark etmedi sanki
Öyle oldu canım yaa. Çok üzgünüm benim yüzümden nota da aldık. Normal bi tatil olsaydı dikkat edebilirdim belki de düğün dernek kargaşasıyla dikkat edemedim.

Öyle oldu canım yaa. Çok üzgünüm benim yüzümden nota da aldık. Normal bi tatil olsaydı dikkat edebilirdim belki de düğün dernek kargaşasıyla dikkat edemedim.
Haftaya güzel bir eksiyle gelmek zorundasın kardelencim
2 haftadır artı geliyorsun çünkü
Yoksa affetmemmm :KK62:

Back
X