Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy nerelerdesin.. Tartıldım mı bugün. Birbirimizi motive edip Ekim ortası listeye gircez unutmadın değil mi tatlım. Ara sıra uğra canım yoksa insan kendini kaybediyor kaçamaklarda buluyor kendini.
Bu hafta birincilik sevinciyle motivasyonumuzu tavan yapıp kiloları veriyoruz haydi canım:KK15:

Merhaba herkese günaydın :) tanıyan tanımayan herkes için kendimi tanıtmayı ben Buket 26,5 yaşındayım :D özel bir kurumda İngilizce öğretmeniyim ama atanmayı çok istiyorum puanım iyi geldi belki de şubatta atanırım diye düşünüyorum atanırsam evlencem bu arada :D ben 9 yaşından beri hep göbekliydim lisede zayıfladım sonra tekrar aldım sonrasında hayatım senede bir diyetle zayıflayıp alma evresine girdi en son burada sizlerle 71e kadar inmişti sonra kendimi geliştirmek için tek başıma İzmire taşındım 1 seneliğine ve artvine geri döndüğümde 86 kiloydum. Bir kaç gündür dukan yapıyorum atak evresindeyim ve şu an da 83 kiloyum 58e kadar vercem ama öncelikli hedefim 65. Boy 1.62 bu arada

Yaştan öte ruhen de çok yaşlanmış hissediyorum Ferahım ya
Annelik, evet, çok yaşlandırdı beni. Emzirmenin etkisi de vardır di mi, nolur olsun çünkü. Kafa da sürekli meşgul bi şeylerle. Sanırım bu koşullar altında normal :KK53:
Kesinlikle öyle Şeymacım.

fancynancy fancynancy canım yoga vardı dimi benim hatlar karismadiysa nasıl gidiyor yoga yoksa laleler elalar elele seni yogadan da ettiler mi off off benide kara kara okul dertleri düşündürüyor valla geçen gorumcemin kızın 4. sınıf sorularindan sonra dalmışim kara düşüncelere allah kolaylık versin valla zor zanaat annelik rabbim sağlık sıhhat versin bebelere sonra ku çağımızı boş bırakmasin şükürler olsun iyisiyle kötüsüyle iyiki varlar..
pamuktan ses yok yine
Ay sorma yaa, el i okuyor le deyince yüzüme bakıyor saçımı başımı yolasım geliyor benim de :KK53: lale ela el ele :KK53:

ben bu gruba ilk geldiğim sene 96 kiloydum sonra ki dönemde 85-86 kilo idim 3. dönüşümde 79 ile gelip şu an 72 yim yani gruba girdikten sonra totalde 23 kilo gitti 2 yıllık süreçte:KK70:
Süpersin valla.

Kızlar selam
Sabah kg mu gireyim diye cepten sayfayı açtım ama küçük oğlanın hastane işi olunca yazmadan hastaneye geldik şuan hastanedeyiz hala işeme testi için küçük beyin yeteri kadar mesanesinin dolmasını bekliyoruz paşam çişim geldi diyor işlemciler mesane dolmamış diyor kafayı yiyecek 9 dan beri hastanedeyim yaa yeter artık :KK61:
Çok geçmiş olsun Şahnurcum yaaa

Merhaba herkese günaydın :) tanıyan tanımayan herkes için kendimi tanıtmayı ben Buket 26,5 yaşındayım :KK70: özel bir kurumda İngilizce öğretmeniyim ama atanmayı çok istiyorum puanım iyi geldi belki de şubatta atanırım diye düşünüyorum atanırsam evlencem bu arada :KK70: ben 9 yaşından beri hep göbekliydim lisede zayıfladım sonra tekrar aldım sonrasında hayatım senede bir diyetle zayıflayıp alma evresine girdi en son burada sizlerle 71e kadar inmişti sonra kendimi geliştirmek için tek başıma İzmire taşındım 1 seneliğine ve artvine geri döndüğümde 86 kiloydum. Bir kaç gündür dukan yapıyorum atak evresindeyim ve şu an da 83 kiloyum 58e kadar vercem ama öncelikli hedefim 65. Boy 1.62 bu arada
Hosgeldin tekrar aramiza. Artvinli misin? Ben de artvin geliniyim.

