Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buralardayım kardelenciğim ama işte okul başladı rahatlarım diyordum ama ödev işini hiç hesaba katmamışım :olamaz::olamaz:
Ve tartılamadım :KK43: Pazartesi tartısında bildiririm artık.
Listeye acil girmem kazım zaten benim de. Okumayı sökene kadar böyle diyecem ama gerisi de korkutuyor artık beni :KK42::KK42::KK42:
Bunlar iyi günlerimizmiş, öyle diyorlar yaaa hüüüüü. Bak şimdi ödev yapcaz, ben kaçıyorum resmen, gerisini sen düşün.
Yarın menü de paylaşırım bugün misafirlerim vardı, istediğim gibi olmadı hiçbişiiii
Allah kolaylık versin canım kolay değil gerçekten. Ama mecbur bunlardan (ödev yaptırma, okula götür getir vs.) kaçış yok. Bunlara rağmen kendine vakit ayırmak da zor ama ayırmak zorundasın canım salma sakın.
Ben bu hafta iyice gaza geldim bi an evvel gircem listeye. Şekersiz günlere devam ediyorum 6 gündür bozmadım. Evde şerbetli tatlılar olmasına rağmen tadına bile bakmadım:halay:Bu benim için büyük başarı.
Bu arada tam gaz spora da başladım. Hadi sen de sıkıştır araya eliptik şeri... :KK200::KK5:

Yemekte yediğim kuru soğan bana şekerli geldi bugün. Şekeri bıraktıktan sonra en küçük tatlar bile fazla gelmeye başladı. Gerçekten Çok enerjik ve rahatım.
Kafama koydum hedefime ulaşana kadar şeker yok. Bunu da burdan sizinle paylaşmak istedim. Söz uçar yazı kalır. Bi gün söylediklerimden şaşarsam bi hatırlatan bulunur diye:sus::KK15:

Allah kolaylık versin canım kolay değil gerçekten. Ama mecbur bunlardan (ödev yaptırma, okula götür getir vs.) kaçış yok. Bunlara rağmen kendine vakit ayırmak da zor ama ayırmak zorundasın canım salma sakın.
Ben bu hafta iyice gaza geldim bi an evvel gircem listeye. Şekersiz günlere devam ediyorum 6 gündür bozmadım. Evde şerbetli tatlılar olmasına rağmen tadına bile bakmadım:halay:Bu benim için büyük başarı.
Bu arada tam gaz spora da başladım. Hadi sen de sıkıştır araya eliptik şeri... :KK200::KK5:
Şekersiz yapılması zor bir şey ben 15 gün falan yaptım faydası çok alisinca şeker istemiyorsun adetken bile tatlı canım istemiyordu ama zorlandim tamamlayamadim 21 e kaçamakları fazla olan bana göre değil hele patates princ olmaması zorladı iradenin devam etmesi dileğimle

Aranızda daha önce dukan yapan var mı? Ben ilk defa yapıyorum henüz bir olumsuz etkisini görmedin ama çevremden çok fazla olumsuz tepkiler alıyorum. Halsizlik ve dirençsizlik haricinde şu an pek bi olumsuz yanı yok benim için. Atak evresinde olduğum için sebze falan yok vitaminsiz kalmış gibi hissediyorum kendimi. Haftadır griple boğuşuyorum. Dukan yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
uzun süreli yapan olmadı galiba takım olarak bazen 2 3 gün cuma tartisina protein yaptık öyle tek beslenme bana sıkıcı geldi diyetisyen kontrolünde kilo verenler çok karabiber toplight falan öğün lerine bakabilirsin iradeleri ve sağlıklı şeyler yiyerek çok yol katettiler.

Şekersiz yapılması zor bir şey ben 15 gün falan yaptım faydası çok alisinca şeker istemiyorsun adetken bile tatlı canım istemiyordu ama zorlandim tamamlayamadim 21 e kaçamakları fazla olan bana göre değil hele patates princ olmaması zorladı iradenin devam etmesi dileğimle
Pirinç patates zaman zaman biraz esnetirim belki bilemiyorum ama şimdilik benim iyi gidiyor. Bakalım...

Aranızda daha önce dukan yapan var mı? Ben ilk defa yapıyorum henüz bir olumsuz etkisini görmedin ama çevremden çok fazla olumsuz tepkiler alıyorum. Halsizlik ve dirençsizlik haricinde şu an pek bi olumsuz yanı yok benim için. Atak evresinde olduğum için sebze falan yok vitaminsiz kalmış gibi hissediyorum kendimi. Haftadır griple boğuşuyorum. Dukan yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Dukan degil ama saf protein yapiyorum arada maksimum iki gun. Bir arkadasimin tansiyonu yukselmisti. Dukana baglamisti sebebini ama alakasi var midir bilmiyorum.
Yemekte yediğim kuru soğan bana şekerli geldi bugün. Şekeri bıraktıktan sonra en küçük tatlar bile fazla gelmeye başladı. Gerçekten Çok enerjik ve rahatım.
Kafama koydum hedefime ulaşana kadar şeker yok. Bunu da burdan sizinle paylaşmak istedim. Söz uçar yazı kalır. Bi gün söylediklerimden şaşarsam bi hatırlatan bulunur diye:sus::KK15:
Ayy masallah canim ya azmind hayran kaldim. Insallah sekersiz beslenmeyi yasam tarzi haline getirebilirsin.

