- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.841
Didemcim sana artık cidden kızacağım ama.. Geçen hafta da konuşmuştuk artık motive oldum eksi geleceğim demiştin. Bir artı bir eksidesin ve bu hafta da artı gelirsen üst üste 2 hafta olmuş olacakmalesef bgun istedgim gibi gecmedi suan eve geldik yarin safprotein yapicam insallah pazar gunu ablama giderken -500 du kilom ama aldigimdan eminim gobegim sisti resmen yarin safproteinle bol hareket ve sporla halledicem insallah
Inşallah didem sende toparlan canım dön sahalaraMasallah canim cok gzel gidiyosun cumaya super eksilerle gelirsin insallah
gercekten dedigim gibi cok motiveydik hafta sonu -500 gordum hemde ablama gitme plani bianda cıkti dogum gunude tamamen bozdu beni malesef smdi kaldigim yerden devam suanki kiloma gore yarin arti gelmiyorum ama nekadar eksi gelirim bilmiyorumDidemcim sana artık cidden kızacağım ama.. Geçen hafta da konuşmuştuk artık motive oldum eksi geleceğim demiştin. Bir artı bir eksidesin ve bu hafta da artı gelirsen üst üste 2 hafta olmuş olacakMotive ol diye listeye almıştım ama yerinde sayıyorsun neredeyse.
insallah canimInşallah didem sende toparlan canım dön sahalara
Bildirimde bulunacagim kaptanim. Tlf mi dun aldim ama olmamis yine geri verdim. Bu elimdeki tlf ile de internete girmek zor oluyor. Interntten soguttu resmen :))))Günaydınlar günaydınlar
Haydi bakalım cumaya son 2 kaldı. Misafirlerim de gitti artık elim yakanızda ona göre.
Bi yoklama alalım bakalım:
gonulll cuma günü bildirim yapacaksın degil mi canım? Telefonun bozulmus galiba gecmis olsun. Bir sonraki etaba izin hakkın oluyor, o zaman ayıracağım.
inciitanesi takıma en son pazar günü yazmışsın nerelerdesin canım??
azaydidem senin de menülerini göremedim birkaç gündür, yoğunsun galiba?
si_bel 1 paket bisküvi yemişsin, bi 100 puan ceza yap bakalım... Artık emzirmiyorsun da, iştahını biraz daha frenlesen mi acaba?
Deniz memleketinde olunca tatile pek cikamiyoruz. En son 4 sene oncesi gittik. O zaman kadar her snee cikiyorduk ama eşimin islerinden oturu su aralar cikamiyoruzGünaydın bende tatile gittiniz sandım sporu bırakma canım baride kilo alma sana yaklaştım bak ona göre :))
Aynen canım kış boyu çocuklar evde kapalı olmaktan da hoşlanmıyorlar. Kızım çok istiyo aslında geçen seneden beri. Kardeşi daha bebek götürüp getiremem diye vermedim. Bu sene bakalım inşallah.Sakız eğer şekerliyse diye dedim hedefcim. Şekersiz Sakız’ı ben hiç sevmem mesela bi de çok sert oluyorlar.
Ve teşekkür ederim canımmm
Maşallah kuzularına canım benim. Benim kız anaokuluna 3,5 ta başladı. Arada mızmızlandığı oldu ama genel anlamda hem onun hem de benim için iyi oldu. Ben kafa dinleyip küçüğüme vakit ayırabildim o da yaşıtlarıyla sosyalleşecek birşeyler öğrendi. Çocuklar aslında disiplini seviyorlar. İşte şu saat oldu yemek saati şu saat oldu oyun saati, boyama saati, serbest zaman falan diye bir programa oturtunca o plan hoşlarına gidiyor. Ben yapabildim mi? Hayır? Küçük bir kardeşle sporu zor yaparken biraz zor geldi açıkçası. Ama uygulayabilene tavsiye, bana da kzımın öğretmeni anlatmıştı.
Büyük olan 4 yaşında anaokuluna verebilirim ama kararsızım. Küçük daha 14 aylık canım
Sakız eğer şekerliyse diye dedim hedefcim. Şekersiz Sakız’ı ben hiç sevmem mesela bi de çok sert oluyorlar.
Ve teşekkür ederim canımmm
huu huuuu herkes bayram temixliginde herhalde.
500 ip tamam aralarda bacak karna hareketleri ile .
Anne neden ip atliyorsun gobus gitmiş. Çikolata yemedinki. Oğlumun tespiti.
Çikolata yersen ceza verirler. ....
Çok iyi yahuu huuuu herkes bayram temixliginde herhalde.
Merhaba Kızlar hadi hep beraber yiyelim akşam yemeğini geçe kalmadan. Akşamı da ara öğünsüz geçirelim, bayrama bomba gibi girelim
Ayy küçücük çocuğun zihnine bile yerleşmişim yahu cezalarımlahuu huuuu herkes bayram temixliginde herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?