- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.361
58.5 diyorum ben de kaptanimGünaydın
Paylaşım alanında 14 kilo veren arkadaş mevzuusu enine boyuna konuşulmuş. Yaptığı bence de çok sağlıksız. Her neyse olan oldu Bahar gelince son sözü söyler zaten.
Bu arada hedef kilosunu belirtmeyenler bana yazsın. Gruplama işine de biraz daha sonra girelim diyorum.
Ayy ne güzel olur bi anda gidiverse bida gelmese
Yaaa ben bu tartilara bayılıyorum benimki bi bozulsa hemen bunlardan istiyorum şu rengin tatlılığına bakın bi ya
İnşallah canımAllahım maşallah size. Allah su gibi gelirsin zamanı vaktinde sağlıkla kavuştursun sizi
Çok sağol canım valla okadar zevkle yemeye alıstirdimki kendimi artik 2 gun yemekten zevk alir hale geldim sebzeyiAfiyet olsun canim tabagin cok guzel gorunuyo
Olursun canim inşallah istedigin kilodaSlm kızlarrrrr bizim bu sali kına ve cuma dugun var oyuzden cok kilo vermek istemiyorum kiyafetlerim hazir cunku
Salı sabahi 67.4 cuma sabahida 66.9 gorsem yetr bana 1 kilocuk
morordek kaptabim hedefim 66.9 insallahhhhhhhh basarıcamm
Sağol canim benim kafaya taktım iyice sıfır kaçamakla gidiyorumGayet ölçülü ve güzel gözüküyor menün karabibercim. Afiyet olsun. :)
Sağol canim benim kafaya taktım iyice sıfır kaçamakla gidiyorum
Canım ışından sonra bende 1-2 tane dirsekte çıktı sonrasında Allah'a şükür çıkmadıTebrik ediyorum @beyazinci , azmin zaferi güzeldir eminim. Ama bence de kopma hemen. Zor veriliyor ama çabuk alınıyor kilo. Biraz koruma yap bence de...
Ya Özlem yine bir ekspress grubu yapsak iyi olacak. Kimler dukan express yapmak ister yazsın bakalım. Haftaya başlayalım. Ferah şu an tatilde. Dönsün onu da bakıma alacağım kendimi de. :))))Haftaya başlayabiliriz bence. Evet, express yapmak isteyenleri görelim ???
Şahnur’cum ışın tedavisini egzamada da uyguluyorlarmış ancak benim kökten biteceğine pek inancım olmadığı için uygulatmayı düşünmedim. Gerçekten kökten çözüm mü? Ben yüzeysel toparladığını ve mutlaka sonrasında bir yerden yine çıkacağını düşünüyordum oysa ki ?
Hahahah çok alemsin :)))) ama iyi motivasyon. Ben görsem bile yerimden kıpırdayamıyorum bazen tembellikten :))))
Çok tebrik ederim @kardelelen321 ancak buradan kopmanı tavsiye etmem. Arada bir ses ver hem bizde özleriz.
Önceden bir ara fotoğraflı paylaşım yapardık hatırlarsan Şeyma’cım. Görsel her zaman motivasyon açısından işe yarıyor bence. O dönem violin aramızda değildi ancak böyle deneyebiliriz. Bazen porsiyonlarımızın görselini paylaşıyorduk. Tartıdaki ölçümlerimizi de görüntülü atıyorduk bence gayette motive edici oluyordu. Yine böyle yapabiliriz. Hemen herkes tatilini bitirdi sayılır. Yavaş yavaş toparlanacağımızı düşünüyorum. Şeyma’cım listeye henüz giremesem de benim rumuzu da listenin altına iliştirebilir misin rica etsem... Takip açısından benim için de motivasyon olurdu
Bu sabahki kilom: 64.5 yine dukanın dalgalanmalarından nasibimi aldım bu sabah. Dün 64.00 dım ve diyetimi de asla bozmadım. Neyse bu akşam spora gideceğim sabaha nasıl uyanırız bakalım. :)
Valla gözüm döndü paylaşımda çok sağlıksız şeylerBiz bunu gündeme getirmeye çalıştık aslında bi aratoplight kaptanım paylaşıma yazmıştı ama değişen bir şey olmadı maalesef
Ay bilmiyorum ki nasıl olur performansı kaptaniçem yapınca göreceğiz :) Mantıken silinmesi lazım sonuçta ilk 3'e girenlerin tüm cezaları siliniyor
O zaman sporu artır mutlaka rintcimHaklısın kaptanım ama porsiyonları küçük tutuyorum. Ekmek de günde en fazla bir dilim. Bu ara benim oğlan kh ile besleniyor resmen pilav, makarna ve ekmek sadece başka şey yemiyor, benim yemediğimi de asla yemez garip huyları var. Sarmada pirinç çok çok azdı. Menülerimden biliyorsun normalde işlenmiş şeker tüketmiyorum şeker ihtiyacını sabahları 1 tk tahin pekmez karşılıyordu ama dün dayanamadım.
Bu hafta biraz spora ağırlık vereceğim uzun zamandır yapamıyordum. Bir de dediğin gibi menüleri toparlayacağım.
Fazlalık gider bu hafta çok teşekkür ederim. Bugün daha güzel bir güne başladım
Yaa hadi bakalım inşallah o zaman cuma günkü hedefine 61.4 mü diyoruz? :)Haftada listeye beni alacaksın Şeyma’cım :))) yani inşallah....
Sibelcim bilemiyorum ki ortalamamız 0.3'un altında ama 3. olduk bence nota almamamiz lazım ama performans uygulaması yapılınca göreceğiz :)Şimdi nota aldık mı ne oldu ördekcim ben kaçırdım mevzuyu. tebrikler bu arada 3.lük için. haftaya daha ustlerde görürüm inşallah takimimi
O zaman sporu artır mutlaka rintcim
Yaa hadi bakalım inşallah o zaman cuma günkü hedefine 61.4 mü diyoruz? :)
Sibelcim bilemiyorum ki ortalamamız 0.3'un altında ama 3. olduk bence nota almamamiz lazım ama performans uygulaması yapılınca göreceğiz :)
Yeşil çayları gece tavsiye etmiyorlar meşhur uzmanlar uyku kalitesini bozuyomus galiba yüksek uyarıcılar varmış.
63 olurum ınşHedef listesinin son hali hanımlar
balpamuk ve gonulll sizlerin hedefleri kaldı sanırım
Eki Görüntüle 2184586
Bugün başladım kaptanım.O zaman sporu artır mutlaka rintcim
Yaa hadi bakalım inşallah o zaman cuma günkü hedefine 61.4 mü diyoruz? :)
Sibelcim bilemiyorum ki ortalamamız 0.3'un altında ama 3. olduk bence nota almamamiz lazım ama performans uygulaması yapılınca göreceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?