- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.901
Tebrikler canım çok iyiKilom 82,2 cumaya göre 600 gr vermişim ama Salı’ya göre tam 2 kilo
Pazartesi 83,5 salı 84,2 çıkmıştım. Ama regl olmuştum herhalde çoğu onun ödemiydi.
morordek
Sibelcim tebrikler çok iyi bir eksi ile gelmişsin. Hedefine de çok az kaldıGünaydın kızlar ben daha fazla eksi bekliyordum ama sanırım uykusuzluk falan 200 300 artı yaptı. gece kalkınca su falan icmesem iyi olurdu galiba .
61.700 geçen hafta
bu hafta 60.9.
fark 800
yüzde 0.0129
yanlış hesaplam
Emniscim bu bebeler gece kaçta yatarsa yatsın sabah alarm kurmuş gibi aynı saatte uyanıyorlar. Ben sorgulamayı bıraktım artıkGünaydın kızlar bu eksiler inşallah beni tolere ederben sabitim artı bile bekliyordum aslında hiç kaçamak yapmadım ama doğru düzgün sporda yapamadım oğlum beni zıplatıyor bugünlerde ne kadar istesemde halim kalmıyor inanın.dün 1de uyuduk sabah yine 6.30da uyandı nasılda enerjik anlamıyorum
Ben de 700 gr vererek 5li kilolara merhaba dedim
60.1/59.4/0.7/%1.16
Sizin adınıza çok seviniyorum canımEvet ördekim, iyi de oldu. Bu yakada çok arkadaşım yoktu. Herkes Avrupa yakasında kaldı, aynı zamanlarda da çoluk çocuk olunca görüşmek daha da zor oldu. Tabi telefonda görüşüyoruz o ayrı ama birlikte vakit geçirmek gibi olmuyor. Esra’yla kafalarda süper uyunca, çocuklar da anlaşınca güzel oldu
Eksi olsun bizim olsun canım :)Benim de 79.
- 200 gelebildim sadece.
Tesekkurler canimTebrikler canım çok iyi gitmiş.
Tebrikler canimKilom 82,2 cumaya göre 600 gr vermişim ama Salı’ya göre tam 2 kilo
Pazartesi 83,5 salı 84,2 çıkmıştım. Ama regl olmuştum herhalde çoğu onun ödemiydi.
morordek
Aynen öle yaptim kaptanım ama malesef sabitimCikilatacanavari canım sen erkenden yapardın bildirimini? Nöbette miydin?
azaydidem sen de biraz daha mı geçsin diye bekliyorsun? :)
Dün tam 1 kilo idi ama bugün adet falan demek ki... Kısmet. Ama olsun sen de güzel vermissin canım tebrikler :))Tebrikler canım - 700 çok iyi
Teşekkür ederim canım. Adet döneminde oluyo öyle haftaya daha iyi olur inşallahDün tam 1 kilo idi ama bugün adet falan demek ki... Kısmet. Ama olsun sen de güzel vermissin canım tebrikler :))
Hedefcim tebrik ederim sonunda 6'ları gördünKilom 69,6
Tebrikler canımKilom 69,6
Mezun olduğun kilodan az bir kiloda gelirsen yeni bir hedefle başlayabilirsin istediğin zaman. Fazla kiloda olduğun sürece 6 ay beklemen gerekecekmorordek canım benim mezuniyet hakkım varsa mezun olsam köylere gitcem tartı bulmam mümkün olmaz yediklerime dikkat edemem takımı etkilemeyeyim. birde yeni bir hedefle ne zaman listeye girerim.
Fancy iyiymis canım 10 lira.
okullar açılınca başlarız plank olayina.
Süpersin ciklatimmm77.8/77.0/0.8/%1.02
Tebrikler canım çok iyi77.8/77.0/0.8/%1.02
Hedefcim tebrik ederim sonunda 6'ları gördün
Tebrikler canım
Hedefcim 65,2 kg ve altına indigin zaman mezuniyet hakkın oluyor. İlk sayfadaki tabloda herkesinki yazıyor bu arada :)Teşekkür ederim kızlar, sonunda
Ördeğim, ben ne zaman mezuniyete hak kazanıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?