Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar takipteyim karabiber Tebrikler az olmasinda odemde vardir gece gec yattin galiba parky Tebrikler
buralar çok boşaldi ya bakalım sonuç nasıl olacak.
benim malum kavonzla aşkım neticesi pek parlak değil ama pzrtesi başlıyorum şu haftasonu ankara turumuda bitereyim. kız epey çözdüm tuvalet işini . biraz rahatladım adette biter 2 haftaya listeye girmeli...

Günaydın kızlar takipteyim karabiber Tebrikler az olmasinda odemde vardir gece gec yattin galiba parky Tebrikler
buralar çok boşaldi ya bakalım sonuç nasıl olacak.
benim malum kavonzla aşkım neticesi pek parlak değil ama pzrtesi başlıyorum şu haftasonu ankara turumuda bitereyim. kız epey çözdüm tuvalet işini . biraz rahatladım adette biter 2 haftaya listeye girmeli...
İyi hadi gözünaydın Sibelcim tuvalet işini halletmeye başlamanıza çok sevindim
sağol ördekçim geçen akşamki fıstık olmasaydı sanırım bir de şu ilaçlar olmasa bence 71,5 idim malum çarşamba dahil 71,8 idim.:işsiz:
Olsun parkcım hastalık zamanında vucut degisiyor malum. Haftaya gelirsin ;)

violin35 violin35
gonulll gonulll
rint rint
inciitanesi inciitanesi

Arkadaşlar bildirimler nerede???
Burayı iyice boşladınız farkında mısınız?
Tamam anlayabiliyorum, yogunsunuz ve menü yazmama olayını konustuk ama cuma sabahları bildirim yapmanız gerekiyor. Bu, takımın olmazsa olmaz şartı. Eğer kilo bildirimleriniz de gecikecek ya da aksayacaksa izne ayıracağım sizi...

violin35 violin35
gonulll gonulll
rint rint
inciitanesi inciitanesi

Tamam anlayabiliyorum, yogunsunuz ve menü yazmama olayını konustuk ama cuma sabahları bildirim yapmanız gerekiyor. Bu, takımın olmazsa olmaz şartı. Eğer kilo bildirimleriniz de gecikecek ya da aksayacaksa izne ayıracağım sizi...

violin35 violin35
gonulll gonulll
rint rint
inciitanesi inciitanesi

Maalesef sabitim. Ancak boşluk bulabildim ve girdim

violin35 violin35
gonulll gonulll
rint rint
inciitanesi inciitanesi

Cok cok ozur dilerim morordek. Sabah tartilmistim cikmadan ama aklimdan cikmis tamamen. Ben 600 gr fazla gorunuyorum. Kusura bakma lutfen

Ortalamayi olumsuz etkileyecegim. Sabah 7den once tartildim. Kalkar kalkmaz tartildim. Bir de regl oldum. Umarim haftaya telafi ederim.

***5. Takım 588. Etap***

toplight (76.3///%) sabit

violin35 (58.4/59/-0.6/%-1.03)
hedef38beden (67.6/67/0.6/%0.89)
gonulll (62.3/62.1/0.2/%0.32)

beyazinci (55.6///%) sabit, mezun olmak istiyor
rint (57.7///%) sabit

karabiber01 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
parkbyull (72.7/72.4/0.3/%0.41)

5. Takım Ortalaması: %0.091

Gördüğünüz gibi ortalamamız 0,3'ün altında oldugu icin nota alıyoruz. Zaten bir sarı kartımız vardı, bu nota üstüne geldi... Bir nota daha alırsak ceza almış olacagız.

Ben ne yaparsam yapayım bu takımdaki birçok kişide artık yeterince motivasyon göremiyorum. Ciddi anlamda devam etmek isteyen, takım kurallarına uyacagım ve kilo vermek istiyorum diyenleriniz varsa (bence ilk sayfadaki takım kurallarını yeniden okuyun, günlük 5 mesaj zorunluluğu ve düzenli menü paylaşımı gibi) listede kalmaya devam edecekler. Diğerlerini haftaya izne ayıracağım bilginiz olsun. Son kararınızı bana bildirirsiniz. İyi hafta sonları.

***5. Takım 588. Etap***

toplight (76.3///%) sabit

violin35 (58.4/59/-0.6/%-1.03)
hedef38beden (67.6/67/0.6/%0.89)
gonulll (62.3/62.1/0.2/%0.32)

beyazinci (55.6///%) sabit, mezun olmak istiyor
rint (57.7///%) sabit

karabiber01 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
parkbyull (72.7/72.4/0.3/%0.41)

5. Takım Ortalaması: %0.091

Gördüğünüz gibi ortalamamız 0,3'ün altında oldugu icin nota alıyoruz. Zaten bir sarı kartımız vardı, bu nota üstüne geldi... Bir nota daha alırsak ceza almış olacagız.

Ben ne yaparsam yapayım bu takımdaki birçok kişide artık yeterince motivasyon göremiyorum. Ciddi anlamda devam etmek isteyen, takım kurallarına uyacagım ve kilo vermek istiyorum diyenleriniz varsa (bence ilk sayfadaki takım kurallarını yeniden okuyun, günlük 5 mesaj zorunluluğu ve düzenli menü paylaşımı gibi) listede kalmaya devam edecekler. Diğerlerini haftaya izne ayıracağım bilginiz olsun. Son kararınızı bana bildirirsiniz. İyi hafta sonları.
Mesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum

toplight toplight violin35 violin35 hedef38beden hedef38beden gonulll gonulll rint rint @karabiber01 parkbyull parkbyull

arkadaşlar merhabalar kaç saat önce açtım yazayım diye bir türlü fırsatım olmadı yazamadım 2 gün araziye gidince işler birikmiş onlarla uğraşıyorum menümü akşama ancak girebilirim sohbete de katılamıyorum

Mesaj gözden kaçmasın herkes okusun diye listedeki herkesi etiketliyorum

toplight toplight violin35 violin35 hedef38beden hedef38beden gonulll gonulll rint rint @karabiber01 parkbyull parkbyull
ördeğim mesajını bu mesajı attıktan sonra gördüm inan sonuna kadar haklısın canım dereceye girip sarı kartı sildirmek yerine bir nota daha aldık maalesef bu hiç iyi olmadı haftaya ben kendi adıma en az %1 in üstünde ortalama yapacağım sabit olayını gidermek için bugün ben sabit olmasaydım rint ve beyazinci de sabit değil de %0,30 olsaydık kesinlikle nota almazdoık

Back
X