Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunku menum morordek
Kahvalti
2 dilim Bugday ekmeginden karisik tost
1 tane haslanmis yumurta
Az salatalik
Nescafe
2 hurma

Arada kacamak yaptim regl oldum dayanamiyorum dunde bgunde seker krızı geciriyorum resmen 1 tane tadella yedim

Aksam
1 orta boy kase ton balikli salata

Arada turk kahvesi
3 hurma

Butun gun git gel git gel 1 tabak siyah üzum yemisimdir

Su 2 lt
Spor yok temizligim bile yarim kaldi regl agrisindan bgun bitiricem mecbur yapabildigim kadar

Evet cnm 5 kg ben de 2 tane 2 kg luk var çoğu harekette hiç bir şey hissetmiyordum ve ilk defa yapmama rağmen kaslarımda az da olsa ağrı olmuyordu.
Komşumdan ödünç aldım tek var onda da tekli gerektiğinde bunu kullanıyorum en kısa zamanda 2 tane 5 kg almam lazım.
--
Aslında güzel sağlıklı ve doyurucu bir detoksa benziyor henüz yoğurt ve salatalığı eklemedim bildiğin mercimekli nohutlu bulgur pilavı gibi görünüyor ..
Sabah kahvaltıda var ohhh ne güzel..
Inşallah guzel sonuç alırım sabah 81.5 kiloydum..
--
Aynı kiloda kalırsın hatta verirsin bile sen yaparsın canım olumsuz düşünme..

Menüm;
10:30
1 dilim ekmek
1 yumurta
Domatesli,zeytinli,çökelekli,soğanlı salata

13:30
1 kase ayran detoks çorbası

16:30
1 ayran detoks çorbası

18:30
1 kase ayran detok çorbası

20:30
1 kase ayran detoks çorbası

4,5 L su
3 t.kahvesi
2 kupa 5&1 bitki çayı

Spor;
60 jumping jack
20 burpee

45 squat
60 bulgarian split squat
30 ayaklar koltukta kalça kaldırma
40 33 cm yükseklikten sağa sola atlama
1,5 dk wall sit

25 dk zumba

morordek cim tatlım. Sanırım benim de mezun olma hakkım var. Ben de mezun olabilir miyim. Daha motive olarak beynen hazır olarak asıl hedefim için dönsem sonra tekrar nasıl olur.
İzne ayrılmayı teklif edecektim mezuniyet olayı geldi aklıma bi danışayım dedim. Çünkü koptum ben tamamen. Eski disiplin yok. Biraz durup tekrar büyük bi heyecan ve azimle dönmek istiyorum. Ruhen de kendimi çok yorgun hissediyorum. 94le başlamıştım son bildirimim 79. 4 ayda 15 kilo vermişim. Gereğini arz ederim

Hanımlar si_bel 'in mezuniyet karnesi yayınlandı: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-77#post-57028613

Tekrardan tebrik ederim Sibelcim. Umarım bir daha verdiğin kiloları geri almazsın
Teşekkürler inşallah almam ne oldum bilmiyorum 3 günde fena karbonhidratlı beslendim köylerde ekmek patates derken. şimdi annemdeyim yeni geldim yarın sabah bakalım ne oldum.
Özlem maşallah sporlara canım kas yapmaktan kilo veremeyecek gibisin
ay o minimalizm banada farz amerikalı istifcilere dönüyorum lazım olur dursun demekten.

Eki Görüntüle 2181252
Kilom 78.7 12 eylule kadar doktor 78.5 gormek istemisti ben çok tan hedefe ulastim gibi yarinida kazasiz bir atlatayim rahatlicam
Süpersin canım
Kısa zamanda listeye geri alacağız seni galiba
O zaman sana da 60 puan ceza keselim
Tamamdır kardelencim seni de bir sonraki etaba mezun edelim o halde :)

Yaaaa süpersin. Bende bir yerden başlayacağım atmaya artık. Freecycle İstanbul diye bir grup var. Her şehirde var zaten ama grup olarak karışmaması İçin şehir şehir ayrılmış. Face sen oraya üye oldum. Fazlalıkları oraya koymayı planlıyorum bende. İhtiyacı planlar birbirine ücretsiz veriyorlar eşyalarını. Takas falan değil. Bildiğin hibe

Ahahhaa yok o kadar uzatmayın gelmeyi
Bende gözümü karartıp vereceğim ne var ne yoksaaaa. Zaten taşınacağız 1-2 aya. Hafiflerim.

Karavan olayına girin bence hedefcim. Neredeyseniz eviniz orada ahahaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…