Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaç gün yaptım kabak detoksunu? Bide her öğünde 1tabak mı yemek gerekir?
3,5 gün yaptım canım sabahları 2 haşlanmış yumurta peynir salatalık yedim öğle ve akşam kabak salatası öğle akşam arası 2 adet meyve yedim onun dışında 1 lokma bile birşey yemedim
kabak salatası fazla olunca dün öğlen de kabak salatası yedim akşam semizotu yemeği yedim ama bugün artık et yemek istiyorum veganlara hayran olmamak elde değil 4 günde et diye sayıkladım
Evet kaptanım ya kesin etap birincisiydin yani :) bu yüzdeyi geçen olmaz diye direkt ismini de yazdım 580. Etap Birincisi diye

Bu azminle devam edersen bence 70 altına da inersin kaptanicem
oyy kuzum saolasın valla bende ömrü hayatımda ilk defa bu kadar çok verdim ama bundan sonrası yavaş gider artık o yüzden hedefimi de düşürdüm

Gunaydinlar. Hayirli cumalar. Bu hafraki bildirimim
60.9/60.6/0.3/0.49 morordek

78.6/78.4/0.2/%0.25
Süpersiniz ya sabit gelsem diyordunuz eksilerle geldiniz. Daha çok eksi sizin olsun :)
oyy kuzum saolasın valla bende ömrü hayatımda ilk defa bu kadar çok verdim ama bundan sonrası yavaş gider artık o yüzden hedefimi de düşürdüm
Olsun kaptanım yavaş yavaş gitsin geri gelmesin yeter ki :)

Arkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .

Canım bu daha önce de gündeme geldi tartı fotosu istense, onda da hile yapılabilir çok rahat. İstediğin kiloyu cikartabilirsin tartıda ayağınla basarak :)
Bu yarışmanın hedefi üyelerin kilo vermesini sağlamak. Bir kişi yanlış bildirim yapıyorsa kendine yalan söylüyor demektir. Kişinin kendi vicdanına kalmış bir durum yani :)

Herkes kendisini bilir cnm spor yaptım der yapmaz menüleri yanlış yazar peki böyle yaptığında senin benim bizim bi kaybimiz olur mu hayır ben verdiğim kiloya bakarım

Aynen kaptanimla ciklataya katiliyorum ama herkes isterse foto atilada bilir benden yana skntı yok herkese herseye uyarim

voooavvvv kim o kim o misal kendi adıma söyleyim foto isterseniz atarım da 4 haftadır sabittim yalan söylemek istesem 200-300 gram inerdim aşağı hep

voooavvvv kim o kim o misal kendi adıma söyleyim foto isterseniz atarım da 4 haftadır sabittim yalan söylemek istesem 200-300 gram inerdim aşağı hep
Ahaha 4 haftadır sabitim diye yalan söylenmez sanırım ya da o arada kilo alıp sabite anca mı döndün doğru söyle

Şaka bi yana Sibel'in dediği kişiyi ben de merak ettim yahu :) ama ortalığı karıştırmasak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…