Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kaptanım da Ankara'da kendisi pek ugrayamıyor gerci su anda
@beyazinci burdaymış başta söylemiş sonra ben unutmuşum şaşırmıştım falan :olamaz:
Şu andaki arkadaşlardan başka kim var Ankara'da bilmiyorum eskilerden birkaç kişi daha vardı
Ben de buralı değilim zaten, o yüzden havasını ben de pek sevmem :KK53:

Ooo yönetime alalım seni de boş durma madem, burdakileri coştur :KK48::KK48:
Kulaklarım çınladı da geldim
Kızlar memlekete geldim 1 haftadır burdayım çocuklarla birlikte önümüzdeki haftasonu Ankaraya döneceğim morordek morordek kaptanım uzun süredir takip edemiyorum takımda durumlar nasıl eleman ihtiyacı var mı Ankaraya dönünce liste dışı olarak olmadı katılacam başka türlü gitmeyecek bu kilolar

Tamam Akdeniz’e uyar :KK39: ben yarından itibaren başlıyorum. Salak kafam anahtarı eşime vermiştim yedeklerde annemle kızkrdeşimde ve ikisi de yazlıkta. :KK43::KK43: Kaldık kapıda. Eşimin ablasına geldik, eşim gelince eve gideceğiz. Benim yalan oldu bugünüm.
Çok sinir edici bir durum canım. Yarın sıfırdan başlarız yapacağın bir liste var mi? Ben bunu buldum. Sözde iki hafta 8 kilo diyor ama ayda 5 kiloya bile razıyım ben.
https://www.google.com.tr/amp/s/yemek.com/amp/akdeniz-diyeti/

Son düzenleme:
Menüm;
11:00
1 dilim ekmek
1,5 yumurta
Az peynir
Salatalık,domates,biber
1 bardak çay

Ara:
1 kayısı
3 kiraz
1 dilim şeftali

19:30
5 yk lübye
1 kase yoğurt

2,5 L su
1 form çay
1 5&1 bitki çayı
2 t.kahvesi

Spor;
30 dk zumba
30 dk eliptik
1 dk plank
10 şınav
30 mekik

Birazdan yürüyüşe cikacam imkan olursa ipte atlarım.

morordek morordek fancynancy fancynancy

Menüm;
11:00
1 dilim ekmek
1,5 yumurta
Az peynir
Salatalık,domates,biber
1 bardak çay

Ara:
1 kayısı
3 kiraz
1 dilim şeftali

19:30
5 yk lübye
1 kase yoğurt

2,5 L su
1 form çay
1 5&1 bitki çayı
2 t.kahvesi

Spor;
30 dk zumba
30 dk eliptik
1 dk plank
10 şınav
30 mekik

Birazdan yürüyüşe cikacam imkan olursa ipte atlarım.

morordek morordek fancynancy fancynancy
Şahane menü şahane spor :)) tebrikler

Merhaba kızlar, kilo veren herkesi tebrik ederim. Gerçi bu grupta olup da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalarına rağmen kilo vermeyenleri de tebrik ederim. Sonunda zor ve stresli bir süreç( en azından benim için öyle)

Ben de evime döndüm, ablamdayken kilo aldım maalesef. Şimdiki kilom kıyafetli 66.3. cuma tatile çıkacağım ve bu haftaya çok asılmam lazım. En azından 65 olup tatile öyle çıkmalıyım. morordek morordek beni de gruplara dahil eder mısın? Motive olmam lazım çünkü.

Hahahah kırk yılda bir kibarlık yapıp çaktırmıyım demiştim:)))
Çaktır çaktır vur kafama ben hep böyleyim işte :olamaz::KK53::KK53:
Kulaklarım çınladı da geldim
Kızlar memlekete geldim 1 haftadır burdayım çocuklarla birlikte önümüzdeki haftasonu Ankaraya döneceğim morordek morordek kaptanım uzun süredir takip edemiyorum takımda durumlar nasıl eleman ihtiyacı var mı Ankaraya dönünce liste dışı olarak olmadı katılacam başka türlü gitmeyecek bu kilolar
Kaptanicem hosgeldin
Ciddi bir durum sanma diye etiketlememistim ama kulaklarını çınlatmısım demek :KK48:
Ayrıca o nasıl laf kaptanım sana yer olmaz mı hiç? Takım dolu olsa bile çıkarırız birini seni alırız listeye ayıp ettin bu takım senin :KK48:
Merhaba kızlar, kilo veren herkesi tebrik ederim. Gerçi bu grupta olup da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalarına rağmen kilo vermeyenleri de tebrik ederim. Sonunda zor ve stresli bir süreç( en azından benim için öyle)

