- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.361
Önemlı değil canım.Kusura bakma canım gözümden kaçmıştır
14. takım paylaşmış zaten listesini emniscim7 ve 14.takımı takip ediyorum kilo alanlar ve az verenler var
ay keşke bende tatilde olmasaydım spor yapamadım adam gibi çocukların peşinde anca bu kadar birde burada oğlum uyumak bilmiyor iki saat uğraştırıypr beni uyumadan önce spora hal kalmıyor sinirim bozuluyor
:) Şimdi gördüm kaptanım bakıyorum devamlı14. takım paylaşmış zaten listesini emniscim
7'yi bilmiyorum ama onlar hep süper yüzde ile geliyorlar :)
Sen muhbirlik yap bize:) Şimdi gördüm kaptanım bakıyorum devamlı:)))
Sen muhbirlik yap bize
93 puan ceza için aldmben de menülerimi yazayım birazdan çıkıcam işten çünkü.. valla kızlar hiç vaktim yok inanın mülakata bile hazırlanamadım zaten salı günü giricem çok stresliyimo yüzden yazamıyorum geçmişi okuyorum ama alıntı yapamıyorum herkes çok güzel kilolar vermiş hepinizi tebrik ederim bu hafta belliydi zaten başından da inşallah derece alacağız
salıdan beri menüm yok ben onları bi yazayım
17.07.2018 Salı Menüm
Kahvaltı yok.
Ara:
1 sade türk kahvesi
1 nescafe 2in1
Öğlen
Kaçamak (açık açık yazmicamo gün annem yola çıkıyordu dışarıda yedik)
Ara yok
Akşam
Yemek yemedim. Çiğ kuruyemiş ve limonlu soda içtim.
Spor
20 dk eliptik 10 dk bisiklet. (6+3,3 set ve 2+1 1 set olarak yapıyorum)
25 mekik
25 squat
18.07.2018 Çarşamba Menüm
Kahvaltı
2 adet patatesli sıkma (börek gibi bişey)
şekersiz çay
Ara yok
Öğlen
şeftali ve limonata
Akşam
tavuklu bezelye yemeği
3 yk yoğurtlu kuskus
19 dan sonra yeme içmeyi kestim ve su orucuna başladım gece 3 buçukta kalktım sahurda 2 bardak su içtim.
Spor:20 dk eliptik 10 dk bisiklet.
19.07.2018 Perşembe Menüm
Kahvaltı-öğlen yok.
Akşam (İftar):
2 bardak su
1 tabak patates salatası saat 8-10 arası 3-4 postada yedim.
tesekkur ederim canim bgun beni şımarttınız vallahiKilo veren vermeye calisan herkesi tebrik ederim. Ortalamamiz cok guzel. Ilk 3e gireriz bence.
azaydidem seni ozellikle tebrik ederim.
ama yinede kilo vermeye devam ediyosun canim masallah sana kendine haksizlik etme cok gzel gdyosun eve donunce bol bol sporla gelirsin telafi edersin mrak etme7 ve 14.takımı takip ediyorum kilo alanlar ve az verenler var
ay keşke bende tatilde olmasaydım spor yapamadım adam gibi çocukların peşinde anca bu kadar birde burada oğlum uyumak bilmiyor iki saat uğraştırıypr beni uyumadan önce spora hal kalmıyor sinirim bozuluyor
Sağol canım dönünce asılırım yeniden şimdilik gram gram gidecek galibaama yinede kilo vermeye devam ediyosun canim masallah sana kendine haksizlik etme cok gzel gdyosun eve donunce bol bol sporla gelirsin telafi edersin mrak etme
dimi haklisin valla bende ole dusunuyorum ama bu tatil isi beni korkutuyo kilo almadan atlatirsam super olucakSağol canım dönünce asılırım yeniden şimdilik gram gram gidecek galibasen çok iyi verdin maşallah hiç bozma zaten verdikçe veresin gelecek :)))
Tatil ne zaman canımdimi haklisin valla bende ole dusunuyorum ama bu tatil isi beni korkutuyo kilo almadan atlatirsam super olucak
Şimdi gördümazaydidem :) 4 günden bişey olmaz ya
Merak etme hele bir kaçamak yap burnundan getiririmmmmInsallah bakalim bol bol yuzersem bide yediklerime dikkat edersem insallah kilo bile veririm ama kendimede sizede söz veriyorum abartmadan diyete uygun seyler yemege calisicam beni surekli uyarin ama
6'ya da bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?