Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Paylaşım alanında 14 kilo veren arkadaş mevzuusu enine boyuna konuşulmuş. Yaptığı bence de çok sağlıksız. Her neyse olan oldu Bahar gelince son sözü söyler zaten.

Bu arada hedef kilosunu belirtmeyenler bana yazsın. Gruplama işine de biraz daha sonra girelim diyorum.

Arkadaşlar haftaya herkesten en az 10kg bekliyorum gördük yapilabiliyormus
Ahaha haftaya herkes mezun takımı da kapatırız artık zirvede bırakalım
Rintcim bu hafta menülerinde lütfen karbonhidratı azaltmaya çalış. Zaten artıdasın, makarna sarma kurabiye tahin marmelat hiç yakışmıyor

Haklısın kaptanım ama porsiyonları küçük tutuyorum. Ekmek de günde en fazla bir dilim. Bu ara benim oğlan kh ile besleniyor resmen pilav, makarna ve ekmek sadece başka şey yemiyor, benim yemediğimi de asla yemez garip huyları var. Sarmada pirinç çok çok azdı. Menülerimden biliyorsun normalde işlenmiş şeker tüketmiyorum şeker ihtiyacını sabahları 1 tk tahin pekmez karşılıyordu ama dün dayanamadım.
Bu hafta biraz spora ağırlık vereceğim uzun zamandır yapamıyordum. Bir de dediğin gibi menüleri toparlayacağım.
Fazlalık gider bu hafta çok teşekkür ederim. Bugün daha güzel bir güne başladım

Haftada listeye beni alacaksın Şeyma’cım :))) yani inşallah....

Ayy ne güzel olur bi anda gidiverse bida gelmese
Eki Görüntüle 2184418 Günaydın arkadaşlaaaarrr. Dün spordan sonra içtiğim çorba ödem yaptı sanırım Bu sabah 64.4’üm.

Şimdi kahvaltı yapacağım. Kahvaltım peynirli omlet ve çay.
Yaaa ben bu tartilara bayılıyorum benimki bi bozulsa hemen bunlardan istiyorum şu rengin tatlılığına bakın bi ya

Arkadaşlar haftaya herkesten en az 10kg bekliyorum gördük yapilabiliyormus

69,2 diyorum ördeğim.

Dünku menum morordek

Kahvalti
1 armut
Peynirli yumurta
Nescafe
2 hurma

Arada
1 kucuk kase yogurt
1 turk kahvesi
1 gunkurusu
1 kurukayisi
2 hurma

Aksam biraz yemek yapmaya gec fırsatim oldu cok yogundum ev isi dısari isleri hastane derken yemek 8 buldu malesef
2 etli bostan kebabı bitanesinin patlicanini yemedim etini yedim
Salata

Su 2lt
1 lt dukan birası
2 bardak kirazsapi ve aclık otu karisimi cay
Spor malesef dun hic ama hic vaktim kalmadi artik diz kapaklarim ayakta durmaktan agrimaya basladi bgunde yapamam byuk ihtimal anneme gidiyoruz brazdan kıslık hazrlıgimi yapicam braz öle isde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…