Ben de evime döndüm, ablamdayken kilo aldım maalesef. Şimdiki kilom kıyafetli 66.3. cuma tatile çıkacağım ve bu haftaya çok asılmam lazım. En azından 65 olup tatile öyle çıkmalıyım. morordek morordek beni de gruplara dahil eder mısın? Motive olmam lazım çünkü.
Tamamdır o zaman seni de No Kaçamak grubuna alayım

morordek morordek liste dışı sıkıntı değil hem zaten bu hafta iyi giderse cuma belki girerim listeye:KK8:

Bugün hiç giremedim ama okudum tüm gecmisi notaya çok üzüldüm ama içimden bir his birinci olacağımızı söylüyor tabi aktif katılım olursa

No kaçamak grubu olarak yes spor diyorum ve eliptigimin tepesine atlıyorum :KK53:

Menümü yarın sabah yazarım :KK55:

Çaktır çaktır vur kafama ben hep böyleyim işte :olamaz::KK53::KK53:

Kaptanicem hosgeldin
Ciddi bir durum sanma diye etiketlememistim ama kulaklarını çınlatmısım demek :KK48:
Ayrıca o nasıl laf kaptanım sana yer olmaz mı hiç? Takım dolu olsa bile çıkarırız birini seni alırız listeye ayıp ettin bu takım senin :KK48:

Tamamdır o zaman seni de No Kaçamak grubuna alayım
Özledim kızlar sizi valla şu okul tek ders sınavı da bitsin beni mezun et ördeğin ben aldım başımı gittim :sinirli:

morordek morordek liste dışı sıkıntı değil hem zaten bu hafta iyi giderse cuma belki girerim listeye:KK8:

Bugün hiç giremedim ama okudum tüm gecmisi notaya çok üzüldüm ama içimden bir his birinci olacağımızı söylüyor tabi aktif katılım olursa

No kaçamak grubu olarak yes spor diyorum ve eliptigimin tepesine atlıyorum :KK53:

Menümü yarın sabah yazarım :KK55:
Candy tatlım mersinde misin pazar günü geliyorum 1 hafta oradayım haber vereyim dedim

Bugünkü menüm morordek morordek fancynancy fancynancy
Sabah 10
  • Peynir
  • Zeytin
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
  • 1 avuç kayısı çekirdeği içi
  • 2 kuru kayısı
  • 1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
Akşam 19:00
  • 6 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
  • 1 bardak ayran
  • 1 küçük kuru soğan
Ara
  • 3 kuru incir
  • Bitki çayı
2 lt su
500 ip atlama
30 dk tempolu yürüyüş
45 dk leslie
Cikilatacanavari Cikilatacanavari cezamı tahsil eder misin

Bisey sorucam kizlar ve kaptanim morordek morordek ipsizde ip atlamis kadar oluyoruz bgun ipsiz ip atladim hep solicem unutuyorum netten baktim ayni etkiyi yaratiyomus puanlamada bi fark olurmu benim gibi ipsiz atlayan varmi aranizdao_O
Bennnn:) çok yapmam ama daha önce bir kaç yazdığım ipsizdi çok fena terletiyor yani yeteri kadar zıpladıktan sonra bence sıkıntı yok karar morordek morordek kaptanın tabi

Sporuma ek olarak 40 dk yürüyüş ve hafif koşu var kızlar..:KK6:ipimi evde unutmuşum en aZ 500 ip atlamayi düşünüyordum ama kısmet değilmiş.:rapci:
İpsiz de olurrrr boşver :)) sadece zıplamak bile bir spor :) ne güzel ter atmışındır bravo bu hafta hiç bozmadan git bence süper sonuç alırsın :KK24:

Menüm morordek morordek

Omlet
Çay

Öğle karpuz
Kahve
Yeşil çay

Akşam
İki YK erişte
Koca kase salata

Tekrar Karpuz :)
2incir

Spor
30 dk bisiklet
1dk plank
100 mekik

Bisiklet az oldu oğlum hala uyumadı benimde takatim kalmadı mızz mızzz mız eritti anasını sağolsun :))

Cümleten iyi gecelerrrr :KK36:

Kahvaltı
Domates salatalık biber peynır zeytın lor 1 dilim ekmek

Ara
Ayran
Maden suyu

Akşam
Balık
3 tane kabak cıcegı dolması
Domates salatası bı salata daha yedım ama adını unuttum sebzenın yesıl yapraklıydı:(
Spor
45 dk yürüyüş

2 gün bıraz bölgesel ve yürüyüş ağırlıklı yapacağım sporu. Ctesı pazar

morordek morordek

Back
X