Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
10.000 adım :))

Kahvaltı
1 muz
Öğlen yemeği
1 kase çorba şehriye
1 minik kızartılmamış karnıyarık
1 kase yoğurt
2 yk pirinç

Ara
2 ısırık kek

Akşam
4 yk kabak yemeği (pirinç bulgur yok)

Bol su
Şekersiz çay

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 muz
Öğlen yemeği
1 kase çorba şehriye
1 minik kızartılmamış karnıyarık
1 kase yoğurt
2 yk pirinç

Ara
2 ısırık kek

Akşam
4 yk kabak yemeği (pirinç bulgur yok)

Bol su
Şekersiz çay

İyi geceler hava değişimi çarptı boğazım ciğerim çok kötü antibiyotik başladı dr sabah mamografi öğleden sonrada dişçi randevusu vardı eve akşam 7 de girdim hiç dinlemedim nasıl yorgunum anlatamam jöle kelle paça aldım bugünkü menü öğlen ve akşam 1 er kase çorba arada 1 er meyve erkenden yatacağım

Kızlar okullarda disler yapılan florürlü vernik uygulaması halkında ne dusunuyorsunuz?:işsiz:

Valla ordekim bir daha buralara gelir miyim hiç bilmiyorum herşeyi yiyorum diyeti hep yaparım da buralar çok güzel yarın da adanayi yiyip bitircem geze geze Türkiye yeme programı cekiyormusum gibi :KK70:
Ahahaha
Ya bi an gözümün önüne geldi seni o programda hayal ettim :D
Neyse hadi ye madem ama sonra dönünce ağlama :p
Aayyyy vallahi tükendim. Avrupa yakışma geçtik okuldan sonra küçük bir işimiz vardı. Oğlanı teyzesine bıraktım tabii, vapura bindik dönüşte, metroya bindik çocuk bildiğin sevindirik oldu :-):-)
Bir dahaki sefere mertte olsun dedi kuzum, içine sinmedi ama :anne:
Yaa canım benim kardeşini de ararmış :KK200:
Yalnız ben bu yazının ana fikri olarak ne buldum? Bir çocuk oyalama taktiği olarak toplu taşıma kullanmak :KK53: kullanayım bi ara :KK53:
Bugünkü menüm
Spor yapınca direkt menüye böyle başlayıp gözümüze sokmussun rintcim :KK53::KK53::KK53:
Ödev yapıyoruz. :işsiz::işsiz: Bir çizgi çekip 50 cümle kuruyoruz. Haydi hayırlısı :KK51:
Kolay gelsin canımm :KK48:
Kızlar okullarda disler yapılan florürlü vernik uygulaması halkında ne dusunuyorsunuz?:işsiz:
Ozlemcim benim hiçbir fikrim yok yaa nedir o? :bicak:

İyi geceler hava değişimi çarptı boğazım ciğerim çok kötü antibiyotik başladı dr sabah mamografi öğleden sonrada dişçi randevusu vardı eve akşam 7 de girdim hiç dinlemedim nasıl yorgunum anlatamam jöle kelle paça aldım bugünkü menü öğlen ve akşam 1 er kase çorba arada 1 er meyve erkenden yatacağım
Geçmiş olsun kaptanicem iyi bak kendine. Yine yoğun bir gün gecirmissin

Evet şu ara çok popüler. Bir hocamız dersini eskiden Java üzerinden anlatırken son yıllarda Python üzerinden anlatmaya başladı.
Bilmiyorum tam yapısını ama galiba R ona benziyormus.

Aslında genel olarak kolay kavranacak bir dil, baya da işlevleri var ördeğim ama çok mu gereksiz oldu bize bilmiyorum. İlk izlenimim temiz çalışıldığı. Kodlar falan çok sade. Biz daha çok web yanlı çalışıyoruz ve önemli olan fikir. Bir şekilde akıldakini yansıtabiliyorsun. Dediğim gibi hadi bir farklılık olsun dedik ama çok mu yorucu olacak bilmiyorum.

Astroloji ile mi alakalı bilmiyorum bu sıralarda beynim durmuyor. Bir sürü yeni şey denemek, öğrenmek istiyorum. İngilizcem yeterli düzeyde değil. Onu geliştireyim istiyorum. Beyin frekansları, telkinler, tibet hareketleri ve uykuda öğrenmeyi araştırıyorum. Hepsinin ortak noktası stresi azaltıp, öğrenmeyi hızlandırması gibi duruyor. Hepsini birden araştırmaya başlayınca hepsini anlayıp uygulamalara tam başlayamadım ama öyle destekleyip yeni bir şeylere dalayım diyorum.

Biraz da şıpsevdilik var bende. Bir sürü şey yapmak istiyorum. 3 hafta sonrasında hepsini bırakma ya da yorgunluktan sadece uyumak istiyorum moduna girmem de olası oluyor. :kahve:

Cnm biz parayı tatilden dönünce yatırma kararı aldık ondan sonra hangi celbe alırlarsa :KK42:

Konuya yakın olmayınca bilmiyordum parça parça olduğunu tatlım. Haberlerde katılışları görünce herkes birden zannettim :)

Ödev yapıyoruz. :işsiz::işsiz: Bir çizgi çekip 50 cümle kuruyoruz. Haydi hayırlısı :KK51:

Ayy, bol sabırlar Fancycim.

