Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Darısı başımıza artık gunayfur. O iştahsızlık bende de olsa aaahhh ah. Tebrik ediyorum, yine de yemeklerine dikkat et canım, 1 yıl korumamız gerekiyormuş verilen kiloyu. Çok kolay geri geliyor. Ben o hatayı yaptım.

Waaooowww.... Gerçekten bu sefer harikalar yaratacaksın galiba fancycim. Muhteşem menüler görüyorum olacak bu iş...

Günaydınlar günaydınlar
Haydi bakalım cumaya son 2 kaldı. Misafirlerim de gitti artık elim yakanızda ona göre.
Bi yoklama alalım bakalım:
gonulll cuma günü bildirim yapacaksın degil mi canım? Telefonun bozulmus galiba gecmis olsun. Bir sonraki etaba izin hakkın oluyor, o zaman ayıracağım.
inciitanesi takıma en son pazar günü yazmışsın nerelerdesin canım??
azaydidem senin de menülerini göremedim birkaç gündür, yoğunsun galiba?
si_bel 1 paket bisküvi yemişsin, bi 100 puan ceza yap bakalım... Artık emzirmiyorsun da, iştahını biraz daha frenlesen mi acaba?

kaptanim hala ablamdayim yediklerime elimden geldigince dikkat ediyorum yuruyusde yaptik hatta 1 gun ama dun yigenimin dogum gnunu yaptik brazcik kacirdim bgun toparliyorum insallah kusura bakmayin gercekten cok ugrayamadim menulerimide tam anlamiyla htrlamiyorum aksama eve gecicem insallah yarn hatrladiklarimi yazicam insallah

Sagol canim sorma yaz gunu daha zor geciyomus. Bugun de saf protein yapmaya niyetlendim ama zorlanirsam ceviririm artik.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bana da yetmiyor hiç. Bi ara ben koşu bandında yürüyüş yaparken kitap okurdum. O zamanlar bir kızım vardı. Şimdi iki taneler hiç yetmiyor

Canım hemen şimdi silkelen ve kendine gel. Heç değil yola devam. Kalk bi yürüyüş yap.

O zaman bugun ve yarın sp günlerine benzer menüler istiyorum senden. Bak geçen hafta da artıydın lütfen bu hafta toparlanalım

Bu hafta çok yoğun geçti canım misafirlerim vardı yemekli yatılı, biri gitti öbürü geldi falan öyle geçti, kopmamak adına buraya bakıyorum Araf’a ama menü yazmayı unutuyorum bu aralar. Dikkat ediyorum beslenmeme haftasınu ufak kaçamaklar olsa da haftaiçi sağlıklı besleniyorum, inşallah eksi görmek istiyorum bayrama gitmeden

Waaooowww.... Gerçekten bu sefer harikalar yaratacaksın galiba fancycim. Muhteşem menüler görüyorum olacak bu iş...
Ay bu hafta iyi de Bayram geliyor, bayramdan sonra da biz tatile gidiyoruz. Önüm arkam sağım solum tatil, kocişte evde. Yandım ki ne yandım.
Eve bolca yumurta ve yeşillik alayım diyorum Cuma günü pazara gidip meyveydi falan alayım da arıza çıkarmam inşallah. Bence bayramda hepimiz buraya yazar ve iletişimde kalırsak daha az hasarla atlatabiliriz gibi geliyor bana.

Teşekkürler tatlım.

O hareket olmasa ben fena batacağım zaten de.

Sakızın zararı mı var Fancycim?

Hoşgeldin kaptanım..

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bana da yetmiyor hiç. Bi ara ben koşu bandında yürüyüş yaparken kitap okurdum. O zamanlar bir kızım vardı. Şimdi iki taneler hiç yetmiyor

Gerçekten çocuklarla kilo vermeye, spora falan nasıl zaman bulunuyor kavrayamıyorum. Okul olunca hadi neyse ama yazın durum baya sıkıntılıdır diye düşünüyorum Kardelencim.

Ya kızlar bugün adet sisligim başladı
Tam diyordum bu hafta iyi sonuç gelecek spora falan gidicem biraz iyi gelir inşallah

Bolca yeşil çaya ver kendini olmadı cikilatacım.

Bol şans Fancycim.

Aynen canım. Benimkiler okul çağında da değiller daha. Herşeyi onlara göre ayarlamam gerekiyor. Uyku saatleri yemek ev işleri... Spora zaman ayırmak zorundayım aksi taktirde ben kilo veremiyorum bunu anladım. Zor ama olucakk inşallah..

Bol bol şans diliyorum Kardelencim. Okula başlamalarına daha çok mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…