Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben dün yorgunluktan bişi yapamadım. Bugünde kızımın okul arkadaşlarının anneleriyle buluşmamız var offff neler yapmışlardır şimdi. Sınanıyorum ben valla. Neyse. Bugün sporumu yapıciiim ama.
Aman canım o kaçamaklara dikkat et. Hep o kalabalık ortamlar bozuyor insanı.

morordek morordek kaptanım bulunduğum yerde internette sıkıntı var çekmiyor ve sıpam fazlaca huysuzlandı. Memlekete dönene kadar 2 3 gün bildirim yapamayacağım sanırım. 2 3 günlük beni mazur görün. Spor takımına da girmeyeyim bu hafta yarı yolda bırakmayayım kimseyi. Yemeği abartıp çok kaçamak yapmayacağım

Bu hafta nota almamıza ben sebep olduğum için kendimi çok kötü hissesiyorum arkadaşlar. Bu hafta sıkı tutmalıyım o yüzden. Kaçamaksız bol sporla telafi etmek istiyorum. İnşallah bu hafta 1. oluruz da vicdan azabım biraz olsun diner.
Neden öyle düşünüyorsun herkes başarısızdı birinci olan ben bile 900, ,Gr verdim düşün. Ayrıca hepimiz için aynı şey söz konusu bizde sonuncu olabiliriz bir iki kaçamak bir regli bitti :) tabiki olmayalım ama vücut en nihayetinde alması kolay vermesi zor maalesef..sıkma canını

Özledim kızlar sizi valla şu okul tek ders sınavı da bitsin beni mezun et ördeğin ben aldım başımı gittim :sinirli:
Kaptanım o zaman hemen bi el atalım duruma :)
A bu arada notamızda nazarlık olsun haftaya derece olacak eminim ben
Maalesef bu hafta çok kötüydük. Neredeyse sonuncu oluyorduk. Haftaya sildiririz insallah notamizi
Bisey sorucam kizlar ve kaptanim morordek morordek ipsizde ip atlamis kadar oluyoruz bgun ipsiz ip atladim hep solicem unutuyorum netten baktim ayni etkiyi yaratiyomus puanlamada bi fark olurmu benim gibi ipsiz atlayan varmi aranizdao_O
İpsiz de atlayabilirsin canım aynı etki oluyor haklısın
Hatta bence ipsiz atlamışken jumping jack yani kolları da açarak yapabilirsin daha çok kalori yakar
morordek morordek kaptanım bulunduğum yerde internette sıkıntı var çekmiyor ve sıpam fazlaca huysuzlandı. Memlekete dönene kadar 2 3 gün bildirim yapamayacağım sanırım. 2 3 günlük beni mazur görün. Spor takımına da girmeyeyim bu hafta yarı yolda bırakmayayım kimseyi. Yemeği abartıp çok kaçamak yapmayacağım
Tamamdır rintcim haber verdiğin için teşekkür ederim
Bu hafta nota almamıza ben sebep olduğum için kendimi çok kötü hissesiyorum arkadaşlar. Bu hafta sıkı tutmalıyım o yüzden. Kaçamaksız bol sporla telafi etmek istiyorum. İnşallah bu hafta 1. oluruz da vicdan azabım biraz olsun diner.
Haftaya bireysellerde birincilik yaşarsın belki de kardelencim :)

Maalesef bu hafta çok kötüydük. Neredeyse sonuncu oluyorduk. Haftaya sildiririz insallah notamizi

Hatta bence ipsiz atlamışken jumping jack yani kolları da açarak yapabilirsin daha çok kalori yakar

tamamdir ozman dedigin gibi yapim kaptanim:spor:

hic canini sıkma canim hepimiz bu hafta cok kotuyduk insallah bu hafta dereceye girerek notamizi sildiriz ben senin bubhafta cok gzel gelicegine inaniyorum moral bozmak yok:KK200::KK36:

Neden öyle düşünüyorsun herkes başarısızdı birinci olan ben bile 900, ,Gr verdim düşün. Ayrıca hepimiz için aynı şey söz konusu bizde sonuncu olabiliriz bir iki kaçamak bir regli bitti :) tabiki olmayalım ama vücut en nihayetinde alması kolay vermesi zor maalesef..sıkma canını
Hepsi üst üste gelince kötü oldum. Desteğin için çok sağol canım:KK200:

İnşallah kaptanım:KK200:

Back
X