Kaptanım aman dikkat et kendine.

Ahahaha
Ya bi an gözümün önüne geldi seni o programda hayal ettim :KK70:
Neyse hadi ye madem ama sonra dönünce ağlama :p

Yaa canım benim kardeşini de ararmış :KK200:
Yalnız ben bu yazının ana fikri olarak ne buldum? Bir çocuk oyalama taktiği olarak toplu taşıma kullanmak :KK53: kullanayım bi ara :KK53:

Spor yapınca direkt menüye böyle başlayıp gözümüze sokmussun rintcim :KK53::KK53::KK53:

Kolay gelsin canımm :KK48:

Ozlemcim benim hiçbir fikrim yok yaa nedir o? :bicak:
Diş çürüklerini engellemek için yapılıyor daha önce okulda yaptırdım ama bu defa kararsız kaldım.

https://www.google.com.tr/amp/s/m.h...-florurlu-vernik-uygulamasi-nedir-1723488-amp

Suan gece 1 buçuk ve ben bu saatte domates konservem kayniyor onu bekliyorum eşim aksam 7 de 4 kasa domatesle geldi çok yoruldum yürüyüşe çıkamadım aksam sadece sabah çıktım

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 üçgen peynir
5 zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı Soğanlı kiyma kavurmasi
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 Türk kahvesi
1 kase yoğurt içinde üzüm ve tarçın ekledim

Akşam
3 yemek kaşığı patlican kebabi
1 su bardagi ayran
1 dilim ekmek

Aayyyy vallahi tükendim. Avrupa yakışma geçtik okuldan sonra küçük bir işimiz vardı. Oğlanı teyzesine bıraktım tabii, vapura bindik dönüşte, metroya bindik çocuk bildiğin sevindirik oldu :-):-)
Bir dahaki sefere mertte olsun dedi kuzum, içine sinmedi ama :anne:
kızdı dimi kızlar abilerini kardeşlerini çok seviyorlar benimkide öyle eline birsey alasiya agamada alalım der meyve veririm agamada ver der erkekler okadar düşünceli değil gibi.

florur 1 kere anasınıfında 2 kerede doktorda yaptırdım bir negatifini görmedim oğlumun ventoliler kaynaklı antibiyotikler kaynaklı olduğunu düşündüğüm curuk leri var diş ön yüzeyinde kolay curuyor o yüzden bence faydali ne yan etkisi varmis ki duymadım. hatta kızada yaptirayim diyorum.

toplight geçmiş olsun acil şifalar işlerinde rast gitsin.

fancynancy kolay gelsin canım çok zor şimdi ödevi dersi allah zihin açıklığı versin kuzuya....

20180921_073958.webp kaptanim bu hafta sadece 100gr gitti 76.4 geldim

Aslında genel olarak kolay kavranacak bir dil, baya da işlevleri var ördeğim ama çok mu gereksiz oldu bize bilmiyorum. İlk izlenimim temiz çalışıldığı. Kodlar falan çok sade. Biz daha çok web yanlı çalışıyoruz ve önemli olan fikir. Bir şekilde akıldakini yansıtabiliyorsun. Dediğim gibi hadi bir farklılık olsun dedik ama çok mu yorucu olacak bilmiyorum.

Astroloji ile mi alakalı bilmiyorum bu sıralarda beynim durmuyor. Bir sürü yeni şey denemek, öğrenmek istiyorum. İngilizcem yeterli düzeyde değil. Onu geliştireyim istiyorum. Beyin frekansları, telkinler, tibet hareketleri ve uykuda öğrenmeyi araştırıyorum. Hepsinin ortak noktası stresi azaltıp, öğrenmeyi hızlandırması gibi duruyor. Hepsini birden araştırmaya başlayınca hepsini anlayıp uygulamalara tam başlayamadım ama öyle destekleyip yeni bir şeylere dalayım diyorum.

Biraz da şıpsevdilik var bende. Bir sürü şey yapmak istiyorum. 3 hafta sonrasında hepsini bırakma ya da yorgunluktan sadece uyumak istiyorum moduna girmem de olası oluyor. :kahve:
Araştırdığın şeyler çok güzelmiş hedefim
Şıpsevdilik bende de çok var. Bende senin bir aşama öncesinde kalıyor genelde. Yapmak istediğim çok şey var ama iş icraate gelince orada üşeniyorum :) başlamak da bi adım bana göre :) umarım sonunu getirebilirsiniz diyeyim o halde :KK48:
Diş çürüklerini engellemek için yapılıyor daha önce okulda yaptırdım ama bu defa kararsız kaldım.

https://www.google.com.tr/amp/s/m.h...-florurlu-vernik-uygulamasi-nedir-1723488-amp
Baya da bilinen bir şeymiş ben hiç duymamışım
Bir şey daha öğrenmiş oldum :)

good morning ahali;)

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari
dün ki menüm:

sabah:şekersiz çay ,başparmak boyunda dereotlu poğaça var ya kocam geldiydi bir tane

öğlen:yaban mersinli yulaf lapası,üstüne yer fıstığı

akşam:yeşil mercimek yemeği

su:3 litre

hayvan gibi gribim sanırım antibiyotiğin son günü boğazıma çıkardı ciğerden tüm akıntıyı

morordek morordek geçen hafta 72,7 idim bu hafta 72,4 giden 0,3%

Back
X