Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet 200 grama takılma, Dukan'ın ilk zamanları çok ödem götürüyor belki de onları geri almışsındır dert etme. Uzun vadede yavas da olsa gidecek merak etme. Sen yeter ki cısslardan uzak dur :)

Gecmis olsun canim

Allah korusun Sibelcim :)

Şükür çarpma geçti ama boyumun ölçüsünü aldım. Eşim normalde aman boşver ye der hep. Bu sefer az ye de protein falan yapma olur mu diyor :))

Resmen fena bir 3 gün geçirdik. Ben düşünebilmeyi bırakmışım. Saf proteini bırakınca anladım.

Erkenden uyuyalım, geç uyanalım, bugün dışarı çıkmayalım falan diyordu eşim. Meğer garibim ben çok uyuyup acıkmayayım, dışarıda canım bir şey görüp istemesin diye takla atıyormuş. Çok üzüldüm anlayınca. Birileri detokslarla çok kilo verince gaza geliyorum ama bir daha gelmeyeceğim. Az az gitsin, keyifli gitsin.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım

Ahahah çok tatlısınız ya

Egzamayi stresmi tetikliyor acaba canim

Oooooo ben eskiden çok yapardim corbayi robottan çekerdim icecegim zaman az yoğurt karistirir yerdim o keskin tadini alirdi ama şimdi diyetisyenle ilerliyorum az ve sık beslenme şeklinde evde ne varsa kaşıkla sayarak

Canim yaaa ben banladigini farkettim hatta neyden banlandin diye profilinede baktim yorum yazacaktim unutmusum mapushane nasıldı canim

Aleyküm selam ben ziyaretine gitmiştim ama söylememisler

Bende sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum canin

ya midem kötü diye bdv ye konu açtım munecim banlamış konu dışı konu ymuş oysa benim için dert diyom şimdi banma kızacaksın ama demiş gene banlamış gene banlamış
Ayy yarabbim bende tek tek mesajlarini okudum birşey de bulamadim saten kime hakaret ettiki acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…