Dukan degil ama saf protein yapiyorum arada maksimum iki gun. Bir arkadasimin tansiyonu yukselmisti. Dukana baglamisti sebebini ama alakasi var midir bilmiyorum.

Ayy masallah canim ya azmind hayran kaldim. Insallah sekersiz beslenmeyi yasam tarzi haline getirebilirsin.
İnşallah canım benim ya. Gerçekten çok güzel böyle hayat. İnşallah sürdürebilirim

uzun süreli yapan olmadı galiba takım olarak bazen 2 3 gün cuma tartisina protein yaptık öyle tek beslenme bana sıkıcı geldi diyetisyen kontrolünde kilo verenler çok karabiber toplight falan öğün lerine bakabilirsin iradeleri ve sağlıklı şeyler yiyerek çok yol katettiler.
Ben de zamanında sağlıklı beslenerek cok güzel zayıflamışsın şeker kullanmıyorum ambalajlı ürün kullanmıyorum yağı azalmıştır yavaş yavaş vermiştim kiloları ı ama şu an motivasyonumun sıfır oldugu bir dönemdeyim... eğer biraz esnek bişey bi diyet yapmaya calısırsam hemen bozuyorum bi şekilde. Ve sonra bozdum zaten diye komple bırakıyorum dukanın kesin çizgileri beni hizaya getiriyor diyebilirim 7 gündür protein harici hiç bişey yemedim :)

Yok biz Artvinin yarisi gibi Bursa da oturuyoruz :) simdiye kadar 1 kere gittim sadece . Cok begendim dogasini havasini
Burtvin derler bizim buralarda bursaya :D yine bekleriz efem

/QUOTE]

Olabilir beni aşırı halsizleştiriyor 3 saat peşpeşe derse girsem ölecek gibi oluyorum

Saf protein evresini 7. Gününde neler yedim?
Yaratıcı bir kahvaltı:
2 dilim Piliç jambon
Bir tatlı kaş. labne
Yulaf kepeği süt ye yumurtayla yapılmış dukan tost ekmeği denen bir şey (tek krep boyunda)
2 haş. Yumurta

Akşam
Fırında yoğurt soslu tavuk baget
Yaklaşık 4 bardak ayran :D

Sizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?
Evet canım baya sessiz buralar herkes evli barkli çok çocuklu hee birde bir çok arkadaş bir şekilde eğitim hayatına atıldı malum hastalık sezonu bebeler hasta ay yazınca cidden baya geçerli sebepler gibi geldi ördekcim ne dersin

ben 71 den 60.9 inmistim mezun oldum kardeşim düğün gorumce olcam diye motive olup sonra dugundu bayramdi tatildi 63 oldum ve ben cidden kötü beslenen biriyim ördekcim en çok cezasını alan biri tekrar gircem listeye bir 15 gün ve ip atlamaya bakiyorda bir motive olamadım . birde 2 cocuk yaş 34 biri 5 buçuk erkek anasınıfı biri 2 buçuk Kiz sürekli konusturma oynamaya sarmış bir çocuk stres ama burayı okurum genelde takipteyim arkadaşlar iyidir saolsunlar..

Son düzenleme:
S Suzi1704 canım saglikla kavus oğluna kilo durumları neler bu arada merak ettim
Teşekkür ederim canım :KK19: kilo durumu pek iyi değil :olamaz: ilk başlarda riskten dolayı sürekli yattım. Bayram’da memlekete gidince iştahım açıldı ve bir daha kapanmadı. Bir de mide bulantısı yaşamayınca kilo aldım ama sağlık olsun diyorum. Sağ Salim minnoşumu doğurayım sonra burdayım zaten :KK200:

Teşekkür ederim canım :KK19: kilo durumu pek iyi değil :olamaz: ilk başlarda riskten dolayı sürekli yattım. Bayram’da memlekete gidince iştahım açıldı ve bir daha kapanmadı. Bir de mide bulantısı yaşamayınca kilo aldım ama sağlık olsun diyorum. Sağ Salim minnoşumu doğurayım sonra burdayım zaten :KK200:
bencede takma kiloyu sanki şöyle bir durum var ben ilk hamilelikte 20 kilo aldım ama emzirirken çok kilo almadım belki 27 yaşta olmamdandir 80 kilo olmuştum ikincide 10 kilo ancak aldım ama cidden kız çocuktan mi yaştan mı resmen yük taşıyor gibi nefes nefese kaldım ki 7 5le doğuma gittim ama sonrasi kilo veremedim kaldı yani doğumdan sonra hallederiz canım sağlıklı günler

Back
X