- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.021
Canım öncelikle su çok çok az suyunu artırmak gerek 2 lt içmek için uğraşVira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.
Evet haklısın.Suyu ihmal etme canım. Kilo verebilmek için su çok önemli
Allah kavuştursun.Canım öncelikle su çok çok az suyunu artırmak gerek 2 lt içmek için uğraş
Spor güzel köfte patates miktarı ne kadar
Öğleyinki börek tek başına olmamış menüde hiç süt ürünü yok neredeyse
Pardon varmış şu anda fazla yorum yapamıyorum evdeyim yarın pc den yorum yaparım tekrar kızlar eşim yurtdışına gitti çocuklarla uğraşıyorum akşamları giremem haber vereyim
Hedef geçmiş olsun bu arada nasıl oldu dilin çoklu alintilama uzmanı bana da ogretin geçen denedim yapamadım alıntılar nereye gidiyor
Kizlarrr ancak girebildim bgun cok yogun gecti 2 hafta once kan testi vermistim saglik ocagina bgun ancak gidebildim sonuclarini almak icin doktr degerlerin yerlerde geziyo dedi b12 dvitamini ve demir ilaci verdi dvitamini baya dusuk ve hfta 1 gun 1 siseyi ic dedi bunlar istah acar dikkat et dedi bende ilaclarimi alip bgun basladim insallah iyi gelir yarn da diyetisyende randevum var bakalim nolucak cok heycanliyim birazdanda zumba yapicimmm cocujlari uyuturken yine girer menumu paylasirim
Ya ben aslında hafta içi aktif katılım sağlarım da bugünüm biraz yoğun geçti. Çok heyecanla Gülsin Onay’ın bu akşam ki Piyano Resitali’ne hazırlandım. Dünyaca ünlü devlet sanatçımız biliyorsunuz... Çok şanslıyım ki kendisiyle fotoğraf çekildim hatta kendisi yanıma yaklaştı inanılmaz mutlu oldum :))) Ben bütün gün akşam ki resitali düşğnerek evi topladım, yemek yaptım, çocuk için gerekli olan işleri yaptım hazır bıraktım ki eşim ben yokken depresyona girmesin çocukla :))))) Ben böyle ara ara bırakıp konsere falan gidiyorum da ben gidiyorum diye iyice yaramazlığa vuruyor arkamdan. Bugün de gitmeden önce tane tane anlattım: bak ben arkadaşımla piyano resitaline gideceğim bugün anne günü, lütfen anlayışlı ol ve ben yokken babayı üzme dedim. “Yeter sus artık!” desi bana ama içinden kabullenmiş ki evden çıkarken güzel vedalaştı benimle, sorun yaratmadı. :)))) Ama yine de bütün günüm sorun çıkmasın diye gerekli düzeni sağlamaya çalışmakla geçti onun için yazamadım. Yoksa gündüz pek bırakmam buraları.
Günaydınnnnnnn
Yaa ne güzel takım hareketlenmiş çok mutlu oldum yeni arkadaşlar da gelmişler, hoşgelmişler. Şimdi alıntılayacağım zaten.
Bu ara benim tez işleri vs cok yogun geciyor. Bir de evde ilgi isteyen bebe olunca evde zaten onunla ilgilenip sızıp kalıyorum, akşamları pek bakma fırsatım olmuyor o yüzden, lütfen kusuruma bakmayın
Esracım daha sevdim ya da sevmedim demek için çok erken çünkü sosyoloji dersi çalışmadım henüzŞeyma sevdin mi sen sosyolojiyi yaa? Ben Uluslararası İlişkiler okurken başta zorunlu Sosyoloji almıştım 2 dönem. O zaman çok sevdiğim için çok keyifle okurum diye düşünerek İkinci Eğitim hakkımda Sosyoloji seçtim ama bana çok farklı ve ağır gelmişti, sevemedim. Açıkçası siz kaydolurken bi heveslendim kaydımı aktifleştirsem mi diye düşündüm. Hatta sonra mesaj da geldi kaydınızı yenileyiniz diye ama nedense birşey çekmedi yine beni yaa... Uzaktan eğitimde sosyolojiyi kaldıramadım ben.sana nasıl geldi merak ediyorum? :)
Ahaha evet bu hafta giremezsen artık izin kilona in de öyle alalım cidden :))Bu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))
Süpersin kardelencim bugünkü sporun baya iyiKoşubandında 40 dk yürüdüm 1 saat yürümeyi planlıyordum ama kızım uyandı. sizler ne yapıyorsunuz kızlar haydi hareketlenelim.
Sabah aksam ekmek yok ama öğlen kol böreği varVira Bismillah!
Basladim bakalım diyete.Allah utandırmasın.
Sabah:Bir tane avakado,bir tane muz,peynir,zeytin..ekmek yok!
Öglen:Bir dilim kol böreği.
Aksam:Fırında köfte-pattis,salata,yoğurt..ekmek yok!
Spor:Bir saat yüzme.
Su:Ilaclarimi içtigim iki bardaktan sudan başka içmedim maalesef.Simdi de yeşil çay içiyorum.
Tezde yaptıklarım çöpe gitmeyecek galiba hedefcim o yüzden önüme bakmaya karar verdim :) diğer metot da çok iyi bir performans sergilemedi açıkçası, benim yaptığıma benzer sonuçlar alıyorum. O yüzden hala umut var :)Ördeğim ne oldu, geçmişe sünger mi çektin tez için?
