Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk bu arada D vitamini eksikliği yaşadın mı hiç? Bu etkileri mi gösteriyor? Nedeni o olsa ne güzel olur. Bir ampulle geçse.
Evet canım d vitamini eksikliği halsizlik depresif hal ve yeme isteği çok yapıyo bende bir dönem yataktan zor kalkiyordum d vitamini düşmüş 2 ay hafta da 1 ampul aldım arada yine alıyorum. Karatay da d vitamini dışarıdan alınmalı diyodu .

Bu arada nihayet evimdeyim. gelir gelmez tartimdaydim 63.6 geldim. artı 2 kilo olmuşum ama hiç dikkat etmedim. 1 haftada bakalım ne olcak başlıyorum yarından itibaren hem diyet hem spor inşallah tatilde fit hanımlar gaza getirdi sikilasmam lazım kilodan ziyade gevseklik canımı sıkıyor.

Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı krem peynir
Yarım domates

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 kase yani 2 kepçe mercimek çorbası
1 kase salata

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
1dilim ekmek
5 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı et sote
3 sivri biber

2 dilim kavun
3 tane kavun

Oo az almissim canimmm hemen verirsin

Bu sabah 64.4 çıktığımı düşününce çok zor gibi geliyor ama elimden geleni yapacağım....6 günde 6 kilo veremesem deeeeee 3 kilocuk vermeye çalışacağım Şeyma’cım. :)))
Esracım belki zorlayabilir bu hafta seni 61.4'e inmek. 60'lı kilolarda 1 haftada 3 kilo baya iddialı bir rakam :) ama tabi ki belli de olmaz çabuk gelen çabuk gidebilir :)
Ya süpersin karabibercim aynen devam
Bu diyetisyen menüleri sana çok iyi geldi

Teşekkür ederim ördeğim. Fena bunalmıştım. Spora başladım, yarın da vitamini alır toparlanırım diye umuyorum.
D vitamini etkiliyor diye biliyorum hedefcim
Ben kronik yorgunum zaten. Hashimotom sagolsun. D vitaminim de genelde düşük çıkıyor. Gün içinde almaya çalışıyorum vitamin takviyesi
Ayrıca spor yapmak da kesinlikle bünyeye cok iyi geliyor

Arkadaşlaaaarrr.... Ben yarın kabak detoksuna başlıyorum. Benimle başlayacak olan var mı? 2 gün yapacağım. :) sonra da normal diyete devam. Çünkü detoksun fazlası bünyeyi sarsıyor, yorgunluk yaratıyor. Ve o bıkkınlıkla azcık kendini salarsan çok hızlı kilo alınıyor. Bunun için 2 gün ideal. Hızlı gelen kiloyu veya ödemi atmak için. Kim yapmak ister? :)

Aslında bende de kronik bir durum var ama bu sefer çok ekstra oldu. Şöyle 5 6 saat uyuyup gün içerisinde enerjik olanları deli gibi kıskanıyorum. En ama yiyip yiyip kilo almayanları kıskandığım kadar.

Pamuğum sen izindeyken biz onu topluca deneyip mağdur olduk. Sonrası fenaydı.

Aslında bende de kronik bir durum var ama bu sefer çok ekstra oldu. Şöyle 5 6 saat uyuyup gün içerisinde enerjik olanları deli gibi kıskanıyorum. En ama yiyip yiyip kilo almayanları kıskandığım kadar.
Ah di mi yaa, vallahi ben de öyleyim. Uykusuz kalmak çok zorluyor beni de..
Tiroid de çok etkiliyor bünyeyi hedefcim. Hep ondan muzdaribiz

Ah di mi yaa, vallahi ben de öyleyim. Uykusuz kalmak çok zorluyor beni de..
Tiroid de çok etkiliyor bünyeyi hedefcim. Hep ondan muzdaribiz

Ayy bizim evde espiri oldu artık o. Tiroidim var benim modunda takılıyorum.
Kabullensem mutlu olabilirim aslında ama hayaller dünyayı gezmek hayatlar tuvalete gitmeye üşenmek şeklindeyim.

Ayy bizim evde espiri oldu artık o. Tiroidim var benim modunda takılıyorum.
Kabullensem mutlu olabilirim aslında ama hayaller dünyayı gezmek hayatlar tuvalete gitmeye üşenmek şeklindeyim.

Yahu ben sabah uyanmak istemediğim için çocuğu okula götürmüyordum. Eşim uyansana diyor ben “boşver bugün gitmesin” diyordum. Gülüyordu bana. İnanamıyorum, çocuk okula gitmesin diyor yaa uyumak için.... diye :))))

hedef38beden Hatta bugün baleye kayıt yaptırdık. Hafta içi mi olsun hafta sonu mu muhabbeti oldu. E istersne hafta içi olsun ben getiririm dedim. Güldü eşim. :))))) yok yok hafta sonu olsun, kesin getirirsin... şeklinde dalga geçiyor benimle resmen. O dereceyim yani.... :))))

Aaa neden, ne olmuştu ki sonuçlar? :))

Sonuçlar çok iyiydi ama çoğumuzda geri geldi. Bir de geri gelenleri verirken benim resmen canım çıktı.

Muhtemelen ben de aynı durumda olurdum ama çocuklar küçükken ne yaptın pamukcum?

Çok iyi ya, resmen yanılsamamı görüyorum.

fancynancy de gelsin bir plank grubu yapalım netten indirme tavsiyesi alabilirim.

Ben de varım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…