Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar..:KK3:
Geçen hafta 80.5 olan kilom bugün 79.7.. Şu 700gr da olmasa hedefimi tutturmuş olacaktım ama olmadı.
Gece 4ten sonra uyuyabildim sabah da erken uyandim uyuyamayınca gece yarısı su, bitki çayı ve kahve ictim. Sabahta erken uyanıp tartılınca ee bide kabızlık var.Neyse az olsun sağlam olsun..:KK36:
Bu hafta hedefim 79 olsun..:işsiz:

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
inşallah güzel olacak bu hafta kilo verenleri Tebrikler.
parky süper 1.4 ve liste içinde Tebrikler.
Fancy kolay gelsin canım
benimde tabi hedef tutmadı konstre olamadım ama metobolizmamı seviyorum pazartesi başlayan carsamba biten diyette eksi 200 hatta 400 62.8 gördüm 62 .4 bu sabah.

Ben bayağı bir gerilerden geliyorum kızlar. Mesajlara baka baka anca bitiririm. 280 küsür :confused:
Kusura bakmayın menü falan paylaşamıyorum çünkü kızın oryantasyonu beni altüst etti. Ufaklıkla birlikte perişanlardayız. Hiçbirşey yapmasam da okuldaki o bekleyiş, Mert’in peşinde koşuşturma beni pert ediyor. Ev topla, yemek hazırla, okul kırtasiye işleri, okul toplantıları, yeğenlerimin doğum günü var cumartesi de. Havalar bozmadan açık havada kutlayalım dedik ama bir yağmur yağıyor burda anlatamam. Hafta sonuna kadar sürmez umarım.
Bir de üniversite kaydımla uğraştım, enteresan işler başıma gelmeyi çok sever. Neyse detaya girmeyeceğim ama fazla uğraşmadan hallettim onu da.
Haftasonunu da atlatırsam artık rahat ederim diye düşünüyorum. Umarım. Okulun normal saatleri başlayınca ne yapacağım bilmiyorum ya, şimdi sürekli gözüm üzerinde ama bende onunla okula gidemeyeceğime göre. Bilemiyorum, offff. Kuduruk benim kız, erkek gibi valla. Bugün kaydıraktan düşüyordu az kaldı. Yukardan biri kayarken sen aşağıdan tırman ortada çarpıştılar. :KK57: Ben şok. Delirdi iyice, yapmaz dediğim şeyleri yapıyor. Şimdi 1. Sınıflar var sadece, üst sınıflar da gelecek aman ya Rabbi!!!!! Hiç düşünmek istemiyorum. Allah bütün çocuklarımızı koruyup kollasın. :dua:
Ay ne yazdım ne yazdım. :ukala::ukala::ukala:
Ya Fensim biliyorum çocuk olunca öyle ölürsün diyorlar bana da ama uzaktan bakınca şunları diyesim geliyor bırak düşsün geri kalkmayı öğrensin neyi yapıp neyi yapmamasini öğrenmeli hayatında daima sen olamazsın ...
Tamamdır Didos :)

Ciklatim ayırayım o zaman ama 2 hafta sonra izinde değilmişsin gibi hemen gel burada bildirimlere devam et. Kısa sürede toparlarsın alsan da :)

Kolay gelsin canım :KK36:

Veee parkbyull listelere geri dönüyorduuuu :KK9:
Tmm kaptanım son karar senin :KK76:

Yine hedefe ulaşamayan bir ben
Olsun ciklatım, tebrik ederim yine de :)
evet ben geldim diyetsyenden
geçen hafta
77,5/76,3/1,2/%1,55
ördeğim giden 1,2 kg da yağdan gitmşiş
diyetisyen çok beğendi kaçamaklara rağmen (ekmek yerine bulgur pilavı yemiştim) çok iyi bu hafta o kaçamakları yapma dedi bakalım ne çıkacak
Kaptaniçem süpersin :KK9::KK9:
Bu diyetisyen sana iyi geldi sanırım :)

Bildirim zamanı:
gonulll gonulll
@beyazinci - Pazartesi gününden beri takıma yazmamışsın
rint rint - Sen de salı gününden beri

Umuyorum bildirimleriniz güzeldir.
Bu devamsızlığınızı ne yapacagız peki? :işsiz:
Kaptanım geç geldim bıraz kılom 62.3 :)))
Çarşamba en son menü yazdığımı hatırlıyorum kaptanım.

Back
X