- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.101
Zaten canım kilo verebilmekten çok verdiğimiz kiloyu koruyabilmek zor.Sen dengeleme işini öğrendiysen gerisi corap söküğü gibi gelir..
Supersinn..
Hedefcim biz de seni özledik. Güzel yorumlar almana çok sevindim. Gerçekten güzel kilo veriyorsun, 7'lerden kurtulmana çok az kaldı :)
Gunaydin kizlarr az once ustumle tartildim yine hic gormedigim 68 gordum brZ vakit gecsin tekrar ustsuz tartilicam sonra kahvaltimi yapip detoksa devam
Fırsatı bil ve aç arayı şekerim.
Fena koşacağım arkandan.
Ay su ayran detoksunu ben de denicem sanirim. 3 gun yapamam da 1 gun yapayim bakalimValla durdukca bsey farketmiyo hedefimizden uzaklasiyoruz bi atak yapmak sartti canim hadi bakalim bekliyorum yakala beni
Bgun ikinci gunum gzel gidiyo aslinda sabah braz halsizdim ama suan iyiyim detoksda kafeinli seyler icmeyin yaziyo ama nescafe ve turk kahvesi icmezsem kendime gelemiyorum 2 saat arayla onlardan ictim suan kendime geldimAy su ayran detoksunu ben de denicem sanirim. 3 gun yapamam da 1 gun yapayim bakalim
Dun aklimdaydi benim de. Sabah unutmusum. Kahvalti oncesi alacaktim.Kızlar ölçülerimi aldm bugün en son 2 ay önce almıştım akşam paylaşacam sizinle öncesi sonrası olarak siz de alın farkları görelim
Yarın sabah al cnm şu sıralar motivasyonum pek iyi değildi iyi geldi ölçü almakDun aklimdaydi benim de. Sabah unutmusum. Kahvalti oncesi alacaktim.
canim ben dun aldim yarinda detoksun son gunu cuma sabahi tekrar olcu alip hem kilo hem olcu bildirimi yaparimKızlar ölçülerimi aldm bugün en son 2 ay önce almıştım akşam paylaşacam sizinle öncesi sonrası olarak siz de alın farkları görelim
Cnm yulaf ise yaradı mı kabizliginaMenüm;
Uyanınca 400ml su
07:00
400ml süt ile nescafe
11:00
1 küçük zeytinli poğaça
1 h.yumurta
Domates
Ve 1 kupa çay
15:00
3 kayısı
1 bardak kefir
20:20
6 yk yogurt+ 3 yk yulaf ezmesi+1 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday ruseymi+ 1 yk keten tohumu
Şuan yiyorum fazla oldu bitirebilecekmiyim bilmiyorum.
3 L su
2 büyük t.kahvesi
1 kupa herbalife bitki çayı
Uyumadan da 5&1 bitki çayı içerim.
Spor;
10000 adım 2 gündür programı yapamadım.Gunduz fırsat olmadi bu saatten sonra da üşeniyorum.
Az önce 78.5 geldiminşallah sabah 78den de kurtulmuş olurum.
Bu ara iyiyim çok şükür canım. Yulafa ek olarak keten tohumu,kefir akşamları bitki çayı içiyorum.Meyve yiyorum.Cnm yulaf ise yaradı mı kabizligina
Yulafı düzenli yediğinde geçiyor ama şu sıra yemiyorum hafiften yine sıkıntı oluyorBu ara iyiyim çok şükür canım. Yulafa ek olarak keten tohumu,kefir akşamları bitki çayı içiyorum.Meyve yiyorum.
1 gün olursa bir sonraki gün sorun kalmıyor. 1 hafta sürmesinden iyidir.
Kahvaltı yerine mi yiyordun? Yoksa hem kahvaltı hem yulaf mı yiyordun?Yulafı düzenli yediğinde geçiyor ama şu sıra yemiyorum hafiften yine sıkıntı oluyor
Kahvaltı yerine yiyordum cnmKahvaltı yerine mi yiyordun? Yoksa hem kahvaltı hem yulaf mı yiyordun?
Benim de bu ara motivasyonum yerlerde kendimi cok yorgun hissediyorum. Bisey yapmak gelmiyo icimden. Yarin sabah olceyim bakalim.Yarın sabah al cnm şu sıralar motivasyonum pek iyi değildi iyi geldi ölçü almak
Ben de anlamadım valla halbuki sutyenlerim büyük geliyorBenim de bu ara motivasyonum yerlerde kendimi cok yorgun hissediyorum. Bisey yapmak gelmiyo icimden. Yarin sabah olceyim bakalim.
Senin belden guzel gitmis. Meme neden 4 cm fazla onu anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?