Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım öncelikle su çok çok az suyunu artırmak gerek 2 lt içmek için uğraş
Spor güzel köfte patates miktarı ne kadar
Öğleyinki börek tek başına olmamış menüde hiç süt ürünü yok neredeyse
Pardon varmış şu anda fazla yorum yapamıyorum evdeyim yarın pc den yorum yaparım tekrar kızlar eşim yurtdışına gitti çocuklarla uğraşıyorum akşamları giremem haber vereyim

Allah kavuştursun.
Suyu artırmalıyım pff

Yüzmeden gelince mutfakta gözüm direkt böreğe ilişti,göz açıp kapayıncaya kadar mideye indirdim.
Üç tane köfte, pattis biraz fazla kaçtı.
Ben demir hapı kullanıyorum.Sut demiri bağladığı için içmiyorum.Peynir,yoğurt fermente olduğu için bunlarda sıkıntı yok.Bunlari yiyebilirim ancak.

Ayy ne güzel bol bol sohbet dönmüş ben burada hasta hasta yatarken.

Şekerler, açık öğretim için stres yapmayın. Ben yeni bir bölümü bitirdiğim ve yenisine başladığım için az tecrübeliyim.
Çoğu ders için genel kültür ve okuduğunu yorumlama ile geçiliyor zaten. Keyfi olarak çalışmak dışında rahat olun.

Hedef geçmiş olsun bu arada nasıl oldu dilin çoklu alintilama uzmanı bana da ogretin geçen denedim yapamadım alıntılar nereye gidiyor

İlk güne göre çok iyiyim ama hayata dönmek için 1-2 güne daha ihtiyacım var Sibelcim. Ne zamandır ilk kez böyle oldum.

Alıntılama için her mesajın alt kısmındaki çoklu alıntılama tıklayıp, en alttaki cevaplama bölümündeki çoklu alıntıları ekleye tıklıyorsun. Sonra aralara cevaplarını yazıyorsun.

B12 benim korkulu rüyam. Onun haricinde sorun olmaz herhalde tatlım.

Güzelce eğlenmişsindir umarım pamukcum.

Ördeğim ne oldu, geçmişe sünger mi çektin tez için?

Esracım daha sevdim ya da sevmedim demek için çok erken çünkü sosyoloji dersi çalışmadım henüz
Bu dönemki derslerden biri psikoloji, onu çalıştım biraz, baya sevdim. Dönem sonunda sorunu daha net cevaplayabilirim :)
Bu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))
Ahaha evet bu hafta giremezsen artık izin kilona in de öyle alalım cidden :))
Koşubandında 40 dk yürüdüm 1 saat yürümeyi planlıyordum ama kızım uyandı. sizler ne yapıyorsunuz kızlar haydi hareketlenelim.
Süpersin kardelencim bugünkü sporun baya iyi
Sabah aksam ekmek yok ama öğlen kol böreği var neyse ilk gün diye cok üstüne gitmeyelim. Suyu mutlaka artırman gerek
Ördeğim ne oldu, geçmişe sünger mi çektin tez için?
Tezde yaptıklarım çöpe gitmeyecek galiba hedefcim o yüzden önüme bakmaya karar verdim :) diğer metot da çok iyi bir performans sergilemedi açıkçası, benim yaptığıma benzer sonuçlar alıyorum. O yüzden hala umut var :)

Geçmiş olsun diyeyim o zaman ördeğim.

Evet haklısın.
Şimdi 1.5 litrelik su aldım Bim'den.
Ama yarın için.
Şimdi hiç içesim yok:))
Canım su içmeyi hatırlatan uygulamalar var telefonuna indir. her hatırlatmada canın istemese de iç. Hem su içme alışkanlığı kazanırsın hem de midene bağırsaklarına cildine tüm bedenine bi iyilik yapmış olursun.

Öyle mi?Bilmiyordum çok sağol.Hemen bakıyorum.

Bu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))
Senide biran evvel listede görmeyi çok istiyorum canim

oyle yapacagim canim .. aynen kati diet degilde hic kilo almamak ilk.hedefim...bugun peynir domates 2 dilim.ekmek cay... oglen bulgur pilavi ( faydali diye ) yoğurt aksam da et sote ve mercimek corbasi ekmek yok..iki ara ogun birinde meyve birinde findik

Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 aci sivribiber

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
4 tane köfte
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 aci sivribiber

Ara
1 Türk kahvesi
1 avuc taze fıstık

Aksam
2 tane içli köfte
1 kase salata

2 litre su

Sabah ve aksam olmak uzere yürüyüş yaptim ve uygulamalardan gibek ve kas eritme hareketlerini yaptim

ohh mis :) ben hareket pek yapamiyorum yuruyus anca .. ama iki gundur onuda yapmadim

Canım benim geçmiş olsun

Canım hiç sebze yok mutlaka bir öğün sebze bir öğün protein almalısın hamilelikte kabızlık çok rastlanır lifli gıda yemelisin bulgur pilavı iyi ama onun yerine bolca sebze yemeği olsaydı mesela 2 tabak haşlanmış brokoli karnına har yoğurtla yeseydin daha çok doyarsın yanında da 1 dilim ekmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…