- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.001
Supersin canim Cok gzel gidiyosunEki Görüntüle 2181252
Kilom 78.7 12 eylule kadar doktor 78.5 gormek istemisti ben çok tan hedefe ulastim gibi yarinida kazasiz bir atlatayim rahatlicam
Evet cnm 5 kg ben de 2 tane 2 kg luk var çoğu harekette hiç bir şey hissetmiyordum ve ilk defa yapmama rağmen kaslarımda az da olsa ağrı olmuyordu.canik ben
4kasik haslanmis yesil mercimek
4 kasik haslanmis bulgur
4 kasik haslanmis nohut
300 gr kadar yogurt
2 salatalik rendeliyosun
Istedigin kivama gelene kadar sulandiriyosun ben bu sekilde yaptim ama birgun once hastalanmistim kendiliginden 1 kilo gitmisti sonra detoksa basladim ilk gun 700 gr gitti ikinci gunu gitmedi 2 gun yaptim zaten sonraki gun diyete devam edersen kilo vermeye devam ediyosun ama ben bi kac gun sonra saldim geri aldim tekrar geri verdim yerimde sayiyorun anlican
5 kg dambılmı
Supersinn..Eki Görüntüle 2181252
Kilom 78.7 12 eylule kadar doktor 78.5 gormek istemisti ben çok tan hedefe ulastim gibi yarinida kazasiz bir atlatayim rahatlicam
Çok teşekkür ederim canimSupersin canim Cok gzel gidiyosun
Bayramda biraz kilo almamak zor gibi insallah almadan atlatirizBnimde kilom sabit 68.5 bayram bitene kadar bu kiloda kalabilirsem brawo bana kilo almak istemiyorum
Aynen ozlemcim şu 2 gün çok önemli bayramda kendimi frenlerim inşallahSupersinn..Eylül'e 10 gün var biraz daha verebilirsin.
Teşekkürler inşallah almam ne oldum bilmiyorum 3 günde fena karbonhidratlı beslendim köylerde ekmek patates derken. şimdi annemdeyim yeni geldim yarın sabah bakalım ne oldum.Hanımlarsi_bel 'in mezuniyet karnesi yayınlandı: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-77#post-57028613
Tekrardan tebrik ederim Sibelcim. Umarım bir daha verdiğin kiloları geri almazsın
Bayramda biraz kilo almamak zor gibi insallah almadan atlatiriz
Aynen ozlemcim şu 2 gün çok önemli bayramda kendimi frenlerim inşallah
Süpersin canımEki Görüntüle 2181252
O zaman sana da 60 puan ceza keselimDunku menummorordek
Kahvalti
2 dilim Bugday ekmeginden karisik tost
1 tane haslanmis yumurta
Az salatalik
Nescafe
2 hurma
Arada kacamak yaptim regl oldum dayanamiyorum dunde bgunde seker krızı geciriyorum resmen 1 tane tadella yedim
Aksam
1 orta boy kase ton balikli salata
Arada turk kahvesi
3 hurma
Butun gun git gel git gel 1 tabak siyah üzum yemisimdir
Su 2 lt
Spor yok temizligim bile yarim kaldi regl agrisindan bgun bitiricem mecbur yapabildigim kadar
Tamamdır kardelencim seni de bir sonraki etaba mezun edelim o halde :)morordek cim tatlım. Sanırım benim de mezun olma hakkım var. Ben de mezun olabilir miyim. Daha motive olarak beynen hazır olarak asıl hedefim için dönsem sonra tekrar nasıl olur.
