Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana liste vermemesi aslinda ilk canımı sıktı fos ciktı dedm ama sonra dusundum benim zaten listelere karsi bi gcıkligim var yapamiyorum en fazla 3 gun snra bzuyorum bolesi belkide daha iyi oldu en azindan ne yiyip ne yemicegimi nerde hata yaptigimi ogrenmis oldum bakalim 2 hafta sonra ne olucak

bence uyu düzenli uyku kiloyu etkiliyor sonuçta uyurkende kalori yakıyor bu beden ve yarın az Yemeni sağlıyorMuş bu ara ben yine gece kuşu birde şu içmiyorum bedenime yazık
bak o az yemeyi sagladigini bilmiyodum canim aklimda blunsun ama orgüyüde ancak bu saatte frsat bulabildim kac gundur nese bgun baya ordüm oyuzden brazn uyucam

bak bilmiyodum ben hepsinin istah actigini biliodum nese bgun braz zorlandim ama senin yaptgin gibi gunkrusu kahveyle halledicem ben onu kafama koydum yilbasina 60 kilo olucimm insallah ihmal etmicem canim 2 gundur iciyorum bakalim etkisi nasl olucak

insallah kaptanim bakalim diyetisyenin ne dedigini ustte uzunca yazdm brazck uzun oldu kusura bakmayin

insallah canim bakalim ama 3 birde yerlerde resmen dogumdu emzirme donemiydi ve hemen sonra dyet spor sacma sapan kafamdan beslenmemin sonuclari sanirim diyetisyen bana iyi gelicek bu takviyelerde inaniyorum

Çok güzel anlatmışsın tatlım. Ağzına sağlık. Güzel sonuçlar alacaksın eminim ki, yeni bir başlangıç olsun bu.

İyi aksamlar kızlar
allah bereket versin oku oku bitiremedim
didemcim bilgiler için Sağol sanada uygulamada başarılar hep bildiğimiz uygulayamadigimz şeyler.
Kardelen discovery national kanallarında deney yapıyorlar uyuyan ne kadar yemiş geç uyuyan ne kadar yemiş oralarda gördüm uyumayinca daha fazla yeniliyorMuş.
hedefcim Sağol alıntı diyodum du bakıyorum yok sende maşallah baya alıntı yapıyorsun pes peşe.
fancynancy bizim geçen seneki anasınıfı öğretmeni sesli harfleri yazdırdı öğretti hatta basit toplama çıkarma bile öğretti ama ben çok üstünde durmadımdi keşke dursaymisim bu seneki habire boyama yapıyorlar sanki 1.sınıfta zorlancak bir kaç gündür bakıp yazmaya çalışıyor harf ama okunus farklı seslerin galiba okulda ogrensin. hayat akıyor bendede kız hâlâ 3 gün söylerse çiş 1 gün yok asabiyete bagliyorum sanki pes etcem acayip stres oldum ya isteyince tutuyor 2 saat yoksa yok ev iş bitmiyor ekstra çamaşır he bu arada çişten bahsedince gönül geldi aklıma mezun olduydu dimi o benimde saçlar dökülmeye başladı bişeyler eksik herhalde.
bugün iyi yürümüşün iyi gelmiştir bende baya yürüdüm bulasik makinesi tableti alayim diye fiyatlar uçmuş tüm marketlere baktım 8000 adım atmışim.
yeni gelenler keyifler nasıl

menuye gel
sabah 10 yarım simit peynir domates salatalik 1 tk reçel 3 4 çatal pates kavurma yumurtalı yeri
ara yarım elma 2 salatalik
4 te kereviz salatası yogurtlu
kinoalı yeşil salata
1 dilim ekmek
6ta ekmeğin ucu reçele bandim 1 lokma peynir eşim kahvaltı istedi taze ekmek cazibesi
10 da 1 bardak süt kahve ve tarçın katıp kuruyemişle yedim abur cubur isteğim geçmiyor
11 de portakal
şu 1 buçuk 1 litre si cevizli 2 cevizi de yedim
spor 1 saat yürüyüş diyebiliriz market gezdim ama ulaşmak istediğim markete yarım saat yürüdüm ayrıca 7 tepeli ist da yokuş yukarı ve tempolu 2 buçuk saat sürdü 1 saati yürüyüş olmuştur.
saçma bir menü oldu zamansız bir türlü diyet listeme başlayamadim ton balık falan vardı almadım daha kafama göre takılıyorum şu akşam atıştırmalık isteğim geçmiyor

Hayırlısı olsun canım. İnşallah yağlar gidecek

2 haftada 1 çağırması çok iyi bişey canım. Kendini salmazsın böylelikle. Başarılı olacağına eminim

Evet Sibelcim onu ben de duymuştum. En az 8 saat uyumalıymışız ama olmuyoki çocuklardan.

Yaaaa Feraaahhh gece oturup kahve eşliğinde ders çalışmak ahhh... şu an ne özlettin birden o günleri. :))) Ders çalışasım geldi. :)) Ama bir anlık duygusal gel gitle o cendereye sokmamalıyım kendimi diye düşündüm hahahahah:)))) ben en iyisi kitap okuyayım kızı uyutup. Kitap saati güzel olabilir.

Güzel başlangıçlar olsun didem. Kaçamaksız günahsız bir diyet yolculuğu diliyorum. :)) hepimize tabiiiii... amiiiinnnnn.....

Demir eksikliği saç dökülmesi yapıyor sibel. Bir kan tahlili yaptır istersen.
Bulaşık tabletlerinin uçuşu benim de dikkatimi çekti. Ben frosch kullanıyorum. 50 TL olmuş 1 kutusu. Sözde indirim yapmış gibi yapıyorlar. Geçen gün 38 TL yazmışlar 2 kutu aldım ama zaten normal fiyatı o aslında. İndirim olayları yalan.

Kızlar günaydın,
Dün yemeği baya fazla kaçırdım. Onun için menü yazmadım. Bugün saf protein yaparak dengeleyeceğim. Ayrıca leslie de yapmamıştım 4 mil fazla geldi sanırım, kaslarım yoruldu biraz dinlendirmek istedim. Bugün 1 mil yapacağım saf proteinle birlikte.

Ben dersimi aldım arkadaş bir daha yazmam buraya 2 bardak su diye
En az 2 litre 5.takım icin
su çok önemli takımların önemi de burda çıkıyor ortaya tatlımsuyuna tarçın da atabilirsin o da güzel bir tat veriyor hemde şeker isteğini dizginler
didem cim çok güzel açıklamışsın hadi bakalım hayırlı olsun tatlım

Geçmiş olsun Ferahcım, yine hastalık desene
Hadi bakalım Didemcim inşallah iyi gelecek bu diyetisyen sana :)
Bende katılmak istiyorum gruba
Hoşgeldin :) bize kendinden bahseder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…