- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.381
Insallah İnşallah canımDarısı başımaaa... Amin. :))
Bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum neden bilmiyorum.
2 günden beri de sürekli açım ama sürekli.
Hep canım bir şeyler istiyor.
Yemiyorum, kendimi tutuyorum ama saçma sapan bir ruh halindeyim.
Ayla boğa burcunda ama sizde de var mı garip bir durum kızlar?
Uzun süre diyet yaptıktan sonra 68’den 61’e düştüğümde aynen bu durumu yaşamıştım. Hatırlar arkadaşlar.... inanılmaz halsizdim ve bir türlü toparlanıp diyete devam edemedim. Sürekli müthiş açlık hissediyorum diyordum. Resmen kıtlık enerjisine girmiştim. Sana tavsiyem; 1 gün ver kendine böyle olduğunda. Güzlce canın ne istiyorsan ye-iç moralini hiç bozmadan. Yoksa kıtlık enerjisine girip herşeyi tamamen bırakabiliyor insan. Sonra yeniden devam edersin ama bir kendine gel bence. Ben böyle olduğumda zamanla o açlık hissini atamayıp çok isteksizleşmiştim diyete...
hedef38beden Bu arada uzun süren diyetin etkisi olarak demirim ve d vitaminim alt sınıra yakın çıkmıştı. Bir kan tahlili yaptırmanı da öneririm. Sonuçta ne olursa olsun sonlara doğru zor kilolarda ciddi kalori kısıtlaması yapmak gerekiyor. İşte oralarda depolar azalıyor. Mutlaka kontrol ettir gerekirse takviye al.
Aaa, benim D vitamini eksikliğim var ve doktor 6 ayda bir al diyor. Ne kadar zaman oldu almadım!! Teşekkür ettim.
balpamuk bu arada D vitamini eksikliği yaşadın mı hiç? Bu etkileri mi gösteriyor? Nedeni o olsa ne güzel olur. Bir ampulle geçse.
Resmen beni anlatmışsınUzun süre diyet yaptıktan sonra 68’den 61’e düştüğümde aynen bu durumu yaşamıştım. Hatırlar arkadaşlar.... inanılmaz halsizdim ve bir türlü toparlanıp diyete devam edemedim. Sürekli müthiş açlık hissediyorum diyordum. Resmen kıtlık enerjisine girmiştim. Sana tavsiyem; 1 gün ver kendine böyle olduğunda. Güzlce canın ne istiyorsan ye-iç moralini hiç bozmadan. Yoksa kıtlık enerjisine girip herşeyi tamamen bırakabiliyor insan. Sonra yeniden devam edersin ama bir kendine gel bence. Ben böyle olduğumda zamanla o açlık hissini atamayıp çok isteksizleşmiştim diyete...
Halsizliğinin nedeni belli öyleyse. D vitamini müthiş etkiliyor. Hem çokhalsizlik hem de mutsuzluk yapıyor. Depresyonu tetikliyormuş. O derece önemli... sakın ihmal etme. Ben o hale gelmiştim ki kolumu kaldıramıyordum artık, kaldırmakta istemiyordjm. Hiçbir şey yapmak gelmiyordu içimden. Ne zaman takviye aldım o zaman düzeldim...
Bu arada en önemlisi; D vitamini eksikliğinde metabolizma da yavaşlıyor. En can sıkıcı kısmı da burası. Onca emekle uğraşıp, kilo veremeyip demoralize oluyorsun. Bana diyetisyenim söylemişti. D vitamini eksikliğin kilo vermeni engeller demişti. Demirden önce D vitamini daha önemli diye düşünüyorum.
hedef38beden 4 şişe Devit3 bitirmiştim geçen sene.
Az sabirr bak yarin kesin güzel sonuç alirsinGünaydın herkeseee... Bugün 64.00’ım. Maalesef 64’lere veda edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?