Günaydın Canlarrrrrrr. 1. olmuşsunuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum. :sampiyon: Bizde cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacak:KK200: sağlıkla doğar inşallah :nazar:

Çok sevindim tatlım. Güzel günlerde alın oğlunuzu kucağınıza :KK200:

Merhaba herkese günaydın :) tanıyan tanımayan herkes için kendimi tanıtmayı ben Buket 26,5 yaşındayım :KK70: özel bir kurumda İngilizce öğretmeniyim ama atanmayı çok istiyorum puanım iyi geldi belki de şubatta atanırım diye düşünüyorum atanırsam evlencem bu arada :KK70: ben 9 yaşından beri hep göbekliydim lisede zayıfladım sonra tekrar aldım sonrasında hayatım senede bir diyetle zayıflayıp alma evresine girdi en son burada sizlerle 71e kadar inmişti sonra kendimi geliştirmek için tek başıma İzmire taşındım 1 seneliğine ve artvine geri döndüğümde 86 kiloydum. Bir kaç gündür dukan yapıyorum atak evresindeyim ve şu an da 83 kiloyum 58e kadar vercem ama öncelikli hedefim 65. Boy 1.62 bu arada

Tekrar hoşgeldin aramıza.
Umarım kısa sürede atanır, sonra da evlenirsin. Tabi kilo vermek o zaman tam şart oluyor. :KK53:

Artvin'i görmek istiyoruz biz de ama bir baş edip çıkamadım yola. Çok küçük ama güzel diyorlar.

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım.

Hayirli olsun canim. Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Maşallah analı babalı büyüsün :)

Çok sevindim tatlım. Güzel günlerde alın oğlunuzu kucağınıza :KK200:

Umarım kısa sürede atanır, sonra da evlenirsin. Tabi kilo vermek o zaman tam şart oluyor. :KK53:

Artvin'i görmek istiyoruz biz de ama bir baş edip çıkamadım yola. Çok küçük ama güzel diyorlar.
Hepinize çok teşekkür ederim Canlar. Aminnnnn diyorum :KK15:

fancynancy fancynancy nerelerdesin.. Tartıldım mı bugün. Birbirimizi motive edip Ekim ortası listeye gircez unutmadın değil mi tatlım. Ara sıra uğra canım yoksa insan kendini kaybediyor kaçamaklarda buluyor kendini.
Bu hafta birincilik sevinciyle motivasyonumuzu tavan yapıp kiloları veriyoruz haydi canım:KK15:
Buralardayım kardelenciğim ama işte okul başladı rahatlarım diyordum ama ödev işini hiç hesaba katmamışım :olamaz::olamaz:
Ve tartılamadım :KK43: Pazartesi tartısında bildiririm artık.
Listeye acil girmem kazım zaten benim de. Okumayı sökene kadar böyle diyecem ama gerisi de korkutuyor artık beni :KK42::KK42::KK42:
Bunlar iyi günlerimizmiş, öyle diyorlar yaaa hüüüüü. Bak şimdi ödev yapcaz, ben kaçıyorum resmen, gerisini sen düşün.
Yarın menü de paylaşırım bugün misafirlerim vardı, istediğim gibi olmadı hiçbişiiii

hoş bulduk canım. Artvine beklerim gel şehir olarak bişey bekleme ama doğası beklentilerini fazlasıyla karşılar :)

Aranızda daha önce dukan yapan var mı? Ben ilk defa yapıyorum henüz bir olumsuz etkisini görmedin ama çevremden çok fazla olumsuz tepkiler alıyorum. Halsizlik ve dirençsizlik haricinde şu an pek bi olumsuz yanı yok benim için. Atak evresinde olduğum için sebze falan yok vitaminsiz kalmış gibi hissediyorum kendimi. Haftadır griple boğuşuyorum. Dukan yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Back
X