İzne ayrılmayı teklif edecektim mezuniyet olayı geldi aklıma bi danışayım dedim. Çünkü koptum ben tamamen. Eski disiplin yok. Biraz durup tekrar büyük bi heyecan ve azimle dönmek istiyorum. Ruhen de kendimi çok yorgun hissediyorum. 94le başlamıştım son bildirimim 79. 4 ayda 15 kilo vermişim. Gereğini arz ederim
Tamamdır canım teşekkürlerSüpersin canım
Kısa zamanda listeye geri alacağız seni galiba
O zaman sana da 60 puan ceza keselim
Tamamdır kardelencim seni de bir sonraki etaba mezun edelim o halde :)
Yaaaa süpersin. Bende bir yerden başlayacağım atmaya artık. Freecycle İstanbul diye bir grup var. Her şehirde var zaten ama grup olarak karışmaması İçin şehir şehir ayrılmış. Face sen oraya üye oldum. Fazlalıkları oraya koymayı planlıyorum bende. İhtiyacı planlar birbirine ücretsiz veriyorlar eşyalarını. Takas falan değil. Bildiğin hibeHahahah Feraaaahhhh.... Şimdi eşimle bunu konuşuyordum.Dün bütün takılarımı boşalttım uzun zamandır aklımda onlar vardı. 1 ay önce bir eleme yapmıştım. Sonra eleme yaptıklarımı da ayıkladım. Bakıyorum bunca zaman aklıma bile gelmemiş kullanmamışım, demek ki kullanmayacağım. Durmalarının anlamı yok sadece kalabalık yaratıyor. Elediklerimden de eleme yaptım. Sabah dışarı çıkarken takı dolabımı açtım. Toplasan 10 çift küpem kalmış. O kadar huzurla seçim yapabildim ki! o yalın-sade görüntünün hafifliğini anlatamam....
2 gün önce de tam hazırlandım evden çıkıyordum. Kızım tuvaletim geldi annecim dedi. Sırtımdaki çantayı bıraktım, hazır o tuvaletteykrn 2 dk açtım kocaman çöp poşetini mutfak dolaplarımdaki hiç sıra gelmeyen tabak takımlarını, bardakları indirdim aşağı
Evimde şu an 20 küsür tane olan çay bardağı sadece 6 adet kaldı. Fincan takımlarını da çıkardım sadece 6 adet kaldı. 3 set 12 li çay kaşığı vardı yaa kafayı yedim. Onları da sadece 1 takım yani 12 adet bıraktım. Kupaları da indirdim sadece sürekli kahve içtiklerimizi bıraktım. Hrpsini apartman görevlisine verdim gitti. Hiiiççç içim acımadı. Yemin ediyotum yaşam kalitem arttı, nefes aldığımı hissediyotum hafifledikçe.
Ancak şimdi bir dahaki elememde öğrenci evlerine vereceğim. Sırada tencere-tava ayıklaması var! Biblo falan da bırakmayacağım evde 1-2 tane çok sevdiğim hariç.
Sabah eşim şu oyuncakları da atalım mı diyordu ona koptum hahahahHızımıxı alamafık
Ahahhaa yok o kadar uzatmayın gelmeyiSelamlarrr
Menü yazan belli kişiler var diğerleri yarışı bıraktı herhalde? Bayram tatiline gitti galiba herkes :)
O zaman sana da bi ceza gelsin 60 puan
Ay biz gelene kadar Umut büyüyecek ergen olacak diye korkuyorum
Cezanı sonra da yapabilirsin tabi ki.
Minimalizm güzel şey aslında ben de onu kıyafetlerimden başlayarak yapmak istiyorum. Gerçi hamilelik doğum derken bir kısmını elemistim ama hala giymeyip dolap bekleyen kıyafetler var. Verirken aynen benim de @balpamuk gibi içim hiç acımamıştı :)
Aslında ben de girişsem bu minimalizm işine.
Evde 1 yatak kalsa. Yemek için de bir şey bırakmasam. Ne kolaylık olur dimi ya
Aslında direkt otele falan yerleşsek de olur. 2 kişiyiz zaten.
Planlarımı aydınlattın teşekkürler Ferahcım.
basımın üstüne kaptanımSüpersin canım
Kısa zamanda listeye geri alacağız seni galiba
O zaman sana da 60 puan ceza keselim
Tamamdır kardelencim seni de bir sonraki etaba mezun edelim o halde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?