- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.121
BaklavaDünkü menüm
Kahvaltı
1 dılım ekmek salca domates biber peynir zeytin
Ara
4-5 tane üzüm
1 kepçe çorba
Ikındı vaktı 2 dılım baklava yedım.
Akşam yemegıde yemedım. Sadece 2 dılım karpuz yedım.
morordek
Bebe fiks 6:30'da uyanınca artık erken kalkmak koymuyorGünaydın kızlar
erken yatmama rağmen uyanamiyorum ben ya erken kalkıp dinç olanlara sasiyorum. İstanbul kaldirmiyor galiba .
Buna benzer bi şeyi ben de yapmıştım yarışmada ilk kez mezun olacakken. Dikkat et detoks sonrası geri alma sakıntesekkur ederim kaptanim evet o hos olmadi ama brazdan tartilicam tarti sonucu hepimizi mutlu edicek benceayran detoksu kaptanim icinde haslanmis nohut bulgur yesil mercimek
Rendelenmis Salatalik dereotu 250 gr yogurtla sulandiriyosun kivamini sen ayarliyosun 2 saatte bir oglen baslayip en son 8 de btiriyosun yeme isini sfr tuz kullaniyosun ana tadi cok gzel ve super tok tutuyo atak yapmak icin arada detoks sart
Ne kadar sürecek tatil kardelencim?Herkese günaydınn.
Ben de erkencilerdenim 6.30da kalktık.
Yarın tatile gidiyoruz biz de tartı durumu ne olacak bilmiyorum.
Bazen takılma durumu oluyor hedefcim ama her hafta az da olsa eksi geliyorsun. Demek ki yavaş da olsa gidecek :)Resmen 70'e sabitlendim kaldım ördeğim. Tık demiyor aşağı.
Baya incelmissin ciklatim super31.05.18 tarihi ben hep ölçtüm yere göre ölçtüm kurallara çok uygun değil sanırım
Bel 89
Kol 36
Göbek 101
Meme 100
Kalca 112
Bacak 65
01.08.18
bel 81
Kol 33
Göbek 99
Meme 104
Kalca 107
Bacak sol62 sağ 63
Evet valla ordekim ben hiç incelmiyorum sanıyorum böyle olcunce bi heves geliyorBaklava
Neyse akşam yemeyerek dengelemeye çalışmışsın en azından
Bebe fiks 6:30'da uyanınca artık erken kalkmak koymuyorbazen ondan önce ben uyanmış oluyorum vücut alışmış
Buna benzer bi şeyi ben de yapmıştım yarışmada ilk kez mezun olacakken. Dikkat et detoks sonrası geri alma sakın
Ne kadar sürecek tatil kardelencim?
Bazen takılma durumu oluyor hedefcim ama her hafta az da olsa eksi geliyorsun. Demek ki yavaş da olsa gidecek :)
Baya incelmissin ciklatim super
hayy masallahh nasil gzel incelmissin canim rabbim daim etsin insallahhh31.05.18 tarihi ben hep ölçtüm yere göre ölçtüm kurallara çok uygun değil sanırım
Bel 89
Kol 36
Göbek 101
Meme 100
Kalca 112
Bacak 65
01.08.18
bel 81
Kol 33
Göbek 99
Meme 104
Kalca 107
Bacak sol62 sağ 63
insallah kaptanim ama ben bgun cok sistim nedense suanki tarti 1 kilo artida yarina gzel gidecegini sanmiyorum ayagimdan dolayi sporda yapamadim iyi olursa yarn yapicam insallah bakalim merakla cuma sabahini bekliyorumBaklava
Bebe fiks 6:30'da uyanınca artık erken kalkmak koymuyorbazen ondan önce ben uyanmış oluyorum vücut alışmış
Buna benzer bi şeyi ben de yapmıştım yarışmada ilk kez mezun olacakken. Dikkat et detoks sonrası geri alma sakın
Bazen takılma durumu oluyor hedefcim ama her hafta az da olsa eksi geliyorsun. Demek ki yavaş da olsa gidecek :)
Canim sen takimin belki de en iradeli uyesiydin. Neden boyle oldu acaba? Salma kendini spor yapamasan da.Ben çöküşteyim spor yapamıyorum yapmadığım içinde kaçamak yapıyorum(( tartıldım bugün kilo almışım bile küfrettim vücuduma b.k var dedim yeme yeme iki kaçamak yap hemen fırsatı kaçırma kilo al
