- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.281
Eger birkaç kişi daha isterse yaparız tabi ki. En son yaptığımda sadece 2 kişi menü ve spor bildiriyordu o yüzden birinci direkt belli olmuştuBir ara spor grupları vardı çok güzel spor oluyordu, herkes motiveysewyarın yine grup kurup puanlama mı yapsak acabaa
Teşekkür ederim Esra'cım. Güneş'i görmek önemliÇok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle...fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! En kısa zaman da dağılması vemorordek Şeyma’nın da söylediği gibi Güneş’i örmek dileğiyleeee........ :)
Ya ben liste telaşı ile selamını söylemeyi de unuttum sanırım, rezil kaptan bengünaydınlar cuma günü banlanmışım gelemedim vakvakıma bildirimi yaptım ama beni de çok merak etmişsiniz çok mersi
Geçmiş olsun Ferahcım. Öksürük ve burun akıntısı Umut'ta da var. Dün biraz halsizdi bu yüzden. Bugün daha iyi çok şükür. Mert de iyileşir umarım.Günaydınnnnnnnoğlum hastalandı
Çocukta bütün alıntısı başladı akşamüstü gece öksürük krizine girdi. Bugünde salya sümük, öksürük. Yapabileceklerimi yapıyorum. Ballı süt, ıhlamur, pekmez ve birkaç ilaç veriyorum İnşallah çabucak atlatır. Gece 2de yatıp sabah 6:30 da kalktık ve tartılayım dedim aboooovvvvvNe siz sorun ne ben söyleyeyim. Neyse kuşhanımın ilk günü hayırlı olsun. Bakalım 2 hafta devam edebilecek miyim?
Şimdi gidip mutfağımı bir toparlıycam sonra oğluşa çorba yapacağım sonrada yogamı yapıp, ipimi atlayacağım, bebem cozutmadıkça sıkıntı yok şimdilik.
Aynennnn öyle.Merhaba
Ben de sıklaşmak in aktivitelere başlayacaktım yarın, ipe varım :) atladıkça yazalım birbirimizi motive edelim
Bence listeleme puanlama vs zor oluyor. Hepimiz yapalım hepimiz 100 puan alalımBir ara spor grupları vardı çok güzel spor oluyordu, herkes motiveysewyarın yine grup kurup puanlama mı yapsak acabaa
Evet herkes yazıyor yaptığı sporu hemencecik kızlar.Eger siz yaparsanız bende yaparim canim mesela hergün şu sporu yapalım densin şimdi olduğu gibi onu yapalim sen atlayinca atladim yaz ben atlayinca ben baskasi atlayinca oda yazsin ama herkez mutlaka atlasin güzel fikir
Ben hepimizin adına toptan döktürüvercemÇok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle...fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! En kısa zaman da dağılması vemorordek Şeyma’nın da söylediği gibi Güneş’i örmek dileğiyleeee........ :)
Evet karabibercim egzama ellerimde ama artık kollarıma da çıktı....
İşte macera yaşayasım gelmiş demek ördekim, aldım boyumun ölçüsünüGeçmiş olsun Ferahcım. Öksürük ve burun akıntısı Umut'ta da var. Dün biraz halsizdi bu yüzden. Bugün daha iyi çok şükür. Mert de iyileşir umarım.
Ayrıca 4 saatlik uykuyla tartılma gibi bir hatayı niye yaptın yahu?
farketmez vakvakım eksikliğimi hissetmeleri gerekirdi takım ruhu yok oturun sıfırEger birkaç kişi daha isterse yaparız tabi ki. En son yaptığımda sadece 2 kişi menü ve spor bildiriyordu o yüzden birinci direkt belli olmuştuHiç rekabet ortamı oluşamadı ne yazık ki.
Teşekkür ederim Esra'cım. Güneş'i görmek önemli
Ya ben liste telaşı ile selamını söylemeyi de unuttum sanırım, rezil kaptan ben
Arkadaşlar, parkcığımın mapustayken size selamı vardı
Ay bu kıştan sırf bu yüzden nefret etmeye başlayacağım. Salya sümüksüz geçiremiyoruz.Geçmiş olsun Ferahcım. Öksürük ve burun akıntısı Umut'ta da var. Dün biraz halsizdi bu yüzden. Bugün daha iyi çok şükür. Mert de iyileşir umarım.
Ayrıca 4 saatlik uykuyla tartılma gibi bir hatayı niye yaptın yahu?
Ben taaaaaa ciğerimde hissettim bakfarketmez vakvakım eksikliğimi hissetmeleri gerekirdi takım ruhu yok oturun sıfır
ya midem kötü diye bdv ye konu açtım munecim banlamış konu dışı konu ymuş oysa benim için dert diyomAy bu kıştan sırf bu yüzden nefret etmeye başlayacağım. Salya sümüksüz geçiremiyoruz.
parkbyull canımcım, gördüm adının yanında üzgün yazıyordu aha dedim mapuslara düşmüş huni kardeşliği yoldaşım. Niye banlandın kızzz
çok işlemiş salya sümük olmuşsunBen taaaaaa ciğerimde hissettim bak
Neyse sen onu ciddiye alma :)İşte macera yaşayasım gelmiş demek ördekim, aldım boyumun ölçüsünü
Yaa di mi mis gibi yazın sıcacık hiç hastalık yok ne güzel :)Ay bu kıştan sırf bu yüzden nefret etmeye başlayacağım. Salya sümüksüz geçiremiyoruz.
Benden sekti oğluşa gitti demekçok işlemiş salya sümük olmuşsun
Senin derdin yok, dert edinmek istemişin demekya midem kötü diye bdv ye konu açtım munecim banlamış konu dışı konu ymuş oysa benim için dert diyomşimdi banma kızacaksın ama demiş gene banlamış gene banlamış
aman de geçmiş olsunBenden sekti oğluşa gitti demek
Oğlum hasta kız. Ben değilim, şimdilik. Korkuyorum iyiyim demeye tövbe ya Rabbim.
mune beni hep banlıyor desem önce kendini sonra beni banlarSenin derdin yok, dert edinmek istemişin demekaha sana dert, mune beni banlayıp duruyor, sizce ne yapmalıyım? Bak konu başlığını da verdim
Gitme annem gitme kuzum bdv lere, bak sonu kötü oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?