Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi insallah canim. Saf proteine ben de katilirim sana. Saf protein yaparken yogurt peynir light mi aliyosun yoksa evdekilerden mi yiyosun?

Guzele benziyo. Bence oldukca terletir.

Nazar degmesin ne guzel sporlar boyle
tamam canim beraber yapalim evdekilerden yiyorum ben dukan yaparkende hep ole yaptim evet canim gzel bi cardio ama bgun hic bsey yapamadim:KK43:

Böyle azimle devam edersen göreceğine eminim 69 u canım
Insallah bakalim:dua:
Pisin hayırlı olsun canım
tesekkur ederim canim:KK36:

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
Salatalik domates biber
2 yesil 3 siyah zeytin
Cay

Arada
Nescafe
2 hurma
3 günkurusu

Aksam
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt icine 1 5 yulaf kepegi
3 gun kurusu 3 hurma dogradim

Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor malesef yok bgun karnim belim cok agriyodu 1 gunlük ara verdim yarin insallah devam

morordek morordek

İyi geceler kızlar
maşallah güzel kilolar verilmiş. ben tartilmadim bugün 28 tepsi su boregi yaptık yenge ler yaptı ben ortaci oyana buyana hiç fırsatım olmadı. veee 3 gündür berbat besleniyor um pzrtesi sonucu bende çok merak ediyorum inşallah 1 kilodan fzla almam . 23 nden sonra şekersize başlamayı
düşünüyorum. .

tamam canim beraber yapalim evdekilerden yiyorum ben dukan yaparkende hep ole yaptim evet canim gzel bi cardio ama bgun hic bsey yapamadim:KK43:

Insallah bakalim:dua:
tesekkur ederim canim:KK36:
Yarina telafi edersin canim. Bu videoyu da indireyim yapayim. Hosuma gitti.
Dukanda ben de evden yiyorum da o yuzden sorayim bi dedim.

İyi geceler kızlar
maşallah güzel kilolar verilmiş. ben tartilmadim bugün 28 tepsi su boregi yaptık yenge ler yaptı ben ortaci oyana buyana hiç fırsatım olmadı. veee 3 gündür berbat besleniyor um pzrtesi sonucu bende çok merak ediyorum inşallah 1 kilodan fzla almam . 23 nden sonra şekersize başlamayı
düşünüyorum. .
Ah o su börekleri baklavalar ve sarmalar... Bizim düğünün hitleriydiler. Bana düğün sonrası kabusu oldular aman dikkat.

Bugünkü menüm morordek morordek
Sabah
  • Az sucuklu yumurta
  • Yarım simit
  • Peynir
  • Zeytin
  • Domates
Ara
  • 3 kuru kayısı
Akşam
  • 2 yemek kaşığı et sote
  • 2 kaşık pilav
  • Salata
  • Yarım dilim ekmek( ekmekle dayanamadım salatanın suyuna bandım)
  • Küçük bi salkım üzüm
2,5 lt su
Tüm gün kayınvalidemdeydik spor pek fazla yapamadım yalnızca
20 dk tempolu yürüyüş var

Ardarda olanları bende yapamıyorum ama bunda tek yapıp yukarı zıplama varya oyüzden yapabilirim diye düşündüm :))) zorlıycam
Onu daha çok ilerlemis sporcular rahat rahat yapabilir.
Yapabilirsen ne mutlu sana.:KK36:
Şınavsızda çok etkili ve çok yorucu. :super:
Ben de şınavsız yapıyorum.:KK6:

Son düzenleme:
GünaydınHoppa Epeydir yazamıyorum. Hamileyken 27 kilo aldim , bunu 18ini 18 gunde verdim. 1kilo da sonradan verdim. Bir buçuk aydir tartilmiyorum. En son 72 kiloydum. Su an bilmiyorum. Fazla su içiyorum. Faydasi oluyordur umarim.
Günaydın ne güzel kilonun çoğunu vermişsiniz :) bence tartılmayı çok aksatmayın bende doğumdan sonra vermiştim sonrada uzun süre tartılmadım insan bazen kilo aldığını anlayamayabiliyor :( su tabi metabolizma için etkilidir ama tek başına yetmiyor :/

GünaydınHoppa Epeydir yazamıyorum. Hamileyken 27 kilo aldim , bunu 18ini 18 gunde verdim. 1kilo da sonradan verdim. Bir buçuk aydir tartilmiyorum. En son 72 kiloydum. Su an bilmiyorum. Fazla su içiyorum. Faydasi oluyordur umarim.
Dogum yaptin o zaman hayırlı olsun Allah bağışlasın canım. Sağlıklı beslenirsen geri kalan kilonu da rahat rahat verirsin.

Back
X