- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.821
ben kendimi kötü hissettim hak geçmesin diye takımda değildi takıma alayım demiş kaptanı onada söyledim zaten doğru bildirim yap takıma girince hakka girersin diye. tabiki herkes kendine yapar ne yaparsavoooavvvv kim o kim o misal kendi adıma söyleyim foto isterseniz atarım da 4 haftadır sabittim yalan söylemek istesem 200-300 gram inerdim aşağı hep
he valla kulağıma söyle sibel valla bir tek vakvaka derimAhaha 4 haftadır sabitim diye yalan söylenmez sanırımya da o arada kilo alıp sabite anca mı döndün doğru söyle
Şaka bi yana Sibel'in dediği kişiyi ben de merak ettim yahu :) ama ortalığı karıştırmasak mı acaba
Aynen karıştırmayın buralardan değil zatenAhaha 4 haftadır sabitim diye yalan söylenmez sanırımya da o arada kilo alıp sabite anca mı döndün doğru söyle
Şaka bi yana Sibel'in dediği kişiyi ben de merak ettim yahu :) ama ortalığı karıştırmasak mı acaba
Ay iyi bari bizden biri değilmiş, o zaman saydirabilirimben kendimi kötü hissettim hak geçmesin diye takımda değildi takıma alayım demiş kaptanı onada söyledim zaten doğru bildirim yap takıma girince hakka girersin diye. tabiki herkes kendine yapar ne yaparsa
Enee doğru ben seni takibe alacaktım unuttum neydi adın söyle bakem bi dahahe valla kulağıma söyle sibel valla bir tek vakvaka derim
vakvakım ben sana didim gel instagramıma menüler orda tescilli :d
Tebrikler rintcim alıyorum seni listeye ama lütfen artık ekstra dikkat :)Annem gelince hemen tartıyı bulduk :))
- deyim
59,1 idim geçen hafta bu hafta
58,7 / -400 gr / %0.676
morordek Cikilatacanavari
Instagram adin neydi canim ben takip ederim. Takip ettigim bi dunya sayfa vvar zaten diyet uzerinehe valla kulağıma söyle sibel valla bir tek vakvaka derim
vakvakım ben sana didim gel instagramıma menüler orda tescilli :d
Arkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .
Doğru paylaşımda bulunmayan varsa eger başkalarını kandırmak neyse de o kişi kendini de kandırmış oluyo. Eline ne geçecek bunu yaparak. Herkesin verdiği kilo kendine sonuçta.Arkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .
Ya bende anlamış değilim bunu canım psikolojik sıkıntıları olan bir arkadaş zor şartlarda ugrasiyor eşi sorunlu ailesiyle sorunlu. ne mantık guttu bilmiyorum duzelticem dedi. zor şartlarda diyet yapıyor eşi sebze yemiyor yemedigi için almıyor para vermiyor burdaki ortamdan kötü mü etkilendi bilemiyorum.Doğru paylaşımda bulunmayan varsa eger başkalarını kandırmak neyse de o kişi kendini de kandırmış oluyo. Eline ne geçecek bunu yaparak. Herkesin verdiği kilo kendine sonuçta.
Belki takımına mahcup olmak istememiştir ama bu şekilde ne kadar devam edebilir ki... Bir hafta yanlış bildirim yaparsın, iki hafta yaparsın... Kilo veremedikten sonra burda hayali yarışmacı olmanın mantığı ne ki :) zaman harcamaya değer mi yaniYa bende anlamış değilim bunu canım psikolojik sıkıntıları olan bir arkadaş zor şartlarda ugrasiyor eşi sorunlu ailesiyle sorunlu. ne mantık guttu bilmiyorum duzelticem dedi. zor şartlarda diyet yapıyor eşi sebze yemiyor yemedigi için almıyor para vermiyor burdaki ortamdan kötü mü etkilendi bilemiyorum.
Allah yardımcısı olsunYa bende anlamış değilim bunu canım psikolojik sıkıntıları olan bir arkadaş zor şartlarda ugrasiyor eşi sorunlu ailesiyle sorunlu. ne mantık guttu bilmiyorum duzelticem dedi. zor şartlarda diyet yapıyor eşi sebze yemiyor yemedigi için almıyor para vermiyor burdaki ortamdan kötü mü etkilendi bilemiyorum.
Hanımlar takım listesini cafede bilgisayarda calısırken ve hazır internet baglantım varken paylastım.hedef38beden seni bildirim yapmadı yazdım ama olur da yaparsan duzeltiriz.
Ay süpersin hedefim yetiştin son dakika :)Ördeğim geç kaldım kusura bakma. Kilom 70.1
Ay süpersin hedefim yetiştin son dakika :)
Tam kalkıyordum
Evet ben kendisinden rica etmiştim numarası varsa mesaj atar mısın diye :)Ancak gelebildim ördeğim tekrar kusura bakma.
Şahnur kaptanım da mesaj atmış. Tam cevap yazacakken şarjım bitti.
Gecen hafta 3 4 kisi 1 kilonun uzerinde kilo vermistik suan herkes 300 400 gr vermis bi tek ozlem ve kaptanimiz haric ben zaten yerlerdeyim artıyla geldimortalamamiz düşük sanki bu hafta ..
Evet öyle maalesefortalamamiz düşük sanki bu hafta ..
Yani bundan sonra yarışmanın bir parçasıyım öyle mi ben de birinci olabilir ben de takımıma fayda sağlayabilirim. Tabii olumsuz etkin de sayılır artık.Ay iyi bari bizden biri değilmiş, o zaman saydirabilirim
Valla iyi demissin Sibelcim, hem hakka giriyor hem de kendini kandırıyor :)
Enee doğru ben seni takibe alacaktım unuttum neydi adın söyle bakem bi daha
Tebrikler rintcim alıyorum seni listeye ama lütfen artık ekstra dikkat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?