Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 tl yogurt ne kadar acaba
yogada oturup hmm yapiyon filmlerde öyle oluyor ya senin hareketleri merak ettim doğrusu bu konuda acayip cahilim sosyetik güzel.. çok havalı

Pazartesi menü@morordek
sabah 10 çeyrek simit 2 dilim hindi füme ve kaşar domates peynir zeytin 1 dilim kızarmış ekmek üstüne acuka
1 de yeşil çay 15 badem çiğ
3 de 1 küçük kase Aşure fındık
akşam 7 de 1 tabak bamya
1 dilim ekmek ve kuymak
salata zeytin
arada 2 mandalina
şu 2 lt
Spor 500 ip 200 de bacak karna duvar şinavı yanlara bacak kaldırma gibj hareklerle ipi kombinliyorum sabah 200 akşam 300 şeklinde ip atladim tek seferde 500 olmuyor daha

2 tl yogurt ne kadar acaba
yogada oturup hmm yapiyon filmlerde öyle oluyor ya senin hareketleri merak ettim doğrusu bu konuda acayip cahilim sosyetik güzel.. çok havalı

Ahahaha ay çok güldüm, 2 tl yoğurt diye düzeltmiş yk mı
O mmmm durumları genelde meditasyon yaparken oluyor bebeğim ama yoga da meditasyonun fiziki duruş kısmı. Esneme, egzersiz niyetine yapıyorum. Henüz Nirvana’ya ulaşma durumlarına giremedim, bebeler az büyüsün onu da deneyeceğim. Gerçi geceleri yatarken zihnimi boşaltmaya çalışıyorum ama imkansız gibi. Zaten hepsinde de uyuyakalıyorum sonunda
Bugün yaptıklarımın fotolarını atayım, her bir duruş 15-25 sn arası değişiyor. Sworkit diye bir program var onu kullanıyorum yapmak için.
İp atlamaya gelince bebelerle yine iyi atlıyorsun maşallah. Ben ancak uyudukları zaman atlatabiliyorum.

Senin çocuklarda büyüyünce yap hoşuna giderse Sibelcim. Sabah yapınca daha bir enerjik oluyor ve iyi hissediyorum.

program bende 3 gün işliyor sonra bitiyor 4 5 gün karın yaptım kaldı öylece youtube açıp yapmalı. 15 li bir hareket vardı programlı sayıyor 1 dk. benim karın hareketleri mi oğlum acıyor yapıyor . benim pil bitiyor aksama ya çocuklara laf yetiştirmeye ancak yetişiyorum

Ay ben de mavi goruyorum. Degisik geldi gozume.
Güzeldi sevmiştim huzurluydu sanki biraz daha
Bugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
2 tam ceviz

Ara
1 armut

Ogleden sonra
3 kasik pilav
2 kasik kadar et sote
Biraz peynir zeytin
2 dilim ekmek

Aksam
1.5 kepce corba

2 lt su
Spor yok
Azıcık spor serpistirsen iyimis

Kız seni de ekleseydik madem spor gruplarına

Ben de mavi-pembe arası bi şeyim şu an

Öğleyin hem pilav hem ekmek olmamış canım. Neyse akşam sadece çorba ile kapatmışsın
Ekle ordekim efsane geri döndü de soranlara

Ay bende benim ayarlar gitti sandım hoşgeldin
Hoşbuldum canım
Siz hepiniz ben tek kalkıp ip mi atlasam büyük konuştum
Ama bizlerin bisikleti yokki kaptanim olsada ben suremem sokakta
Yaptigim sadece yürüyüş 60 dakka yürusem 60 puan eder onunda dakkasini 3 puan yapmalisin bence çünkü tempolu yürüyoruz bizde
Sen de koş o zaman kuzum

Bende her şey aynı ??? Beni ka'ale almadı sayfa
Biz yeni sürüme gectık sizi bıraktık eskide

Ohhh masallah cnm kuymak sabah da hem ekmek hem simit bide aşure (dolapta aşure vardı şu an beynime girdin kalkıp yemek istiyorum )

Menü
Öğlen
1 büyük muz şekersiz fındık ezmesi yle yedim
Spordan önce lifelif in şekersiz kurumeyveli kuruyemiş li bari var onu yedim biraz üzümle
Aksam
1 kepce tavuk çorbası
1 koca tabak ıspanak tüm yemeğe avuç içi kadar bulgur atmıştım
Üzüm ve yoğurt
Aralarda
3 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu icildi
Su içmemişim ya hiç farkında değildim
Spor
11 dk koşu yürüyüş karışık
10dk bisiklet
70dk ağırlıklı bölgesel çalışma
(Ağırlıkta bugün bacaklarimla 60 kilo kaldırdım rekorumdur buraya not ediyorum )

günaydın ballar

morordek fancynancy Cikilatacanavari

dünki menü:

sabah:1 elma
kahve 2&1 arada (daha da tövbe içmem)
1 mandalina

öğlen:2 kayısı kıvamlı haşlanmış yumurta
1 avuç roka
1 kibrit kutusu beyaz peynir
zeytin
yaş ceviz
şekersiz çay

akşam:
2 parça tavuk şinitzel
pancarlı yoğurt (ben mayalıyorum)

soda
1 mandalina
su:1,5 litre
spor:15 dk plates

bu sabah kilom 72,4

Neeeyyyy?? Naaptın kız öyle 60 kilo falan.
Şampiyonalara hazırlanmıyoruz rica ediyorum, şurda ağız tadıyla egzersiz yapıcciiizzzz
Ay gitti mitivisyinim şindi
Şaka kız, maşallah. Çamaşırları makinaya atıp yogamı yapacağım. Sonra da kahvaltı.

Günaydınnnnnn herkeseeee sevgili 5. Takım sakinleri. Rica ediyorum bu kadar sakin olmayalım ama. Biraz hareket, biraz daha ilgiiiii

Kızlar yaaaa yumurta yiyesim yok, var mı kahvaltı önerisi olan?
yumurtanın yerini tutacak tek şey bir adet muz coneeem

Bugüne kadar yemeğin dibini görüyordum ördeğim. Daha bugün başladım dikkat etmeye. En fazla sabit kalmışımdır.
Hmm tabi menü yazmadığın için o kısımdan emin değildim hedefcim
Neyse olsun biraz takıl bakalım böyle :)
Kaptanım hedefim 57
Hadi artık rintcim bi atak bekliyorum senden
Maşallah sporuna
Seni 2. gruba ekledim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…