- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.761
Pazar günü annemlere yazlığa gidiyorum 3 hafta muhtemelen ordayım kadın şimdiden brifing veriyor 'diyeti bırak gel canımı sıkma' :))))) benim yüzümden bişey yiyemiyorlarmış 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım darısı başımızaGünaydın kızlar tartıldım ve 60 kiloyum tam@morordek kaptanım artık mezun olabilirim
![]()
nedense sıfır kacamakla sporunla o tatilin ustesinden kilo vererek geliceginden eminimPazar günü annemlere yazlığa gidiyorum 3 hafta muhtemelen ordayım kadın şimdiden brifing veriyor 'diyeti bırak gel canımı sıkma' :))))) benim yüzümden bişey yiyemiyorlarmış![]()
Valla senden bu hafta atak bekliyordum Didemcim ama biraz hayal kırıklığı olduGunaydinlarrr hanimlarrr
Deniz faciyasindan sonra Malesef kilom
71.6
Nese bunada sukur oysa 70.8 gormustum sali gunu
morordek
Maalesef ben de 83 çıktımmorordek çim. Ama yolculuktan çok fazla ödem var. Ayaklarım bacaklarım balon gibi şiş daha onları atamadım. İnşallah haftaya normale dönerim
Sağol kuzum uğraşmaya devam tabi :)))nedense sıfır kacamakla sporunla o tatilin ustesinden kilo vererek geliceginden eminim![]()
Tamda onu yazacaktım kaptanım yani sporda yapıldı ama çok kaçamaklar oldu benceSanırım bu hafta nota alıyoruz hanımlar
O güzel nazar boncuğumuz gidiyor
parkbyull
bildirim nerede canım?
Spor yapıyoruz diye herkes kendinde yemeyi hak gördü sanırımTamda onu yazacaktım kaptanım yani sporda yapıldı ama çok kaçamaklar oldu bence(
Aynen aynen vur kır parçala kaptanımSpor yapıyoruz diye herkes kendinde yemeyi hak gördü sanırım
Kilo vermenin mantığı bu değil maalesef. Bu hafta çok fena cezalar gelecek size, başka yolu yok.
0 karbonhidrat olması gerekiyor bazı takımlarda gördüğünüz gibi... Özellikle de perşembeleri
Tebrikler canım
Tebrikler canım çok iyi
Tebrikler canımKılom 64.8morordek dünkü menumude sporumuda bırazdan yazacağım.
Sağol canımTebrikler canım çok iyi
Ben de 3 haftadir hedefledigim 62ye inemeyecegim sanirim. Saka gibi resmen. Cocuklardan firsat bulursam ben de spor yapacagim insallah
Ah canım benim nasıl da masum masum anlatmış, okuyan cidden kumpirin sağlık deposu oldugunu sanacak
Neyse ya çok üzerine gittim sanırım bu kumpir meselesinde ama yanlış anlama sevdiğimden
Geçenlerde de kv'nin doğum günü yok muydu senin ya?Yoksa o annen miydi? Bu kadar kısa sürede doğum günü olamayacağına göre ben karıştırdım sanırım
Arkadaşlar açıklamış zaten, takımdan değil ama oluşturduğum gruplardan diskalifiye ettim demiştim.
Sibelcim izinde kilo almadan kaldıgın yerden devam edersin umarım
Takımdaki dengeleri ayarlama diye bir şey söz konusu da değil canım. Katılmak isteyenler konusuna üye ihtiyacı olan takımlar yazıyor, katılmak isteyen yarışmacılar da kendilerine yakın hissettikleri takımda yarışmaya başlıyorlar. O yüzden o denge pek ayarlanamıyor aslında.
Hedefcim sen böyle diyip eksiyle gelirsin bence
Suzicim insallah sağlıkla gelir miniğin, aklıma geldikce hep güzellikler diliyorum sana inan ki
İlk haftalarda kanamalar olabiliyor, benim de lekelenme gibi olmuştu. Yerleşme kanamasıdır belki de, içini rahat tutmaya çalış. Tabi insan panikliyor anlayabiliyorum, Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek insallah bebiş![]()
hemen yapıyorum vakvakcığım + değilim şükür ödemler gitti ama eksi de değilim nur topu gibi 74,0 la notayı ben aldırmam heraldeSanırım bu hafta nota alıyoruz hanımlar
O güzel nazar boncuğumuz gidiyor
parkbyull
bildirim nerede canım?
Aldık valla geçmiş olsunhemen yapıyorum vakvakcığım + değilim şükür ödemler gitti ama eksi de değilim nur topu gibi 74,0 la notayı ben aldırmam heralde![]()