- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.881
Canım 155 boy da bende var değişelim miEvet minik bir kadın olmak istiyorum sanırım ve hiç olamayacağım çünkü boy 173 hiç minnos olamicam kısa olup da boyundan şikayet edenlere çok kızıyorum ne kadar tatlılar halbuki
Ayy evde kimse yok keşke akşam okusaydım ben haftasonu için eşlik ederdim sabah kahvaltımı yaptım yarın başlayım olmazsa ben deKız Didem beğendiğine göre yapicanmi benle hurma yoğurt hadi ve bir arkidis olsun yapalım;-)
Ayyy hadi hadi değişelimSelam kızlar bu hafta genel olarak herkes kg vermiş ama yüzdeleri düşük olsun sağlık olsun kilolar gidiyor
Canım 155 boy da bende var değişelim mi
Ayy evde kimse yok keşke akşam okusaydım ben haftasonu için eşlik ederdim sabah kahvaltımı yaptım yarın başlayım olmazsa ben de
Bence sporunu yap sonra duşa geç.Ay bugün kolumu kaldirasim yok havadan mi ay tutulmasindan mı nedir hiç kipirdayasim yok .yarım saattir spor yapsam diye gidiyorum tv başına yok hiç istahim. cezam da kesilmiş . acep bir duş iyi gelir mi diye düşünüyorum.
Ay aynı ben birde sürekli yiyesim var. adetimde yanasiyor ondan mı havadan mı ay tutulmasindan miNe kadar bunaltıcı bir gün ya bütün gün uyuyup durdum
tamamdir kaptanim yapicak bisey yok30 puan cezaCikilatacanavari
Didemcim şimdi tutmaya başlasam yarım kalacak o yüzden bu haftalık müsaade istedim. Yapabilecek arkadaş varsa süper olur. Kimseden ses çıkmadı
Hangi detoks bu? Ayşe Tolga'nın detoksu mu?Kızlarr bende 3 gunde 3 kilo verdiren detoks yapmaya karar verdimCikilatacanavari senin dedigin detoks sanirim canim pazartesi baslicam ben tuzsuz beslenmeye alistim bide daha once denemistim ve cok begnmistim tadini 3 gunluk yapicam bakalim nasl sonuc alicam cok merk ediyorum istersen beraber yapalim
Yada bana katilmak isteyen varmi aranizda kızlarr
Ayran detoksu dye geciyo canim cok kolay aslindaHangi detoks bu?
Canım bulgur mu yoksa bugday mı ?aklımda bugday kalmış benimAyran detoksu dye geciyo canim cok kolay aslinda
3 kasik bulgur
3 kasik yesil mercimek
3 kasik nohut
Hepsi haslanmis olucak
2 salatalik rendelenmis
250 gr yogurdun icine 1 lt su koyup ayran yapiyosun icine bu yukardaki malzemeleri ekliyosun dereotu atiyosun icine istedigin baharatlari atabilirsin asla tuz yok gunde 2 lt su 45 dakika yuruyus 3 bardak yesil cay iciyosun
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dlim tbe
Domates yesillik
Kk peynir
Saat 12 de bu karisimdan yiyosun sonra 2 saat te bir bu karisimdan 1 kase yiyosun en sonki ogunun saat aksam 20.00 de yemis oluyosun bu kadr
Ayy yok bacim ben yapmam çok tiksindirdi azıcık aşım kaygısız başım yavaş yavaş gidio kilolarKızlarr bende 3 gunde 3 kilo verdiren detoks yapmaya karar verdimCikilatacanavari senin dedigin detoks sanirim canim pazartesi baslicam ben tuzsuz beslenmeye alistim bide daha once denemistim ve cok begnmistim tadini 3 gunluk yapicam bakalim nasl sonuc alicam cok merk ediyorum istersen beraber yapalim
Yada bana katilmak isteyen varmi aranizda kızlarr
canim aslinda bende bugdayla yapmistim daha once ama smdi bulgurla gordum bi onu deneyim dedim bugday belki sisirir bilemedim aslinda bugdayi cok severim kararsiz kaldim bakCanım bulgur mu yoksa bugday mı ?aklımda bugday kalmış benim
Yaaaa 160 da benim. Değişelimmm. Şöyle boylu poslu fıstık gibi olayımmmAyyy hadi hadi değişelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?