- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.941
ağzından bal damliyo canım inşallahTebrikler canım ikinci mezuniyetin tüm takımlar birincisi olarak olsun inşallah
Sağollll ördekimm, inşallah sizde gelirsiniz. Ne güzel olurdu gerçekten sizde İstanbul da otursaydınız. Ay sopayı kafamıza gerçekten yerdik ahahahhaaaa. Belki taşınırsınız ilerde ya da hepimiz Bodrum’a yerleşirmişizSibelcim tebrikler çok iyi bir eksi ile gelmişsin. Hedefine de çok az kaldı
Emniscim bu bebeler gece kaçta yatarsa yatsın sabah alarm kurmuş gibi aynı saatte uyanıyorlar. Ben sorgulamayı bıraktım artık
Bir harika yüzde de buradaymış
Sizin adınıza çok seviniyorum canım
Keşke İstanbul'da olsaydık biz de
Neyse gelebilirsek eğer bir gün görüşürüz umarım :)
Eksi olsun bizim olsun canım :)
Yaaaa süpersin hedefcim.Kilom 69,6
Çikilatam maşallah çok güzel gidiyorsun bebeğim.77.8/77.0/0.8/%1.02
7.takım ne yapmış öyle ya yüzde 2 den fazla hepsi 1 kilo üstü vermişler.
ay söyle takımları dolasayim dedim 6.takımda bir arkadaş 2 kemeri birleştirip ip yapmış aksilik kemerin Tokası ayağına batmış. herkes nice fedakarlıkla uğraşıyor zayıflamaya.
Tebrikler***5. Takım 583. Etap***
Cikilatacanavari (77,8/77/0,8/%1,03)
kardelelen321 (79,2/79/0,2/%0,25)
violin35 (60,1/59,4/0,7/%1,16)
hedef38beden (70/69,6/0,4/%0,57)
gonulll (64,2/63,9/0,3/%0,47)
emnis (65,9/) sabit
beyazinci (56,5/56,3/0,2/%0,35)
azaydidem (68,5/) sabit
si_bel (61,7/60,9/0,8/%1,30) mezun olmak istiyor
rint (58,2/57,5/0,7/%1,20)
5. Takım Ortalaması: %0,634
***İzindeki Üyeler***
0zlem (81/)
fancynancy (82,8/82,2/0,6/%0,72)
karabiber01 (80,2/79,6/0,6/%0,75)
Kızlar durum bu şekilde. @si_bel cim tebrik ediyorum, mezun olurken takım birincisi olarak oluyorsun :)
canim motive olmayan halin buysa motive olsan demekki neleri basaricaksin masallahh sana tam gaz devam et 5 kilon daha kaldi sanirim onuda istesen 1 ay icinde verirsin ve mezun olursun hadi haa gayrettt ben inaniyorum yaparsinnnBenim de pek motivem yok ne yazık ki Didemcim.
Gayret ediyor ve hiç yoksa spor yapıyorum ama çok motive değilim.
Yakın olsak bende gelirdim buluşmaya,Oo iyice kanka oldunuz yahune güzel aslında burası sayesinde güzel bir dostluk oluşmuş
Evet aslında baya verdin Sibelcim, mezuniyet hakkın da var ama listede olduğun sürece benim sopalarıma maruz kalacaksın üzgünüm :)
Hahaha ya cok sevimliymis
Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar
İnşallah güzel bir yuzdemiz olur bu hafta
Tebrik ederim canim senin adına çok mutlu oldum darisida bizlere bende insallah burdan mezun olmadan çıkmayı düşünmüyorumtatili güzel bir şekilde atlatıp hemen gelcegim. takipteyim zaten bağımlısı oldum buranin hepinizin güzel haberlerinizi alacağım. Suzi inde evlaefe toplight tüm arkadaşlarında iyi haberlerini alcagim.
hedef38beden kardelelen321 emnis karabiber01 aynı gün geldiydik karabiber01le. Çikolata Fancy didem inci gönül violin35 özlemcimin sabah enerjisi. ee parky var tabi astsolist ördekcim olmasa olmazdi.
Kafamiza birseyleri taktigimizda oluyor ben genellikle öyle olurum Bir kere yemeye basladiysam kendimi durduramiyorum canim ama bu sefer bayagi bir motiveyle geldimBenim de pek motivem yok ne yazık ki Didemcim.
Gayret ediyor ve hiç yoksa spor yapıyorum ama çok motive değilim.
