- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.081
tesekkur ederim kaptanim evet o hos olmadi ama brazdan tartilicam tarti sonucu hepimizi mutlu edicek benceSüper Didemcim çok sevindim
Daha da eksi göreceksin umarım :)
Çok güzel görünüyor Ozlemcim, yaz aylarında ideal bence
Hoşgeldin canım sormana bile gerek yok. Burası senin takımın tabi ki paylaşıma başlayabilirsin. Insallah en kısa sürede fazlalıkları atar listeye dönersin :)
Ciklatim menulerinde az da olsa kaçamak olmasın bence cumaya kadar zaten doğum günü diye yeterince kaçamak yapmışsın
İnsanın kendini bilmesi ne güzel
Ayran aşı detoksu mu yapıyordun Didemcim? Bülbül yuvası hoş olmamış tabi
Gunaydin kizlarr az once ustumle tartildim yine hic gormedigim 68 gordum brZ vakit gecsin tekrar ustsuz tartilicam sonra kahvaltimi yapip detoksa devam
tesekkur ederim canim insallahh hep brberrr insallahhCok guzel canim tebrik ederim. Devami gelr insallah
masallahhh canimm insallah devamida gelirrBugün 78.8i gördüm.. Cuma 80.3 'tüm..
Inşallah bir daha 8leri görmek yok.
Hadi bakalım ben de çok merak ettim tartı sonucunu..tesekkur ederim kaptanim evet o hos olmadi ama brazdan tartilicam tarti sonucu hepimizi mutlu edicek benceayran detoksu kaptanim icinde haslanmis nohut bulgur yesil mercimek
Rendelenmis Salatalik dereotu 250 gr yogurtla sulandiriyosun kivamini sen ayarliyosun 2 saatte bir oglen baslayip en son 8 de btiriyosun yeme isini sfr tuz kullaniyosun ana tadi cok gzel ve super tok tutuyo atak yapmak icin arada detoks sart
Ben yazarken gelmiş mesajınEvetttt dunden bgune -700 gitmis 68.5 kiloyum super gidiyo bakalim 3 gunun sonunda kac kilo vericem ve ve veeee
Bgun itibariyle diyete basladigimdan beri tam 10 kilo vermisimmhepsi burasi sayesinde hepinizi cok seviyorum cok mutluyumm insallah bu rakami 20 lere ckartirim
ben 1 gun oncesinde ben odemimi atmisim sanirim oyuzden bgun az gtti 700 gr gitti ama bunada sukur 2 kilo versem 3 gunde bana yetrde artar bile ayagim hala kotu aksama iyi olursa spor yapicam belki yine sabaha bole gder ama sen yaparsan ilk cok fazka vericegine inaniyorum benHadi bakalım ben de çok merak ettim tartı sonucunu..
Ben de tatilden sonra yapicam inşallah bu ayran detoksunu..
Ay insallah canim bu detoksdan sonra cok dikkat etmem lazim geri almamam lazm ama dyette oluo bu dyeti yapip sonra tekrar dyetibe devam edenler geri almamislar oyuzde brakmak yok kararliyimBen yazarken gelmiş mesajınÇok iyi canım zaten dün eksi 1 kilo ile güne merhaba demistin.
Cuma'ya bomba gibi geliyorsun masallah..
Inşallah canım böyle devam edersen en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
voaaaav 68 hedefimmm bende istiyorrrruuuuuuumGunaydin kizlarr az once ustumle tartildim yine hic gormedigim 68 gordum brZ vakit gecsin tekrar ustsuz tartilicam sonra kahvaltimi yapip detoksa devam
şu detoksu bana özelden düzgünce bir yazsana beybisiben 1 gun oncesinde ben odemimi atmisim sanirim oyuzden bgun az gtti 700 gr gitti ama bunada sukur 2 kilo versem 3 gunde bana yetrde artar bile ayagim hala kotu aksama iyi olursa spor yapicam belki yine sabaha bole gder ama sen yaparsan ilk cok fazka vericegine inaniyorum ben
kıskanma sekerim çalıs seninde olsun dermisimvoaaaav 68 hedefimmm bende istiyorrrruuuuuuumkeşke benim olsa
tamamdir brazdan yaziyorum canimşu detoksu bana özelden düzgünce bir yazsana beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?