Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar..:KK3: Dün 81.2 olan kilom bugün 80.1..
20180903_074559.webp

Günaydın :KK200::KK200:
Ayy bizim evde espiri oldu artık o. Tiroidim var benim modunda takılıyorum. :KK53:
Kabullensem mutlu olabilirim aslında ama hayaller dünyayı gezmek hayatlar tuvalete gitmeye üşenmek şeklindeyim.
:KK53::KK53::KK53:
Aynen ya kafamda neler neler yapıyorum, hayal kurarken ne kadar aktif bi insanım ama gel gör ki gerçekte yerimden kalkmaya üşeniyorum
Yahu ben sabah uyanmak istemediğim için çocuğu okula götürmüyordum. Eşim uyansana diyor ben “boşver bugün gitmesin” diyordum. Gülüyordu bana. İnanamıyorum, çocuk okula gitmesin diyor yaa uyumak için.... diye :))))
Hahahaha
Esracım süpermiş ya bu  :KK53::KK53:

08:30 Kahvaltım: 1 domates,1 soğan,acı biber,bol baharat ve 2 yumurtadan oluşan menemen.. içine 1 ç.k süs biber salçası da koydum.. :kk77:
Eki Görüntüle 2185269
Afiyet olsun canim. Ben de resim ekleyeyim dedim ama ekleyemedim. Boyutu buyuk diye uyari verdi. Nasil yapiyosunuz siz

Afiyet olsun canim. Ben de resim ekleyeyim dedim ama ekleyemedim. Boyutu buyuk diye uyari verdi. Nasil yapiyosunuz siz
Canım whatsaptan kamera açıp çekip birine gönder. Ben anneme gönderdim ve sildim hemen. Birazdan arar ne gönderdin de sildin der..:rolleyes:
--
wendy wendy Yanlış hatırlamıyorsam kendi kendine gönderiyordu ama onuda ben beceremedim.Kendimi ekledim ama çıkmadı kişi listesinde. :KK37:
Canım eski mesajlara bakarken şimdi gördüm hamile olduğunu..Nasılsın? Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini. :KK36:

Son düzenleme:
morordek morordek Canım şimdi baktım da izne ayrılalı 23 Eylül 'de 6 ay olacak. Biraz daha bekleyip öyle mi kilo vermeye başlasaydım?:KK48:
Şaka bir yana 6 ay az değil 75,5''tan 83'e çıkmışım. Halbuki her ay 1 kilo bile verseydim 70 kilonun altına inmistim.:sinirli:

Son düzenleme:
morordek morordek Canım şimdi baktım da izne ayrılalı 23 Eylül 'de 6 ay olacak. Biraz daha bekleyip öyle mi kilo vermeye başlasaydım?:KK48:
Şaka bir yana 6 ay az değil 75,5''tan 83'e çıkmışım. Halbuki her ay 1 kilo bile verseydim 70 kilonun altına inmistim.:sinirli:
Evet Özlemcim.
Ekstrem duruma giriyorsun aslında ama açıkçası kilo durumundan dolayı listeye alma konusunda tereddütlüyüm. Cunku versen bile hemen geri alıyorsun. Eğer listeye girmek istiyorsan birazcık ispatlaman lazım kendini
:) 78'in altına inmedigin surece ekstrem durumdan faydalanabiliyorsun

si_bel si_bel Ben de varım plank gününe..:KK19:
liste islerini beceremem Fancy gelsin oturtalim bir program acaba playstore da varmi bir program bilen var mı bir sürü var ama hiçte anlamam ücretlimi nasıl bazıları ücretsiz biri karşıdan yaparsa daha iyi olur dedim ama bulamadım nette hep 1.gün 2.gün diye.

Evet Özlemcim.
Ekstrem duruma giriyorsun aslında ama açıkçası kilo durumundan dolayı listeye alma konusunda tereddütlüyüm. Cunku versen bile hemen geri alıyorsun. Eğer listeye girmek istiyorsan birazcık ispatlaman lazım kendini
:) 78'in altına inmedigin surece ekstrem durumdan faydalanabiliyorsun
O konuda haklısın canım..:oops: En kısa zamanda 78'in altına inerim zaten benim için asıl başarı 75'in altına inmek ve kilo vermeye devam edebilmek.Cunku hep bu kiloya geldikten sonra zor veriyorum.:KK22:

Gunaydınlarrr bende bgun insallah saf protein yapicam dun evlilik yıl dönumumuzdu butun gun dısaridaydum braz abarttim sanirim cumarteside annemdeydim kıslık hazrlik yaparken saatin farkina bile varamadim vakitsizlikten ve 9 da aksam yemegini yedim buda bana ekstra olrak geri dondu suanki kilom 69.2 bana kizicaksiniz biliyorum ama cumaya hedefimi tutturmus olrak gelicem insallah buna cok ihtiyacim var su sıralar bide spora baslayablirsem tam olucak hadi bakalim bgun bol sporlu ve kacamaksiz bir gun olsun insallahhh:KK36:

liste islerini beceremem Fancy gelsin oturtalim bir program acaba playstore da varmi bir program bilen var mı bir sürü var ama hiçte anlamam ücretlimi nasıl bazıları ücretsiz biri karşıdan yaparsa daha iyi olur dedim ama bulamadım nette hep 1.gün 2.gün diye.
Şimdi baktım canım bir kaç program var. Birinde hem yeni başlayanlar için 15 saniye ile başlayıp 30 günün sonunda 2dk biten ve bide daha önce yapanlar için 30sn ile başlayıp 30 günün 3 dk ile biten bir uygulama var. Side plank ve wal sit icin de var.
Aslında bunlarsız da olur ama uygugulama yüklersek ihmal edebilmee oranımız düşer ve daha istikrarlı ilerleriz..

Yapınca mavi olarak işaretleniyor.

Eklentiler

• Screenshot_20180903-115735_Plank.webp
    Screenshot_20180903-115735_Plank.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20180903-115745_Plank.webp
    Screenshot_20180903-115745_Plank.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Cumartesi menu morordek morordek
Kahvalti
1 nektari