- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.781
Çok üzüldümAldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107
Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldümAldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107
Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta![]()
Pazar günü annemlere yazlığa gidiyorum 3 hafta muhtemelen ordayım kadın şimdiden brifing veriyor 'diyeti bırak gel canımı sıkma' :))))) benim yüzümden bişey yiyemiyorlarmış![]()
Tamam canım bende seni çok öpüyorum kendine iyi bak tatlımmorordek kaptanm tekrar belirteyim tatildeym bir kaç hafta daha aktif olamycam
magickk canm değişik durumlarda var ani bazı kararlar aldk belli olsn da bir ara müsait olunca girer yazrm size neler oldgnu
hepinizi öpüyorum kızlar kilo almamaya dikkat ediyorm ayrica grup konusunu yanlş anlamşım kaptanm tekrar ozűrdilerim opuldunuz
![]()
valla vakvakcüğüm çok üzgünümAldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107
Bencede esktra yorulması lazım kaçamak yapanın hatta nota aldığımız için her kaçamak +50 puanla başlasınKaçamak yapana ekstra spor cezası moduna geri dönüyorum bu haftadan itibaren
Süper fikir emniscimBencede esktra yorulması lazım kaçamak yapanın hatta nota aldığımız için her kaçamak +50 puanla başlasın![]()
Gaza geldim kellesi vurulaaaSüper fikir emniscim
Perşembe günkü kaçamaklar da x2 olarak cezalandırılacak bilginize
Aldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107
AhahahGaza geldim kellesi vurulaaa![]()
O güzel havaları yağmurlu, karlı, fırtınalı havaya dönüştürürüm ben merak etmeyinOrhan velinin de dediği gibi Bizi bu güzel havalar mahvetti kaptanım.
Abooo iyiki kaptan değilsin kelle koltukta gezecektikGaza geldim kellesi vurulaaa![]()
Ayyy canım inşallah sağlıklı doğsun da ben sana sabah öğle akşam anlatayımDikkat et cnm kendini gönlünü ferah tut hayırlısıyla alacaksin bebişini kucağına ben de sana gebelikte ilgili bebis büyütmekle ilgili hep soru sorucam birinin öncülük etmesi gerek
Aynen cnm annemindi bugün de kv demindi ilk defa doğum günü kutlanmis hediye almış dünyalar onun oldu ağladı bide çok duygulandımama pastadan da gömdüm
Normalde ben de persembe leri daha dikkatli oluyorum ama bu perşembe cumartesi gibi oldu![]()
Sağol canım bende pozitif olmaya çalışıyorum.
Mutlaka yazacağım canımYaa yaaa gidip kendiniz görmeniz daha iyi aslında
Sonra ben burda asıp kesen kaptan durumuna düsüyorum
Ceza veriyorum diye bile yemedigim laf kalmıyor sonraHadi diyorum birazcık müsamaha göstereyim, bu sefer de herkes salıyor
Peki canım bu hafta dahil etmiyorum seni o halde
Tamamdır seni ekliyorum kardelencim :)
Suzicim güzel haberlerini bekliyoruz. Kalp atışını duyunca yaz mutlaka
Akşam çok olmuş cidden, miden bile isyan etmiş baksana
Sağlık olsun ciklatım haftaya güzel bir eksiyle gelecegine eminim
Aa güzelmiş, bu hafta öyle yapayım
Candycim şu an takımda yer var ama açıkçası bence biraz daha liste dışı takılmalısın çünkü buraya başladığın ilk hafta artı gelmiştin, hem de nasıl bir artı
Geçmişten de biliyorum, bu kez azimli oldugunu göstermen gerek :)
İnşallah canım bende güzel haberler vermeyi çok istiyorumSuzicim güzel haberlerini bekliyor olacağız canım.
Ahahah
He valla bu gidişle onu diyeceğim ben de
O güzel havaları yağmurlu, karlı, fırtınalı havaya dönüştürürüm ben merak etmeyin![]()
Öyle oldu canım yaa. Çok üzgünüm benim yüzümden nota da aldık. Normal bi tatil olsaydı dikkat edebilirdim belki de düğün dernek kargaşasıyla dikkat edemedim.Valla senden bu hafta atak bekliyordum Didemcim ama biraz hayal kırıklığı oldu
Bak bir günün bilançosu nasıl da çıkıyor
Valla canım kilo alma diye izne ayırmamıştım ama çok da bi şey fark etmedi sanki
Haftaya güzel bir eksiyle gelmek zorundasın kardelencimÖyle oldu canım yaa. Çok üzgünüm benim yüzümden nota da aldık. Normal bi tatil olsaydı dikkat edebilirdim belki de düğün dernek kargaşasıyla dikkat edemedim.