- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.841
Evet rintcim şeytanın bacağını kırdık sonunda aldık seni listeye :) aynen sen de birinci olabilirsin ve takıma fayda sağlayabilirsin. Hatta birkaç güne pisiciğin de olacak :) hadi bakalım güzel performans bekliyorum sendenYani bundan sonra yarışmanın bir parçasıyım öyle mi ben de birinci olabilir ben de takımıma fayda sağlayabilirim. Tabii olumsuz etkin de sayılır artık.
Peki kaptanım kaçamaklarıma hiç acıma bundan sonra. Şu pire belasını da atalım hedefime en kısa zamanda ulaşacağım.
Teşekkürler
Yaa ciklatim çok alemsinAaa ben listeyi yeni gördüm ben kendimi hep 200gr verdim sanıyorum 400mus ya Ayy çok mutlu oldum
Ya ben hala aynada gördüğüm kadından memnun değilim ama çok daha şişman hissediyorum kendimiEvet rintcim şeytanın bacağını kırdık sonunda aldık seni listeye :) aynen sen de birinci olabilirsin ve takıma fayda sağlayabilirsin. Hatta birkaç güne pisiciğin de olacak :) hadi bakalım güzel performans bekliyorum senden
Yaa ciklatim çok alemsin
Allah Allah neden ki aslında baya fark etmiştir spor da yapıyorsun sıkılasmıssındır daYa ben hala aynada gördüğüm kadından memnun değilim ama çok daha şişman hissediyorum kendimi
Evet minik bir kadın olmak istiyorum sanırım ve hiç olamayacağım çünkü boy 173 hiç minnos olamicam kısa olup da boyundan şikayet edenlere çok kızıyorum ne kadar tatlılar halbukiAllah Allah neden ki aslında baya fark etmiştir spor da yapıyorsun sıkılasmıssındır da
Demek ki kendini daha zayıf hayal ediyorsun. O da olacak ciklatim çok iyi gidiyorsun :)
Merhaba kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Cikilatacanavari millet de uzun boylu manken gibi olayım ister:) bence gayet iyi boyun aşırı uzun da değil@morordek ördepim köye gidiyoruz şimdi orda telefon çekmiyor Pazartesi’ye kadar giremeyebilirim buraya sonra toplu bildirim yaparım inşallah kaçamak yapmak istemiyorum orda da dikkat ederim spor da gelince evde yaparım artık
Bugünkü menümü yazayım hemen telefon çekerken
Kahvaltı : çay haş yumurta peynir kuruyemiş domates salatalık dereotu
Öğle: lahmacun acılı ezme haydari salata
Akşam: mercimek çorba taze fasulye kefir
15bin adım yürüyüş, su 2lt e tamamlarım yolda
Ben minyon seviyorum cnmMerhaba kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Cikilatacanavari millet de uzun boylu manken gibi olayım ister:) bence gayet iyi boyun aşırı uzun da değil@morordek ördepim köye gidiyoruz şimdi orda telefon çekmiyor Pazartesi’ye kadar giremeyebilirim buraya sonra toplu bildirim yaparım inşallah kaçamak yapmak istemiyorum orda da dikkat ederim spor da gelince evde yaparım artık
Valla benim boy 163. Senin boyunda olmayı çok isterdim çikilatacım.Evet minik bir kadın olmak istiyorum sanırım ve hiç olamayacağım çünkü boy 173 hiç minnos olamicam kısa olup da boyundan şikayet edenlere çok kızıyorum ne kadar tatlılar halbuki
Keşke degisebilsekValla benim boy 163. Senin boyunda olmayı çok isterdim çikilatacım.
Ama şöyle düşün zayıfladığında gerçekten de herkesin imrenecegi bir hatun olacaksınEvet minik bir kadın olmak istiyorum sanırım ve hiç olamayacağım çünkü boy 173 hiç minnos olamicam kısa olup da boyundan şikayet edenlere çok kızıyorum ne kadar tatlılar halbuki
Tamamdır canım haber verdiğin için sagolMerhaba kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
İnşallah ördekim belki biraz daha zayiflayinca mutlu olurumAma şöyle düşün zayıfladığında gerçekten de herkesin imrenecegi bir hatun olacaksınGenelde herkes uzun boylu olmak ister. Öyle düşün en azından
Tamamdır canım haber verdiğin için sagol
Tabi bu bunak ördek unutmazsa
Lan ben 163 um bende 73 olmak isterdim bizim sulalede tek kısa benim millet 170-180Evet minik bir kadın olmak istiyorum sanırım ve hiç olamayacağım çünkü boy 173 hiç minnos olamicam kısa olup da boyundan şikayet edenlere çok kızıyorum ne kadar tatlılar halbuki
evet kaptanim biraz ole oldu malesef haftaya insallah eksilere bogucam siziHanımlar listenin bu haftaki durumu ilk mesajda. Hedef listesini de orada guncellemistim
No kaçamak grubunu tebrik ediyorum
azaydidem bu hafta spor birincisi oldun ama artı da geldin maalesef. Sağlık olsun önümüzdeki hafta daha iyi olacaktır eminim ki
Bir de sizden bu haftalık liste işi için izin istiyorum. Menülerinizi yazın tabi ki kaçamaklara ceza keseceğim ama puan tutamayacağım çünkü misafirlerimiz gelecek. Eger gönüllü biri varsa tabi tutabilir, hatta çok memnun olurum :) yoksa da dediğim gibi beni bu haftalık mazur görün lütfen
Ya aslinda demin bende o diyete baktim ama eskisi gibi dayanamiyorum malesef oyuzden vazgectim yavas yavas vericem mecburKız Didem beğendiğine göre yapicanmi benle hurma yoğurt hadi ve bir arkidis olsun yapalım;-)
Ben değilHey beybitolar kim benle cumartesi pazar iki günlük hurma yoğurt detokstu yapar:)
Kıymet bil güzel bişey bu arada benim en sevdiğim detokstu ama mens döneminde yaptığım için kilo verememistim o yüzden gonlum gectiLan ben 163 um bende 73 olmak isterdim bizim sulalede tek kısa benim millet 170-180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?