Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzun süre diyet yaptıktan sonra 68’den 61’e düştüğümde aynen bu durumu yaşamıştım. Hatırlar arkadaşlar.... inanılmaz halsizdim ve bir türlü toparlanıp diyete devam edemedim. Sürekli müthiş açlık hissediyorum diyordum. Resmen kıtlık enerjisine girmiştim. Sana tavsiyem; 1 gün ver kendine böyle olduğunda. Güzlce canın ne istiyorsan ye-iç moralini hiç bozmadan. Yoksa kıtlık enerjisine girip herşeyi tamamen bırakabiliyor insan. Sonra yeniden devam edersin ama bir kendine gel bence. Ben böyle olduğumda zamanla o açlık hissini atamayıp çok isteksizleşmiştim diyete...

hedef38beden Bu arada uzun süren diyetin etkisi olarak demirim ve d vitaminim alt sınıra yakın çıkmıştı. Bir kan tahlili yaptırmanı da öneririm. Sonuçta ne olursa olsun sonlara doğru zor kilolarda ciddi kalori kısıtlaması yapmak gerekiyor. İşte oralarda depolar azalıyor. Mutlaka kontrol ettir gerekirse takviye al.

Balpamukcum geçtiğimiz günlerde ayağımı burkmuştum. Ondan dolayı spor yapamıyorum ve 1 gün kendimi bırakırsam muhtemelen cumaya artı gelirim. Tiroidim var ve sporla ite kaka veriyorum normalde kiloyu ama kendimi sıktığım için mi bilmiyorum mutsuz da oluyorum.
Adet dönemim de gecikti. O da hormonal olarak etkilemiş olabilir ama bilmiyorum.

Aaa, benim D vitamini eksikliğim var ve doktor 6 ayda bir al diyor. Ne kadar zaman oldu almadım!! Teşekkür ettim.

Aaa, benim D vitamini eksikliğim var ve doktor 6 ayda bir al diyor. Ne kadar zaman oldu almadım!! Teşekkür ettim.

Halsizliğinin nedeni belli öyleyse. D vitamini müthiş etkiliyor. Hem çokhalsizlik hem de mutsuzluk yapıyor. Depresyonu tetikliyormuş. O derece önemli... sakın ihmal etme. Ben o hale gelmiştim ki kolumu kaldıramıyordum artık, kaldırmakta istemiyordjm. Hiçbir şey yapmak gelmiyordu içimden. Ne zaman takviye aldım o zaman düzeldim...

balpamuk bu arada D vitamini eksikliği yaşadın mı hiç? Bu etkileri mi gösteriyor? Nedeni o olsa ne güzel olur. Bir ampulle geçse.

Bu arada en önemlisi; D vitamini eksikliğinde metabolizma da yavaşlıyor. En can sıkıcı kısmı da burası. Onca emekle uğraşıp, kilo veremeyip demoralize oluyorsun. Bana diyetisyenim söylemişti. D vitamini eksikliğin kilo vermeni engeller demişti. Demirden önce D vitamini daha önemli diye düşünüyorum.

Bugün 81.2 kilo ile güne merhaba dedim. Yani Cuma'dan bugüne -300gr..
Bugün bir aksilik çıkmazsa SP yapicam az önce 2 tane tuzsuz haşlanmış yumurta yedim..Zaten normalde de haşlanmış yumurtaya tuz koymam..
Şimdilik bu kadar biraz ev isim var sonra gelsin sporlar..Gitsin kalorileer, gitsin yağlar..

Resmen beni anlatmışsın

hedef38beden 4 şişe Devit3 bitirmiştim geçen sene.

Ya acayip sevinirim bundansa.
Bugün pazar, yarın hemen alıp tüketeyim de toparlanayım.
Bana da kilo vermeyi engeller demişti. Hatta sonraki başka doktor testlerinde doktor genelde D vitamini düşük olur ama sizin normal diye şaşırmıştı.

Menüm;
Uyanınca 1 t.kahvesi ve 800ml su

09:30
2 h.yumurta

14:00
1 kase yogurt+1,5 yk yulaf kepeği

17:15
2 kk kadar tavuk göğsü
3 küçük parça kuşbaşı et
1 kase yogurt

*Akşam acıkırsam sütlü nescafe veya kefir falan içerim..

2 kupa yeşil çay icildi..

1 kupa 5&1 bitki çayı (gece içerim..)

4 L su (2,5 litresi icildi.. Uyuyana kadar 1,5 L daha içilecek)

Spor;
120 jumping jack
15 burpee

25 dk 2 ve 5 kg ile kol,omuz,sırt egzersizleri

10 dk ZUMBAAA

20 dk eliptik

morordek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…