Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler herkese güzel verilmiş bu hafta. 1.lik olmaz belki ama derece olur inşallah 1 er kilo vermeyince zor sanki birincilik.
ben dün sabah buçuk gördümdu ama geç yattım kız kalktı azıları vuruyor herhalde arada acıyor diyo. Karnım diyo . yani emniscim bebelerle zor oluyor sıkma canını biliyoruz performansını.

Günaydın kızlar ben daha fazla eksi bekliyordum ama sanırım uykusuzluk falan 200 300 artı yaptı. gece kalkınca su falan icmesem iyi olurdu galiba .
61.700 geçen hafta
bu hafta 60.9.
fark 800
yüzde 0.0129
yanlış hesaplam
Sibelcim tebrikler çok iyi bir eksi ile gelmişsin. Hedefine de çok az kaldı :KK76:
Günaydın kızlar bu eksiler inşallah beni tolere eder :KK43: ben sabitim artı bile bekliyordum aslında hiç kaçamak yapmadım ama doğru düzgün sporda yapamadım oğlum beni zıplatıyor bugünlerde ne kadar istesemde halim kalmıyor inanın.dün 1de uyuduk sabah yine 6.30da uyandı nasılda enerjik anlamıyorum:KK43:
Emniscim bu bebeler gece kaçta yatarsa yatsın sabah alarm kurmuş gibi aynı saatte uyanıyorlar. Ben sorgulamayı bıraktım artık :(
Ben de 700 gr vererek 5li kilolara merhaba dedim:KK49::halay::halay:

60.1/59.4/0.7/%1.16
:KK9::KK9:
Bir harika yüzde de buradaymış
Evet ördekim, iyi de oldu. Bu yakada çok arkadaşım yoktu. Herkes Avrupa yakasında kaldı, aynı zamanlarda da çoluk çocuk olunca görüşmek daha da zor oldu. Tabi telefonda görüşüyoruz o ayrı ama birlikte vakit geçirmek gibi olmuyor. Esra’yla kafalarda süper uyunca, çocuklar da anlaşınca güzel oldu :nazar:
Sizin adınıza çok seviniyorum canım
Keşke İstanbul'da olsaydık biz de :KK200:
Neyse gelebilirsek eğer bir gün görüşürüz umarım :)
Benim de 79.
- 200 gelebildim sadece.
Eksi olsun bizim olsun canım :)

morordek morordek canım benim mezuniyet hakkım varsa mezun olsam köylere gitcem tartı bulmam mümkün olmaz yediklerime dikkat edemem takımı etkilemeyeyim. birde yeni bir hedefle ne zaman listeye girerim.
Fancy iyiymis canım 10 lira.
okullar açılınca başlarız plank olayina.
Mezun olduğun kilodan az bir kiloda gelirsen yeni bir hedefle başlayabilirsin istediğin zaman. Fazla kiloda olduğun sürece 6 ay beklemen gerekecek

Back
X