- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.861
Menunu çok beğendim lifli lifli birkaç gün böyle beslen kesin kabızlık geçerMenum;
09:30
2 yk yulaf ezmesi+1yk yulaf kepegi+2 kepçe yoğurt
13:00
4 yk etli buğday
17:00
Bulgurlu patatesli köfte
Kıymalı soğan
Salata
Ayran
3L su
3 büyük t.kahvesi
Birazdan da 5&1 bitki çayı içerim.
Spor;
500 ip
25 dk çeşitli göbek hareketleri
30 dk eliptik
morordek
Canım ben ocakta pişirmiyorum tabakta sıcak suyun veya sütün içinde bekletiyorum hemen yumuşuyor sonra diğer malzemeleri ekliyorum. Sütüm kalmamış diye bugun yoğurtla yaptım.Menunu çok beğendim lifli lifli birkaç gün böyle beslen kesin kabızlık geçer
Ben yulafı süt ve kakaoyla pisiriyom çok lezzetli oluyor tavsiye ederim yani ben öyle basladm yemeye üstüne meyve koyuyorum bi de ohh pasta mübarek pasta
Yarın dışında ben de yapabilirim aslında kabak detoksu düşündüm ama kararsız kaldım.Hey beybitolar kim benle cumartesi pazar iki günlük hurma yoğurt detokstu yapar:)
tarz degistirmisin canım. aferim sana eskiden hemen atlardin bu tarz şeylereYa aslinda demin bende o diyete baktim ama eskisi gibi dayanamiyorum malesef oyuzden vazgectim yavas yavas vericem mecbur
nasıl olaki. malzemem yok şimdilik. ya ben yoğurdu sade yiyemiyorum yoksa hurma Medine hurması dimi onu severim ama bilemedim.Hey beybitolar kim benle cumartesi pazar iki günlük hurma yoğurt detokstu yapar:)
evet canim dogru soluyosun ama artik kendimi bedenimi dinliyorum spor bana cok iyi geliyo olculu yedikce ve spor yaptikca kilom yavas yavas gidiyo hızlı gidip geri almaktansa artik bu sekilde sporla kalici kilo vermeyi hedefliyorum cunkh gcen hafta bunu basardim yine basarablirimtarz degistirmisin canım. aferim sana eskiden hemen atlardin bu tarz şeylere
ben aksam 7 gibi 5 ucgen dilim karpuz yemistim onu yazmayi unutmusumBgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 yesil 2 siyah zeytin
Arada
Yarım muz
2 tane icine yarim ceviz koyulmus günkurusu
Buyuk fincanla sekersiz turk kahvesi
Saat 4 gibi
4 tane kucuk kofte
1 kupa form cay
Aksam 18.30 da
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi
3 gunkurusu 3 hurma dogradim
Arada
Buyuk fincanla türk kahvesi
2 hurma
Su 2.5 lt
3 bardak odem attirici cay
Spor
1000 ip atlama
33 dakika cardio
20 dakika zumba
Ayak bileklerimi hissetmiyorum ilk defa bu kadr uzun cardio yaptim ama super ter attim
morordek ya bu hafta menu tutmama isi kotu oldu ben cok hevesleniyodum ben bilsem aslinda hazrlardim listeyi ama bizim leptap kafayi yemiz durumda yapmaya kalksam becerirmiyim onuda bilmiyorum ypabilen arkadas varsa bu hafta cok gzel olur aslinda
30 puan cezaCumamenümorordek
Sabah 10 2 dlim uno denge arasında 3 dilim hindi füme 2 dilimhazır dilimlenmiş kaşar
göbek sandviç yeşil çay
ara karpuz kuruyemiş 2 gibj oğlumdan kalan cornetto külah kısmı
zencefil çayı kuruyemiş
Aksam 6 buçuk 2 parça tavuk göğüs
kabak üstüne yumurta süt yulaf kepegi peynir firinlama, cacık
su 2lt
spor 50 jumper jack
Didemcim şimdi tutmaya başlasam yarım kalacak o yüzden bu haftalık müsaade istedim. Yapabilecek arkadaş varsa süper olur. Kimseden ses çıkmadıBgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 yesil 2 siyah zeytin
Arada
Yarım muz
2 tane icine yarim ceviz koyulmus günkurusu
Buyuk fincanla sekersiz turk kahvesi
Saat 4 gibi
4 tane kucuk kofte
1 kupa form cay
Aksam 18.30 da
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi
3 gunkurusu 3 hurma dogradim
Arada
Buyuk fincanla türk kahvesi
2 hurma
Su 2.5 lt
3 bardak odem attirici cay
Spor
1000 ip atlama
33 dakika cardio
20 dakika zumba
Ayak bileklerimi hissetmiyorum ilk defa bu kadr uzun cardio yaptim ama super ter attim
morordek ya bu hafta menu tutmama isi kotu oldu ben cok hevesleniyodum ben bilsem aslinda hazrlardim listeyi ama bizim leptap kafayi yemiz durumda yapmaya kalksam becerirmiyim onuda bilmiyorum ypabilen arkadas varsa bu hafta cok gzel olur aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?