Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek kaptanm tekrar belirteyim tatildeym bir kaç hafta daha aktif olamycam magickk magickk canm değişik durumlarda var ani bazı kararlar aldk belli olsn da bir ara müsait olunca girer yazrm size neler oldgnu ;) hepinizi öpüyorum kızlar kilo almamaya dikkat ediyorm ayrica grup konusunu yanlş anlamşım kaptanm tekrar ozűrdilerim opuldunuz:KK200::KK15:

Pazar günü annemlere yazlığa gidiyorum 3 hafta muhtemelen ordayım kadın şimdiden brifing veriyor 'diyeti bırak gel canımı sıkma' :))))) benim yüzümden bişey yiyemiyorlarmış :lülülü:
nedense sıfır kacamakla sporunla o tatilin ustesinden kilo vererek geliceginden eminim:KK19:

Gunaydinlarrr hanimlarrr:KK25:
Deniz faciyasindan sonra Malesef kilom
71.6 :mad:
Nese bunada sukur oysa 70.8 gormustum sali gunu :olamaz:

morordek morordek
Valla senden bu hafta atak bekliyordum Didemcim ama biraz hayal kırıklığı oldu
Bak bir günün bilançosu nasıl da çıkıyor
Maalesef ben de 83 çıktım morordek morordek çim. Ama yolculuktan çok fazla ödem var. Ayaklarım bacaklarım balon gibi şiş daha onları atamadım. İnşallah haftaya normale dönerim
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Valla canım kilo alma diye izne ayırmamıştım ama çok da bi şey fark etmedi sanki

Tamda onu yazacaktım kaptanım yani sporda yapıldı ama çok kaçamaklar oldu bence :KK43:(
Spor yapıyoruz diye herkes kendinde yemeyi hak gördü sanırım :sinirli:

Kilo vermenin mantığı bu değil maalesef. Bu hafta çok fena cezalar gelecek size, başka yolu yok.
0 karbonhidrat olması gerekiyor bazı takımlarda gördüğünüz gibi... Özellikle de perşembeleri

Spor yapıyoruz diye herkes kendinde yemeyi hak gördü sanırım :sinirli:

Kilo vermenin mantığı bu değil maalesef. Bu hafta çok fena cezalar gelecek size, başka yolu yok.
0 karbonhidrat olması gerekiyor bazı takımlarda gördüğünüz gibi... Özellikle de perşembeleri
Aynen aynen vur kır parçala kaptanım :kızgın:

Ayy noldu bize böyleee

images (5).webp

Ben de 3 haftadir hedefledigim 62ye inemeyecegim sanirim. Saka gibi resmen. Cocuklardan firsat bulursam ben de spor yapacagim insallah

Sanırım inmişsin violincim, tebrik ediyorum.

Ah canım benim nasıl da masum masum anlatmış, okuyan cidden kumpirin sağlık deposu oldugunu sanacak :KK53:
Neyse ya çok üzerine gittim sanırım bu kumpir meselesinde ama yanlış anlama sevdiğimden :KK15:

Geçenlerde de kv'nin doğum günü yok muydu senin ya? :KK53: Yoksa o annen miydi? Bu kadar kısa sürede doğum günü olamayacağına göre ben karıştırdım sanırım :bicak:

Arkadaşlar açıklamış zaten, takımdan değil ama oluşturduğum gruplardan diskalifiye ettim demiştim.

Sibelcim izinde kilo almadan kaldıgın yerden devam edersin umarım
Takımdaki dengeleri ayarlama diye bir şey söz konusu da değil canım. Katılmak isteyenler konusuna üye ihtiyacı olan takımlar yazıyor, katılmak isteyen yarışmacılar da kendilerine yakın hissettikleri takımda yarışmaya başlıyorlar. O yüzden o denge pek ayarlanamıyor aslında.

Hedefcim sen böyle diyip eksiyle gelirsin bence :KK15:

Suzicim insallah sağlıkla gelir miniğin, aklıma geldikce hep güzellikler diliyorum sana inan ki :KK200:
İlk haftalarda kanamalar olabiliyor, benim de lekelenme gibi olmuştu. Yerleşme kanamasıdır belki de, içini rahat tutmaya çalış. Tabi insan panikliyor anlayabiliyorum, Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek insallah bebiş :emir_bebek:

Valla çok istedim ördeğim ama alışmışım hep kendi düzenime. Birileri olunca düzen şaşıyor. Çok yemek yemedim ama yemek ve uyku saatleri ile beraber spor olayı sıkıntı oldu.

Ben bayadır cezaları sizin sporlarınızdan düsüyordum sanırım öyle yapmamam gerek.

Kaçamak yapana ekstra spor cezası moduna geri dönüyorum bu haftadan itibaren

Takımı 2'ye ayırdık spor yapın motive olun diye, spor yapınca herkes gömdü kaçamakları :sinirli:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari ceza listesi ne alemdeydi bilmiyorum da kendine 88 puan, kardelelen321 kardelelen321 'e de 147 puan ceza ile başlayalım bu haftaya

hemen yapıyorum vakvakcığım + değilim şükür ödemler gitti ama eksi de değilim nur topu gibi 74,0 la notayı ben aldırmam heralde:KK53:
Aldık valla geçmiş olsun
Ortalamamız 0,107

Gidip bi organınızı bağışlayın 2-3 kg verin gelin anca öyle kurtuluruz bu hafta :olamaz:

Back
X