Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

No kaçamak grubu nerdesinizzzz
Grupça felaketiz resmen fark atmışlar bize, hadi birlik olalım spor yapalım, dışarı çıkabilen yürüyüş yapsın çıkamayan bölgesel çalışsın puanları toplayalım
Sana katılıyorum canım. NO KAÇAMAK sakinleri haydi sporaaa..

Umarım herkes iyidir kızlar.
Kaptanım morordek morordek malum, ben misafirler ve haftaya gidip geleceğimiz şehir dışı ve tekrar misafir maratonunda yaklaşık 1 ay daha katılımsız olacak gibiyim.
Eğer listeyi bekleyen arkadaşımız varsa haksızlık olmaması adına beni izne çıkarabilirsin.
Onun dışında, diyetime devam ediyorum. Direkt spor olmasa da günlük 15.000-20.000 arası yürüyorum. Şu an -0,5 kg eksideyim.

Umarım herkes iyidir kızlar.
Kaptanım morordek morordek malum, ben misafirler ve haftaya gidip geleceğimiz şehir dışı ve tekrar misafir maratonunda yaklaşık 1 ay daha katılımsız olacak gibiyim.
Eğer listeyi bekleyen arkadaşımız varsa haksızlık olmaması adına beni izne çıkarabilirsin.
Onun dışında, diyetime devam ediyorum. Direkt spor olmasa da günlük 15.000-20.000 arası yürüyorum. Şu an -0,5 kg eksideyim.
supersin canim bence tarti bildirimi yapabildigin surece izne ayrilma izne ayrilinca salablirsin gcende izne ayrildin ve cok almistin cunku :KK16:

supersin canim bence tarti bildirimi yapabildigin surece izne ayrilma izne ayrilinca salablirsin gcende izne ayrildin ve cok almistin cunku :KK16:

Sanırım hemen hemen aynı durumdayım şu an Didem'cim :)
Bireysel olarak ben de ayrılmak istemiyorum ama en son liste sırası vardı. Bekleyen arkadaşların hakkına girmiş olmayayım diye bir ördeğe sormak istedim.
Bu sefer izinde olsam da olmasam da diyeti bırakmam. Diyet havasından daha çok, ben hayatım boyunca böyle yaşayabilirim. Yazık mideme niye boş yere yiyorum ki modundayım. Yemeklerle arama mesafe koydum baya baya.

Sanırım hemen hemen aynı durumdayım şu an Didem'cim :)
Bireysel olarak ben de ayrılmak istemiyorum ama en son liste sırası vardı. Bekleyen arkadaşların hakkına girmiş olmayayım diye bir ördeğe sormak istedim.
Bu sefer izinde olsam da olmasam da diyeti bırakmam. Diyet havasından daha çok, ben hayatım boyunca böyle yaşayabilirim. Yazık mideme niye boş yere yiyorum ki modundayım. Yemeklerle arama mesafe koydum baya baya.
Dogru soluyosun canim yazik bize gercekten keske hepimiz bole dedigin gibi olabilsek ama malesef her zman basaramiyoruz suan kac kilosun bakalim :KK39:

:KK70::KK70: psikolojikmendir canim bosver sen suyunu sporunu eksik etme kacamakda yapmiyosun pek oyuzden hizla kilo vermeye devam edicegine inaniyorum:KK68:
Hakflaksn ağzınin tadını bilir derler ya öyleyim disime göre olmayınca yiyemiyorum aç kalmayı bile göze alırım galiba neyse bir sonraki detoks denememe bakarız artık hurma sütü çok seviyim ama o da kilo verdirmedi :KK53:

Back
X