Hahahah Feraaaahhhh.... Şimdi eşimle bunu konuşuyordum.

Dün bütün takılarımı boşalttım uzun zamandır aklımda onlar vardı. 1 ay önce bir eleme yapmıştım. Sonra eleme yaptıklarımı da ayıkladım. Bakıyorum bunca zaman aklıma bile gelmemiş kullanmamışım, demek ki kullanmayacağım. Durmalarının anlamı yok sadece kalabalık yaratıyor. Elediklerimden de eleme yaptım. Sabah dışarı çıkarken takı dolabımı açtım. Toplasan 10 çift küpem kalmış. O kadar huzurla seçim yapabildim ki!

o yalın-sade görüntünün hafifliğini anlatamam....
2 gün önce de tam hazırlandım evden çıkıyordum. Kızım tuvaletim geldi annecim dedi. Sırtımdaki çantayı bıraktım, hazır o tuvaletteykrn 2 dk açtım kocaman çöp poşetini mutfak dolaplarımdaki hiç sıra gelmeyen tabak takımlarını, bardakları indirdim aşağı

Evimde şu an 20 küsür tane olan çay bardağı sadece 6 adet kaldı. Fincan takımlarını da çıkardım sadece 6 adet kaldı. 3 set 12 li çay kaşığı vardı yaa kafayı yedim. Onları da sadece 1 takım yani 12 adet bıraktım. Kupaları da indirdim sadece sürekli kahve içtiklerimizi bıraktım. Hrpsini apartman görevlisine verdim gitti. Hiiiççç içim acımadı. Yemin ediyotum yaşam kalitem arttı, nefes aldığımı hissediyotum hafifledikçe.
Ancak şimdi bir dahaki elememde öğrenci evlerine vereceğim. Sırada tencere-tava ayıklaması var! Biblo falan da bırakmayacağım evde 1-2 tane çok sevdiğim hariç.
Sabah eşim şu oyuncakları da atalım mı diyordu ona koptum hahahah

Hızımıxı alamafık