Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

parkbyull
Ayrıca evlenmeden önce zannediyordum ki ben çok iyi anne olurum 2-3 çocuk yaparım... zannetmemem lazımmış.
ay onu bende zannediyordum 28-32-35 üç çocuk kotası koymuştum aha martta 32 yim şu an geçici süre tövbeliyim

dogrudur sebzeyi akşam yemeginde tercih edebilirim canim oglene makarna ve bulgura izin varda akdam yok azda pilav vardi ziyan olmasin dedim :))))))) ekmek sabah kahvaltisi disinda almiyorum su an yani 3 5 gundur ..aburcuburlarda yooooh

Geçmiş olsun tatlım.
Dün okumuştum öksürük için çocukların ayağının altına vicks sürmek çok faydalıymış. Bir bak istersen.
Bende duymuştum onu hedefcim, kızımda bir kere denemiştim. oğluma da yaaprım iyi hatırlattın canım.

yaaaa o bulaşık makinesi tabletinden bende bakıyorum sürekli kampanya yakalayayım diye. kafayı yedi marketler toptan. doalr çıktı diye fiytları balon gibi şişirdiler, eeeeee? düştü dolar, sabitlendi bir ara falan, niye market etiketleri düişmedi? yemin ediyorum koyun gibi güdüyorlar bizi. şimdi de neflasyonla mücadele diye bi zımbırtı çıkardılar. bizde kekiz çünkü yedik? valla ben boykot ediyorum kendimce bu sıralar, ihtiyacım olmayan hiçbişi almıyorum ekstra. alırken ne zaman yaparım ya da kullanırım diye düşünüyorum, eskiden alırdım dursun diye, artık bitti o iş. Birlik beraberlik olmadıkça daha çok bulaşık makinesi tableti ararız biz bak diğer ülkelerde millet nasıl ayağa kalkıyor hemen geri adım atıyorlar korkudan. şimdi bide bu akk mevzusu var ya, internetin sınırsınızını kaldırıp kotaya bağlayacaklarmış. eskiden internet sınırsız olunca sınırsızdı, yok şimdi 10 gb kullandın, hızın bilmem kaç mbps olacak falan. vallahi girmem internete o kadar sık, ceple idare ederim, söktürürüm evden de. bu ne ya, iyice mal zannediyorlar bizi. bak bir söyledin bin ah işittin, ne kadar dolmuşum. çok sinirliyim bu aralar bu faizlere, enflasyona vs. benim paramla beni dolandırıyorlar.

Evet Sibelcim onu ben de duymuştum. En az 8 saat uyumalıymışız ama olmuyoki çocuklardan.
heeee hangi anne kesintisiz 8 saat uyur ki erkekler içindir o erkekler ben artık uyumamaya karar verdim zaten. 4 saatte bir, 30 dakika uyuycam ama önce şu sınav dönemini bir atlatiyim öyle deniycem. internette gördüm de böyle bişiyi, çok cazip geldi, ahahaha uyu uyu nereye kadar, ömrümüzün yarısı uyku da geçiyor.

kıskandım mı ne sabahlamışsın Esracım bende 4:30 gibi yattım

Bende katılmak istiyorum gruba
hoşgeldin o zaman. eminim arkadaşlarımız neler yapman gerektiğini söylemişlerdir, mesajlarda geriden geliyorum da.

Geçmiş olsun Ferahcım, yine hastalık desene

Hadi bakalım Didemcim inşallah iyi gelecek bu diyetisyen sana :)

Hoşgeldin :) bize kendinden bahseder misin?
Evet Şeymacım ya, malum okul sezonu= hastalık sezonu. Kızım hafif ateşle atlatmıştı ama merte bulaştırdı demek. yavrum inleye inleye uyudu. uyanıp uyanıp kucak istedi ya. neyse ilaçlar iyi geldi herhalde ateşi düştü, devam eidyorum vermeye tabi, inşallah çıkmaz bugün.

Ahahhaaaa uçarak gelirim bana kalsa biliyorsun bebeğim. Mert bana yapışık olduğu için imkansız ötesi şu sıralar. Düşün ateşi var kucağımda saçlarını ıslatıyorum çocuğun kafası serinlesin diye musluk suyunun soğukluğu ile, feryat figan ağlıyor, istemiyor tabi, üşüyor. Eşim geldi yanımıza dedi açtı kucağını, bana gel dedi, gitmedi. Hemen benim öbür omzuma kaçtı maymun. düşün sevmediği birşeyi yaptığım halde yine benden vazgeçemiyor. Ama bak şöyle yapabiliriz, attaya gitti mi beni hiiiççç umursamıyor. Sen gel merti götür resitale, konsere, koşa koşa gelir ahahahaaa, ama bende gelirsem onla müziği değil mertin mızmızlanmasını dinleriz bu çocukların bütün naz niyazları annelerine vallahi.
Azıcık daha büyüsün tekrar masaya yatıralım bu konuyu şekerim
önümüzdeki hafataya da bir program yapalım bariiiiii, hep lafta kalıyoruz, gerçi sınavlarım var benim yaaaa, nereye geziyorum. 20 günde 4er üniteden 6 ders. gerçi sözel olması iyi bişiy. ay çok konuşasım/yazasım varmış bugün benim de. bir durayım artı deee mi

Balpamukcuğum Rossman a bir gitsene oralarda varsa. Onun da ürünleri Alman, güzel şeyler var. Domol diye bir markanın renk mendilini ve leke çıkartıcısını kullanıyorum mesela, memnunum. Mutlaka vardır deterjanları da, bende bakacağım.
Frosch wc için almıştım bende, biz alışmışız çamaşır suyuna, cife mife, kesmedi beni Duruyor valla öyle, bende migrostan indirimde diye iki tane almıştım hatta. insan önce dener di mi bir, yok indirim görünce çıldırıyoruz

iyi temizliyor mu peki fairy gibi

indirimi görünce kendimizden geçiyoruz dimi canım

esra ile mert resitalde düşündüm de bir an

dogrudur sebzeyi akşam yemeginde tercih edebilirim canim oglene makarna ve bulgura izin varda akdam yok azda pilav vardi ziyan olmasin dedim :))))))) ekmek sabah kahvaltisi disinda almiyorum su an yani 3 5 gundur ..aburcuburlarda yooooh
canım ben ekmek neredeyse hiç kullanmıyorum karbonhidratım aşırı geldiyse ki bu aralar hep öyle oldu öğlen e kadar tamamlamış oluyorum tavsiye ederim

domol candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…