Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

58.5 diyorum ben de kaptanim

Ayy ne güzel olur bi anda gidiverse bida gelmese

Yaaa ben bu tartilara bayılıyorum benimki bi bozulsa hemen bunlardan istiyorum şu rengin tatlılığına bakın bi ya

Pilli basküllerden çok çektikten sonra bunu keşfettim ve inanılmaz rahat ettim. Pil derdi yok birşey yok, çok rahat ve renkleri de iç açıcı. :))

Olursun canim inşallah istedigin kiloda

Kızlar sehir dışından misafirimiz vardı yeni gitti geçmişi okuyamadım anca etiketlere bakabildim
Canım ışından sonra bende 1-2 tane dirsekte çıktı sonrasında Allah'a şükür çıkmadı
Valla gözüm döndü paylaşımda çok sağlıksız şeyler

O zaman sporu artır mutlaka rintcim
Haftada listeye beni alacaksın Şeyma’cım :))) yani inşallah....
Yaa hadi bakalım inşallah o zaman cuma günkü hedefine 61.4 mü diyoruz? :)
Şimdi nota aldık mı ne oldu ördekcim ben kaçırdım mevzuyu. tebrikler bu arada 3.lük için. haftaya daha ustlerde görürüm inşallah takimimi
Sibelcim bilemiyorum ki ortalamamız 0.3'un altında ama 3. olduk bence nota almamamiz lazım ama performans uygulaması yapılınca göreceğiz :)

Bu sabah 64.4 çıktığımı düşününce çok zor gibi geliyor ama elimden geleni yapacağım....6 günde 6 kilo veremesem deeeeee 3 kilocuk vermeye çalışacağım Şeyma’cım. :)))

Bugün başladım kaptanım.

Menüm

Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
5 zeytin
Yarım avuç içi tb krep

Öğlen
2 etli biber dolma (bulguru çok çok az)

Ara
Küçük yerli muz

Akşamı
Yarm sb yoğurt
Yarım kase unsuz mercimek

Ara 2 dilim şeftali 4 5 üzüm

1 saat yürüyüş
20 squat bacağındaki ağrıdan maalesef yapamadım daha çok.
morordek Cikilatacanavari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…