- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bizim evde espiri oldu artık o. Tiroidim var benim modunda takılıyorum.
Kabullensem mutlu olabilirim aslında ama hayaller dünyayı gezmek hayatlar tuvalete gitmeye üşenmek şeklindeyim.
HahahahaYahu ben sabah uyanmak istemediğim için çocuğu okula götürmüyordum. Eşim uyansana diyor ben “boşver bugün gitmesin” diyordum. Gülüyordu bana. İnanamıyorum, çocuk okula gitmesin diyor yaa uyumak için.... diye :))))
Afiyet olsun canim. Ben de resim ekleyeyim dedim ama ekleyemedim. Boyutu buyuk diye uyari verdi. Nasil yapiyosunuz siz08:30 Kahvaltım: 1 domates,1 soğan,acı biber,bol baharat ve 2 yumurtadan oluşan menemen.. içine 1 ç.k süs biber salçası da koydum..
Eki Görüntüle 2185269
Canım whatsaptan kamera açıp çekip birine gönder. Ben anneme gönderdim ve sildim hemen. Birazdan arar ne gönderdin de sildin der..Afiyet olsun canim. Ben de resim ekleyeyim dedim ama ekleyemedim. Boyutu buyuk diye uyari verdi. Nasil yapiyosunuz siz
Evet Özlemcim.morordek Canım şimdi baktım da izne ayrılalı 23 Eylül 'de 6 ay olacak. Biraz daha bekleyip öyle mi kilo vermeye başlasaydım?
Şaka bir yana 6 ay az değil 75,5''tan 83'e çıkmışım. Halbuki her ay 1 kilo bile verseydim 70 kilonun altına inmistim.![]()
liste islerini beceremem Fancy gelsin oturtalim bir program acaba playstore da varmi bir program bilen var mı bir sürü var ama hiçte anlamam ücretlimi nasıl bazıları ücretsiz biri karşıdan yaparsa daha iyi olur dedim ama bulamadım nette hep 1.gün 2.gün diye.
Menülerin puanlamasını ilk sayfaya ekledim ama çok az kişi menü paylaşıyor hanımlar
Dün sadece @karabiber01 paylaşmış menüsünü?violin35
hedef38beden
inciitanesi sizlerin hiç menüsü yok 3 gündür???
O konuda haklısın canım..Evet Özlemcim.
Ekstrem duruma giriyorsun aslında ama açıkçası kilo durumundan dolayı listeye alma konusunda tereddütlüyüm. Cunku versen bile hemen geri alıyorsun. Eğer listeye girmek istiyorsan birazcık ispatlaman lazım kendini
:) 78'in altına inmedigin surece ekstrem durumdan faydalanabiliyorsun
Safproteinin gücü adinaaaa
Şimdi baktım canım bir kaç program var. Birinde hem yeni başlayanlar için 15 saniye ile başlayıp 30 günün sonunda 2dk biten ve bide daha önce yapanlar için 30sn ile başlayıp 30 günün 3 dk ile biten bir uygulama var. Side plank ve wal sit icin de var.liste islerini beceremem Fancy gelsin oturtalim bir program acaba playstore da varmi bir program bilen var mı bir sürü var ama hiçte anlamam ücretlimi nasıl bazıları ücretsiz biri karşıdan yaparsa daha iyi olur dedim ama bulamadım nette hep 1.gün 2.gün diye.