Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

voooavvvv kim o kim o misal kendi adıma söyleyim foto isterseniz atarım da 4 haftadır sabittim yalan söylemek istesem 200-300 gram inerdim aşağı hep
ben kendimi kötü hissettim hak geçmesin diye takımda değildi takıma alayım demiş kaptanı onada söyledim zaten doğru bildirim yap takıma girince hakka girersin diye. tabiki herkes kendine yapar ne yaparsa

he valla kulağıma söyle sibel valla bir tek vakvaka derim
vakvakım ben sana didim gel instagramıma menüler orda tescilli :d

Aynen karıştırmayın buralardan değil zaten

ben kendimi kötü hissettim hak geçmesin diye takımda değildi takıma alayım demiş kaptanı onada söyledim zaten doğru bildirim yap takıma girince hakka girersin diye. tabiki herkes kendine yapar ne yaparsa
Ay iyi bari bizden biri değilmiş, o zaman saydirabilirim
Valla iyi demissin Sibelcim, hem hakka giriyor hem de kendini kandırıyor :)
he valla kulağıma söyle sibel valla bir tek vakvaka derim
vakvakım ben sana didim gel instagramıma menüler orda tescilli :d
Enee doğru ben seni takibe alacaktım unuttum neydi adın söyle bakem bi daha
Annem gelince hemen tartıyı bulduk :))
- deyim
59,1 idim geçen hafta bu hafta
58,7 / -400 gr / %0.676

morordek Cikilatacanavari
Tebrikler rintcim alıyorum seni listeye ama lütfen artık ekstra dikkat :)

Doğru paylaşımda bulunmayan varsa eger başkalarını kandırmak neyse de o kişi kendini de kandırmış oluyo. Eline ne geçecek bunu yaparak. Herkesin verdiği kilo kendine sonuçta.

Doğru paylaşımda bulunmayan varsa eger başkalarını kandırmak neyse de o kişi kendini de kandırmış oluyo. Eline ne geçecek bunu yaparak. Herkesin verdiği kilo kendine sonuçta.
Ya bende anlamış değilim bunu canım psikolojik sıkıntıları olan bir arkadaş zor şartlarda ugrasiyor eşi sorunlu ailesiyle sorunlu. ne mantık guttu bilmiyorum duzelticem dedi. zor şartlarda diyet yapıyor eşi sebze yemiyor yemedigi için almıyor para vermiyor burdaki ortamdan kötü mü etkilendi bilemiyorum.

Belki takımına mahcup olmak istememiştir ama bu şekilde ne kadar devam edebilir ki... Bir hafta yanlış bildirim yaparsın, iki hafta yaparsın... Kilo veremedikten sonra burda hayali yarışmacı olmanın mantığı ne ki :) zaman harcamaya değer mi yani

Allah yardımcısı olsun

Yani bundan sonra yarışmanın bir parçasıyım öyle mi ben de birinci olabilir ben de takımıma fayda sağlayabilirim. Tabii olumsuz etkin de sayılır artık.
Peki kaptanım kaçamaklarıma hiç acıma bundan sonra. Şu pire belasını da atalım hedefime en kısa zamanda ulaşacağım.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…