Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok gecmis olsun cnm çok ağrı yapar o

Kıyamam ya az kalmıştır umarım
Yok canım ya az kalmadı. Bulaşık ve çamaşır makinaları yetişmiyor ki. Çok kötü bir ilaç. Yıkafığım elimi yüzüme sürdüm Yüzüm yandı gece hastaneye gitmek zorunda kaldık. Ev kırklanmadan çocuğu sokamam ki. Her yer 4 kez siliniyor ya da iki kez yıkanıyor

Kilom iniyor ama göbeğim hala çok var sıklaşmam gerekiyor bu hafta egzersize ağırlık vermek istiyorum neler tavsiye edersiniz ?
Canım hem cardiyo hem bölgesel çalışmayı aynı anda yaparsan daha etkiliymis.Cardiyo ile yağ yakarken bölgesel çalışmala da vücut şekilleniyor.
Spor salonuna gittiğimde de hoca göbeğinizin erimesini istiyorsunuz ama sadece mekik çekerek hiç bir fayda görmezsiniz diyordu.
Instagramda ve youtube de didem fitness diye biri var canım onu tavsiye edebilirim sana. 1 haftadır onu yapıyorum .

Listeye alıyorum seni Sibelcim ama artık kacamaklarına ceza keseceğim ona göre
Günaydın kızlar
61.9 kilom izin öncesi 62.5 tim morordek
Eki Görüntüle 2172968 çok mutluyum. metobolizmam ı çok seviyorum
Tebrik ederim çok güzel Sibelcim

günaydınlarrrr
kızlar öncelikle uzun süredir ilk defa hedefime ulaştım 74,9 benim kg da
bu hafta hiç karbo almadım 3 gün kabak detoksu yaptım 4. günde ona yakında öğleyin kabak salatası akşam semizotu yemeği yedim
bakalım haftaya kaç kg olacağım regli dönemi olunca çok gitmez o yüzden haftaya hedefim 74,5 kg olacak

Kaptaniçem süpersin

Allah kolaylık versin canım çok zormuş gerçekten işin. Bu arada dikkat et eldiven tak temizlik yaparken mutlaka. Deterjanlar cildini de mahveder sonra.

Maşaallahhh gözlerim açıldı birden yanlış mı gördüm diye tekrar baktım.
Hep böyle devam edersin inşallah..
özlemcim geçen hafta tüm gece yolculuk yapıp eve gelir gelmez tartılmıştım bu kilonun bir kısmı ödemdi onu biliyordum ama gene de bu kadar olmaması lazımdı diye sıktım dişimi ptesi sabah 77,1 idim bu sabah da 74,9 şimdi hedef yavaş yavaş aşağılara düşmek

abowww bu hafta listede olsaymışım silip süpürecekmişim
toplight (79,4/74,9/4,5/%5,67)
Evet kaptanım ya kesin etap birincisiydin yani :) bu yüzdeyi geçen olmaz diye direkt ismini de yazdım 580. Etap Birincisi diye
valla ördeğim bu hafta çok sinirledim 79 u görünce sıktım dişimi ama iyi oldu belki o kadar kg çıkmasaydı bu şekilde azimli olmayacaktım
Bu azminle devam edersen bence 70 altına da inersin kaptanicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…