Tezde yaptıklarım çöpe gitmeyecek galiba hedefcim o yüzden önüme bakmaya karar verdim :) diğer metot da çok iyi bir performans sergilemedi açıkçası, benim yaptığıma benzer sonuçlar alıyorum. O yüzden hala umut var :)
Canım su içmeyi hatırlatan uygulamalar var telefonuna indir. her hatırlatmada canın istemese de iç. Hem su içme alışkanlığı kazanırsın hem de midene bağırsaklarına cildine tüm bedenine bi iyilik yapmış olursun.Evet haklısın.
Şimdi 1.5 litrelik su aldım Bim'den.
Ama yarın için.
Şimdi hiç içesim yok:))
Öyle mi?Bilmiyordum çok sağol.Hemen bakıyorum.Canım su içmeyi hatırlatan uygulamalar var telefonuna indir. her hatırlatmada canın istemese de iç. Hem su içme alışkanlığı kazanırsın hem de midene bağırsaklarına cildine tüm bedenine bi iyilik yapmış olursun.
Canim o arkadaş oğluma hamile oldugum sayfadan arkadasim 3 çocuğu var ama 4 ncu istemisti 5 kez düşükle sonuçlanmışBurada neler oluyor, birileri bir açıklama yapabilir mi lütfen ??? :)))))))
Senide biran evvel listede görmeyi çok istiyorum canimBu liste imtihanımız nedir Ferah yaa :)))) Şeyma beni bu hafta listeye almazsa öbür hafta izne ayrıldığım kiloya inip gireceğim listeye zaten az kaldı. zor tutuyorum kendimi zayıflamamak için yani :))))))
HarikasinKoşubandında 40 dk yürüdüm 1 saat yürümeyi planlıyordum ama kızım uyandı. sizler ne yapıyorsunuz kızlar haydi hareketlenelim.
oyle yapacagim canim .. aynen kati diet degilde hic kilo almamak ilk.hedefim...bugun peynir domates 2 dilim.ekmek cay... oglen bulgur pilavi ( faydali diye ) yoğurt aksam da et sote ve mercimek corbasi ekmek yok..iki ara ogun birinde meyve birinde findikHoşgeldin canım
Şu anki kilonu ve hedefini yazmışsın, kuralları da kabul etmişsin. Günlük gelip menülerini yazarsan biz zaten nelerin yanlış oldugunu söylemeye calısıyoruz. Bize biraz kendinden bahseder misin? :)
Didemcim o değerlerin yükselmesi de bence kilo vermende etkili olacaktır. Diyetisyen sonrası mutlaka yaz neler dedi, nasıl bir menü verdi merak ediyoruz :)
Hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Şu anda katı bir diyet yapman pek mümkün değil ama yediklerine dikkat etmen açısından burayı takip edebilirsin, bizimle menülerini paylaşabilirsin :) Tüm hamileliğimi ben burada geçirdim örneğin
Hoşgeldin, nickini çok sevdim :)
Kuralları okuyup kabul ettiğini belirtirsen sistem nasıl işliyor biraz anlamış olursun zaten. Bu arada güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan ben de kaydedeyim :)
Sibelcim bu ara puan tutabileceğimi hiç sanmıyorum yukarıda da yazdım müthiş yoğunum. Yardımcı olmak isteyen olursa el birliğiyle halledilebilir belki..
Kaptanicem güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim
Bence sen de çok iyi bir kaptandın ve hala da öylesin, gönüllerimizin kaptanısın
Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!
sagol canimAllah razi olsungünaydınlarrr
hoşgeldin tatlım
allah bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek ben ikinciyi kız olsun çok istemiştim kısmet olmadı maalesef
Harikasin canimDiyette ilk günüm.Borekte son günüm.Sayin Gurummorordek
ohh mis :) ben hareket pek yapamiyorum yuruyus anca .. ama iki gundur onuda yapmadimSabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 aci sivribiber
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
4 tane köfte
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 aci sivribiber
Ara
1 Türk kahvesi
1 avuc taze fıstık
Aksam
2 tane içli köfte
1 kase salata
2 litre su
Sabah ve aksam olmak uzere yürüyüş yaptim ve uygulamalardan gibek ve kas eritme hareketlerini yaptim
Canım benim geçmiş olsunAyy ne güzel bol bol sohbet dönmüş ben burada hasta hasta yatarken.
Şekerler, açık öğretim için stres yapmayın. Ben yeni bir bölümü bitirdiğim ve yenisine başladığım için az tecrübeliyim.
Çoğu ders için genel kültür ve okuduğunu yorumlama ile geçiliyor zaten. Keyfi olarak çalışmak dışında rahat olun.
İlk güne göre çok iyiyim ama hayata dönmek için 1-2 güne daha ihtiyacım var Sibelcim. Ne zamandır ilk kez böyle oldum.
Alıntılama için her mesajın alt kısmındaki çoklu alıntılama tıklayıp, en alttaki cevaplama bölümündeki çoklu alıntıları ekleye tıklıyorsun. Sonra aralara cevaplarını yazıyorsun.
B12 benim korkulu rüyam. Onun haricinde sorun olmaz herhalde tatlım.
Güzelce eğlenmişsindir umarım pamukcum.
Ördeğim ne oldu, geçmişe sünger mi çektin tez için?
Canım hiç sebze yok mutlaka bir öğün sebze bir öğün protein almalısın hamilelikte kabızlık çok rastlanır lifli gıda yemelisin bulgur pilavı iyi ama onun yerine bolca sebze yemeği olsaydı mesela 2 tabak haşlanmış brokoli karnına har yoğurtla yeseydin daha çok doyarsın yanında da 1 dilim ekmekleoyle yapacagim canim .. aynen kati diet degilde hic kilo almamak ilk.hedefim...bugun peynir domates 2 dilim.ekmek cay... oglen bulgur pilavi ( faydali diye ) yoğurt aksam da et sote ve mercimek corbasi ekmek yok..iki ara ogun birinde meyve birinde findik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?