Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gym_chef_sevda nickli olan biri var instagramda onu takip ediyorum o sürekli ağırlık çalışın bide şu için diye cemkiriyo ağırlığa bi başlayınca da spor acıması çok tatlı geliyor

Günaydınnnnnn herkeseeee sevgili 5. Takım sakinleri. Rica ediyorum bu kadar sakin olmayalım ama. Biraz hareket, biraz daha ilgiiiii

Kızlar yaaaa yumurta yiyesim yok, var mı kahvaltı önerisi olan?
Uyuyoz uyuyoz çocuğum mu var benim sabahları uyuyom yulaf iyi bi seçenek olabilir

pardon bende şimdi yedim son kase zaten metobolizmamda bir yere kadar dedi canım bu sabah artiyim .
Bu ne özgüven canım ama helal olsun 60 kilo kasina kuvvet. canım sen zayiflayamiycan kastan. amma fit durursun
Günaydın kızlr bende 130 ip 30 bacak karna bir 5 dk hareket ettim sadece ip kolay geliyor bana .

Bende istiyorum o tembellikten. Sabah sabah kuzuma kızıp gönderdim okula zaten vicdan yaptım, dört gözle dönmesini bekliyorum böyle bir delilik işte, olsa da deliriyorsun olmasa da.

Zaten baya kas oranım arttı heralde yoksa bu yediklerime göre az kilo aldım
Bende istiyorum o tembellikten. Sabah sabah kuzuma kızıp gönderdim okula zaten vicdan yaptım, dört gözle dönmesini bekliyorum böyle bir delilik işte, olsa da deliriyorsun olmasa da.
Ya boşver illa gelecek yat keyfini çıkar

Kocacigim nerdesin bana bisiklet al hemen
Saka bir yanada canimm şuaralar surekli hastahaneye gittigim için baska sporlara basliyamadim en kisa zamanda baslamaliyim

Aşure yapmaya korkuyorum ben yoksa kac kase yerim

Ohhh sibelim yapmisss sporlariii valla sizleri yari yolda birakmayacagim

Ben disardaki bisiklet surmeyle karıştırdım canim spor salaonundaki bisikletse tabiki onun dakkasina 3 puan çok iyi o zorlayici hakkediyor 3 puani

60 kilo kaldirmak ayaklarin bugün çok acir canim

Günaydınnnnnn herkeseeee sevgili 5. Takım sakinleri. Rica ediyorum bu kadar sakin olmayalım ama. Biraz hareket, biraz daha ilgiiiii

Kızlar yaaaa yumurta yiyesim yok, var mı kahvaltı önerisi olan?
Ben bazen diyet tost yada sadece peynir yesillik ekmek seklinde yiyorum canim

Aha simdi kalktim zumba videosu aratiyorum yapacam simdi ayyyyy bunlar dans ediyorrr yaaa
Sabah 56 dakka yürüyüşüm var
Aksam toplam şekilde yazarimmm
oooo iyisin canım biliyorum sporlarini hadi kolaylıklar misafir falan. bende kahve icecegim oğlanı aldım okuldan. çok sevmiyorum kahveyi ama faydali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…