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 dilim patatesli börek
- Çay
Akşam
- 3 kuru kayısı
- 3 kaşık yoğurt
2, 5 lt su
- Çeyrek ekmekten sucuklu kaşarlı tost
- Ayran
20 dk bölgesel egzersiz
Bayram temizliği vardı bugün bende menüm saçma sapan oldu maalesef
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- Çay
Akşam
- 3 kuru kayısı
- 3 kaşık yoğurt
2, 5 lt su
- Ayran
20 dk bölgesel egzersiz
Ayy bugün çıkma sabahın 6 sindan beri yoldayım 4 5 saatlik yol 12 saat oldu birde sıcak resmen pistimKızlar selamlar okuyamadım yazılanları kusura bakmayın. Köye gitme durumu var diyordum ya eşim fena gol attı bir yandan köpürüyorum bir yandan iş güçe daldım
Yarın köye gideceğiz orada benim operatör çekmiyormuş kaptanımmorordek o yüzden istersen ben izne çıkayım spor falanca yapamam orada zaten takıma kötü etki olmasın
O zaman 50 puan ceza sanaKahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez
Şekersiz çay
2 lokma ekmek
Öğlen
1 yk sebzeli bulgur
1 yk yoğurt
Akşam
3 tahinli kurabiye.
Ara
Yarım şeftali
Su tamam.
Spor maalesef yok. Bugün benin oğlanın oda takımı geldi onu temizleyip yerleştirdim. Şimdi bitti işim, gerisi yarına.
Adet ağrısı fena vurdu beni bu ay.
morordek Cikilatacanavari
Sana da bi 50 puanBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- Çay
Akşam
- 3 kuru kayısı
- 3 kaşık yoğurt
2, 5 lt su
- Ayran
20 dk bölgesel egzersiz
Yok henüz canımSağollll ördekimm, inşallah sizde gelirsiniz. Ne güzel olurdu gerçekten sizde İstanbul da otursaydınız. Ay sopayı kafamıza gerçekten yerdik ahahahhaaaa. Belki taşınırsınız ilerde ya da hepimiz Bodrum’a yerleşirmişiz
Yok mu bir yolculuk bu tarafa doğru. Bayram da geldi.
Sana da bi ceza gelsin zaten kg almışsın hepmorordek
Kahvaltı
1,5 dilim yumurtalı ekmek
Öğle
Yarım gözleme
Çay
Ara
Filtre kahve
Akşam
2 mücver
4 köfte
1 haşlama içli köfte
Z ile başlayıp “o” ile biten o cıs içecek.
Gece
Kahve
Akşamüstüden beri 7-8 tane de hünnap
Su: 1,5 lt oldu mu emin değilim.
Spor: yine yok
Ama sabahtan beri dışarıdaydım, kızın yüzmesiydi, okuluydu oraya buraya koştum. Sonra da planladığım gibi pazara gittim. Hünnap aldım ve bayıldım. Çok güzel bir meyveymiş. Tavsiye ederim kızlar.
Güzel olurdu karabibercim sen de baya uzaktasınYakın olsak bende gelirdim buluşmaya,
Emniscim bayram sonrasında bildirim yapacağız ya zaten bu hafta artık izinli yazmadım seni. 31 Ağustos'a dek dönmüş olmayacak mısınız? O gün bildirim yapamaz mısın?Kızlar selamlar okuyamadım yazılanları kusura bakmayın. Köye gitme durumu var diyordum ya eşim fena gol attı bir yandan köpürüyorum bir yandan iş güçe daldım
Yarın köye gideceğiz orada benim operatör çekmiyormuş kaptanımmorordek o yüzden istersen ben izne çıkayım spor falanca yapamam orada zaten takıma kötü etki olmasın
O zaman 50 puan ceza sanaCikilatacanavari
Sana da bi 50 puan
Yok henüz canım
Zaten kvler şu an İstanbul'da değiller. Kışın geçiyorlar oraya. Gelebilsek ve fırsat bulabilsem haber veririm zaten biliyorsun
Gerçi onların evi de sizin oraya cok ters nerde buluşabiliriz onu da bilmiyorum
Sana da bi ceza gelsin zaten kg almışsın hep
50 puan ceza da sana
Güzel olurdu karabibercim sen de baya uzaktasın
Emniscim bayram sonrasında bildirim yapacağız ya zaten bu hafta artık izinli yazmadım seni. 31 Ağustos'a dek dönmüş olmayacak mısınız? O gün bildirim yapamaz mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?