- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.981
Biliyorum bebeğimm. Farketmez, siz gelin de biz ayarlarız bir şekilde mesafeleri. Ayyy hele umut u da mıncıklarsam tam olurrr. Of o yanaklar, Allah’ımm.
Cezamı yarın yapsam olur mu ördekim. Bugün çoookkk yoruldum. @balpamuk aklıma girdi minimalizm diye. Belgeseller mi izlenir, yazılar mı okunur. Yarın kitapta almayı düşünüyorum. Biraz temizlik yaptım, fazlalıklarımdan arınmak İçin ilk adımı attım. Artık zamanla materyalizmden kurtulmayı planlıyorum. Tamamen münzevi bir hayat değil tabii ki o İstanbul da ve küçük çocuklarla imkansız. Henüz kendime adapte edemediğim ve tam anlamıyla bilmediğim bir hayat tarzını onlara da anlatıp öğretemeyeceğim için, şimdilik önemli ihtiyaçlar doğrultusunda yaşamayı planlıyorum. Ne kadar eşya o kadar dağınıklık. Valla zaman müsrifliği bir yandan bakınca da. Ay ne yazmışım
Aminnnnnn inşallah canım.
60 kiloya bi ineyim ben de gardropta minimalist çalışmalar yapcam ördekcim.Selamlarrr
Menü yazan belli kişiler var diğerleri yarışı bıraktı herhalde? Bayram tatiline gitti galiba herkes :)
O zaman sana da bi ceza gelsin 60 puan
Ay biz gelene kadar Umut büyüyecek ergen olacak diye korkuyorum
Cezanı sonra da yapabilirsin tabi ki.
Minimalizm güzel şey aslında ben de onu kıyafetlerimden başlayarak yapmak istiyorum. Gerçi hamilelik doğum derken bir kısmını elemistim ama hala giymeyip dolap bekleyen kıyafetler var. Verirken aynen benim de @balpamuk gibi içim hiç acımamıştı :)
Ahaha o zaman zaten şart kardelencim :)60 kiloya bi ineyim ben de gardropta minimalist çalışmalar yapcam ördekcim.
Gelsin canım gelsin cezam başımın üstünde yeri var dermişim ,neyse yarin ilk iş cezadan kurtulmak olacak canimSelamlarrr
Menü yazan belli kişiler var diğerleri yarışı bıraktı herhalde? Bayram tatiline gitti galiba herkes :)
O zaman sana da bi ceza gelsin 60 puan
Ay biz gelene kadar Umut büyüyecek ergen olacak diye korkuyorum
Cezanı sonra da yapabilirsin tabi ki.
Minimalizm güzel şey aslında ben de onu kıyafetlerimden başlayarak yapmak istiyorum. Gerçi hamilelik doğum derken bir kısmını elemistim ama hala giymeyip dolap bekleyen kıyafetler var. Verirken aynen benim de @balpamuk gibi içim hiç acımamıştı :)
En çok yapmak istediğim benimde60 kiloya bi ineyim ben de gardropta minimalist çalışmalar yapcam ördekcim.
Yaz canim yazmak bana iyi geliyor yazmadigim zaman çok suçlu hissediyorum kendimiMerhaba kızlar, ben de bugünden itibaran menü yazmaya başlıcam..
Baska bir sey de yememissin ama cıs olduğu için pastaya ufak bi ceza keseyim 30 puancikIyi aksamlar herkese. Dunku menum
Sabah
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
2 dilim ekmek
Ogle dogum gunundeydik
1 ince dilim pasta
Aksam
Sabahin aynisi
2 lt su
Spor yok
Bugun
Sabah
1 has. Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek
Ogleden sonra
Firinda karisik sebze
Yogurt
Salata
3 kasik kadar mercimekli bulgur pilavi
1 dilim kavun
3 lt su
20 dk lesliemorordek
Paylasabilirsiniz canım kontrol amaçlı iyi olurYarin kilolarimizi paylasacakmiyiz
Paylasayim canim hemen ama yarindan cok korkuyorum kilom çok guzel şuan o yuzden ekmeksiz et yemeyi dusunuyorum saten bu aksam gidecegiz kozana yarin aksam geri dönüyoruz esim 2nci gün çalışıyorGünaydınlar
Baska bir sey de yememissin ama cıs olduğu için pastaya ufak bi ceza keseyim 30 puancik
Paylasabilirsiniz canım kontrol amaçlı iyi olur
canik benazaydidem Canım ayran detoksundan memnun kaldın mı? Sabah normal kahvaltı edilyor dimi?
Bide baktığım tariflerde bazılarında 4 yk bazılarında 8 yk nohut,mercimek falan yazıyor?
Ayrıca 500ml yoğurt yazan da var 1 L de yazan da var aklım karıştı?
5 kg dambılmıDünkü menüm ;
Sabah
1 minik poğaça
1 yumurta
Salata
Ara: Küçük bir parça karpuz
Akşam
1 parça ekmek
1 yk tavuk
Salata
3 L şu
2 t.kahvesi
Spor;
120 jumping jack
30 burpee
20 dk 5 kg dumbel ile kol
10 dk göbek hareketleri
30 dk zumbaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?