Dünkü menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Çok az peynir
2 3 tane zeytin
Yarım simit
Akşam
Bugday çorbası
3 tane mangalda köfte birazda pilav
Salata
Kaçamak 1Maraş çubuk 90 kaloriymiş
Kaçamak 2( 40 grlık fıstıklı bar
Spor
Yarım saat yürüyüş
Bugün menü
Sabah
1 haş yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
1 dilim cevizli ekmekama dilim kalındı bebek yumrugu kadar
Öğlen
Karpuz
Akşam
Yoğurtlu makarna
Salata
Kaçamak 1 çokomel
Kaçamak 2 bir kare %70 bitter çikolata
Spor
1 saat yürüyüş
Yarım saat yüzme
morordek Cikilatacanavari
Ben heycanla senin ölçülerini merak ediyorum ne kadar gitmiş bakalım yarın ölceceksin demihayy masallahh nasil gzel incelmissin canim rabbim daim etsin insallahhh
insallah kaptanim ama ben bgun cok sistim nedense suanki tarti 1 kilo artida yarina gzel gidecegini sanmiyorum ayagimdan dolayi sporda yapamadim iyi olursa yarn yapicam insallah bakalim merakla cuma sabahini bekliyorum
İnşallah bir an önce iyileşir ayağın kuzumBgunku menum
Kahvalti
yarim haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
Yesil cay
Btun gun iki saat arayla ayran detoksundan 1 kase yedim
Aralarda yesil cay odem attirici cay
Turk kahvesi nescafe ictim
5 hurma 2 gün kurusu
Su 2lt
Spor ayagim hala agriyo oyuzden yapamadim yarin iyi olursa yapicam insallahh
morordek
3 gün kalıcaz canımBaklava
Geçmiş olsun cnm herkes bi dökülüyorgünaydın
ya bugün perşembe ama 73,5 sabitime geri döndüm var bende bir hayırsızlık
morordek Cikilatacanavari fancynancy
dünkü menüm
sabah:hindistancevizi sütü,muz,yaban mersini,zerdeçal , amaranth (smoothie)
öğlen:fırınlanmış yağsız bir tavuk baget yarım patates
akşam:canım yumurta çektivalla bak üç tane az yağ üzerine kırdım afiyetle yidim...
su:2,5 litre
spor:yok valla ateşim 38 kolum kalkmadı
insallah canim bende cok fark yok canim sadece kalcam baya farketmis genede yarin sabah olcum yapicam tekrar bakalim detoksdan snra bsey farkedicekmiBen heycanla senin ölçülerini merak ediyorum ne kadar gitmiş bakalım yarın ölceceksin demi
İnşallah bir an önce iyileşir ayağın kuzum
aynen dun baya sistim cok gaz yapti bide ustune bogazlarim sisti suanda cok halsizim kizimda hastalandi ateslendi onun bogazlari gitmis insallah kcugune bsey olmaz devam etsem mi etmesem mi cok kararsizim suanda bilemedimGünaydın kızlar
yarın için umitliydim ben son okuduklarim biraz hüsrana uğrattı.
Didem sende detoksu 8 kadar uzatmadan mi bugün çünkü içindeki malzemeler gaz yapıcı sisirici şeyler.
Sen bilirsin kuzum halsiz bırakıyorsa bırak çünkü çocuk hasta olunca çok nazlı olurinsallah canim bende cok fark yok canim sadece kalcam baya farketmis genede yarin sabah olcum yapicam tekrar bakalim detoksdan snra bsey farkedicekmi
aynen dun baya sistim cok gaz yapti bide ustune bogazlarim sisti suanda cok halsizim kizimda hastalandi ateslendi onun bogazlari gitmis insallah kcugune bsey olmaz devam etsem mi etmesem mi cok kararsizim suanda bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?