Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarr özlemim istegi üzerine bu hafta neler yaptigimi yazayim size ama herzamanki seyler dyebilirim

Bu hafta kısacasi suyumu arttirdim 2.5 lt asagida icmemeye calistim protein agirlikli sebze agirlikli beslendim
Regl donemim 15 gun gecmisti bianda oldum onunda kilo vermemde etkisi var bence ve ayriyetten ip atlamaya basladigim gunun her saati farketmiyo gece gunduz aklima ne zman gelirse ip atladim 1500 hatta 2000 ckarttim bir gun ipi bunlarin etkisi byuk
Surekli zumba yapiodum vcut zumbaya alisti arada baska sporlar istiyo sanirim
15 dkika kadr bigun cardio yaptim super terletiyo sizinlede paslastim videosunu
Tatli ihtiyacimi hurma ve gunkurusuyla gecistirmeye calistim sadece birgun dondurma kacamagim oldu aksami fazladan spor yapark telafi ettim
Bu hafta cok dikkat ettim diyebilirim kısacası ve son olrak ben ödem attirici cay iciyorum icerindekileri daha once yazmistim ama yine yazayim bu beni tuvalete cikmama yardimci oluyo metabolizmami caliStiriyo ama yavas yavas onuda azalticam bunye aliskanlik yapmaya basladi braktigimda tuvalete ckamam dye korkuyorum cunku
azaltarak bgunden baslicam brakmaya onun yerine baska cozumler bulucam eger sizinde buldugunuz cozum varsa benimle paylasirsaniz sevinirim kizlar

Bu hafta yaptiklarim bu kadr insallah aciklayici ve yardimci olabilmisimdir

Guvendigim bi aktarci bu karisimi hazrlamis bu sekilde satyodu daha sonra icine sadece aclik otu eklettim

Icindekiler
Altinotu
Barutagaci
Cinnema
Mate
Funda
Biberiye
Bilye kekik
Sinirli yaprak
Deve cökerten
Aspir
Kiraz sapi
Mısır püskülü
Açlık otu
Bi kac tutam caydanliga koyup kaynayinca suzuyorum soguk sicak farketmez iciyorum 4 bardak 3 bardak kadr aclik otundan 10 tane kadr atiyorum icine ama yavas yavas azaltip brakicam

Haydi kızlarrr bugunden brakmayalım hafta sonunu kacamaksiz atlatip haftayaa daha gzel sonuclarla gelelim kacamak olmayinca hedefe daha hızlı ilerledigimizi anladim sonunda sıfır kacmaklı bi hafta olsun insallahhh

Bu arada bu hafta herkes super kilolar verdi benden fazla kilo verenlerde var aranizda masallahimiz var bu hafta cok verimli ve gzel gecti bence hepimiz icin darısi haftaya

ben de menülerimi yazayım birazdan çıkıcam işten çünkü.. valla kızlar hiç vaktim yok inanın mülakata bile hazırlanamadım zaten salı günü giricem çok stresliyim o yüzden yazamıyorum geçmişi okuyorum ama alıntı yapamıyorum herkes çok güzel kilolar vermiş hepinizi tebrik ederim bu hafta belliydi zaten başından da inşallah derece alacağız

salıdan beri menüm yok ben onları bi yazayım

17.07.2018 Salı Menüm

Kahvaltı yok.

Ara:
1 sade türk kahvesi
1 nescafe 2in1

Öğlen
Kaçamak (açık açık yazmicam o gün annem yola çıkıyordu dışarıda yedik)

Ara yok

Akşam
Yemek yemedim. Çiğ kuruyemiş ve limonlu soda içtim.

Spor
20 dk eliptik 10 dk bisiklet. (6+3,3 set ve 2+1 1 set olarak yapıyorum)
25 mekik
25 squat

18.07.2018 Çarşamba Menüm

Kahvaltı
2 adet patatesli sıkma (börek gibi bişey)
şekersiz çay

Ara yok

Öğlen
şeftali ve limonata

Akşam
tavuklu bezelye yemeği
3 yk yoğurtlu kuskus

19 dan sonra yeme içmeyi kestim ve su orucuna başladım gece 3 buçukta kalktım sahurda 2 bardak su içtim.
Spor:20 dk eliptik 10 dk bisiklet.

19.07.2018 Perşembe Menüm

Kahvaltı-öğlen yok.
Akşam (İftar):
2 bardak su
1 tabak patates salatası saat 8-10 arası 3-4 postada yedim.

14. takım paylaşmış zaten listesini emniscim
7'yi bilmiyorum ama onlar hep süper yüzde ile geliyorlar :)

93 puan ceza için aldm morordek

Kilo veren vermeye calisan herkesi tebrik ederim. Ortalamamiz cok guzel. Ilk 3e gireriz bence.
azaydidem seni ozellikle tebrik ederim.
tesekkur ederim canim bgun beni şımarttınız vallahi

ama yinede kilo vermeye devam ediyosun canim masallah sana kendine haksizlik etme cok gzel gdyosun eve donunce bol bol sporla gelirsin telafi edersin mrak etme

ama yinede kilo vermeye devam ediyosun canim masallah sana kendine haksizlik etme cok gzel gdyosun eve donunce bol bol sporla gelirsin telafi edersin mrak etme
Sağol canım dönünce asılırım yeniden şimdilik gram gram gidecek galiba sen çok iyi verdin maşallah hiç bozma zaten verdikçe veresin gelecek :)))

Bu hafta ici 4 gunlugune tatile gidicez bianda planladik hatta plan asamasında diyebilirim tartimi yanima alicam cuma gunu bildirimimide yapicam insallah ama spor gruplarina girsem mi girmesem mi arada kaldim gittigimiz yerde bol bol yuzucem menu bildirimi spor bildirimide yaparim ama nasil beslenirim bilmiyorum kafam karisti bana akil verin

Sağol canım dönünce asılırım yeniden şimdilik gram gram gidecek galiba sen çok iyi verdin maşallah hiç bozma zaten verdikçe veresin gelecek :)))
dimi haklisin valla bende ole dusunuyorum ama bu tatil isi beni korkutuyo kilo almadan atlatirsam super olucak

Insallah bakalim bol bol yuzersem bide yediklerime dikkat edersem insallah kilo bile veririm ama kendimede sizede söz veriyorum abartmadan diyete uygun seyler yemege calisicam beni surekli uyarin ama
Merak etme hele bir kaçamak yap burnundan getiririmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…