• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bilgisayarın şarj aletinde sorun var, geçen gün eşim koltuğa taktırmış, ya bire kapanıyo bilgisayar

takyoncum zeytini fazla yememek gerekiyor biliyorum ama benim yediklerim minicik zaten, harşayi azalttım onu da, normalde 20 zeytin yerim ben kahvaltıda :)

ESW,SENANAZ,TAKYON
ii geceler kızlar nasılsınız
ben biraz açıldım ruh halim düzeldi biraz
inş. olucak
akşam 1 dilim ekmek ve az ıspanak yedim 2 tanede mandalina
yarın gene gezme var
kimse diet yaptığımı bilsin istemiyorum
gizlice yavaş yavaş çantayamı aktarsam
kimseye farkettirmeden
:)))

banucan meraba canım
olur olur merak etme ve bu kadar yüklenme kendine stres yapma, kilo vermen yavaşlamasın
diyet yaptığını söylemek istemiyosan sen bilirsin ama ne zararı var ki söylemenin

Merhaba kardeş takım.
Nasılsınız iyi misiniz?
Tebrik ederim bireyselde de 2. olan arkadaşımızı, takım olarak hepinizi de

Merhabalar herkese, begümcüm kutluyorum seni hep böyle devam edersin inşallah. Ben de menümü yazayım;
sabah: 1 dilim kepek ekm., 2 ceviz, çay, domates, 1 kk peynir, 3 zytin.
ara: 2 mandalina
öğle: 2 parça tavuk ve bir porsiyon patates ikisi de fırın yemeği.
ara: yarım elma.
akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık sebze yemeği, salata, 1 dilim kepek ekm.

haftaya acaba ben de kilo bildirimi yapabilecek kadar zayıflar mıyım merak ediyorum. ne olur gerçekleri söyleyin bana :52:

teşekkür ederim shellycim,amin inşallah

begüm d
tbrkler kilo veren herkse aferriiinnn:)))
darısı başımızaaa
takım taze kanlarla baya bi toparlandıı
hadi bakalım silkinmeliyim sıra bendeee
............

teşekkür ederim banucan.ama sende moralini yüksek tut ki,kilo vermeye gayret edip hırlanabilesin.Azim ve istemekle herşey hallolur unutma

herkese iyi akşamlar

tebrikler begümd

sabah: 1 kase nesfit

ara 3 badem 5 fındık

öğle: 2 dilim light ekmek, 1 kk b.peynir, eşimin omletinden 3 çatal, 6 zeytin, azıcık reçel, salatalık

ara 1 elma

akşam 5 yk kaşığı tavuk sote, bol salata, 1 dilim ekmek

3lt oldu sanırı içtiğim su, hala içiyorum

2 bardak yeşil çay, 2 bardak 5i1 yerde

öğleyin işe giderken yol boyunca karnımı içeri çekip bıraktımki karnım hala acıyor :)

teşekkürler esw,inş sende girince bu dereceleri görürsün,çok azimlisin

slmlarr
öncelelikle begümd tebrikler canım inşallah birinciliklerde görürsün.kilo verebilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum.
bugün yarım saat parktaki aletlerle spor yaptım yine.menümü yazamıycam çok kaçamaklı utanıyorum.hepinize iyi geceler canlarımm..dua edelim birbirimize bi an önce kilolardan sağlıklı bi şekilde kurtulalım diye..

teşekkür ederim arkadaşım.İnş takım olarakta görücez birincilikleri

ben sabah 1,5 dilim light ekmek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates,maydonoz
1 fincan şekersiz çay

10,30 gibide tarçınlı 1 kase yoğurdumu yicem

kimsecikler yok daha,herkes evde tatil yapıyo galiba,
ben işyerindeyim ya erkenciyim o yüzden
görüşmek üzere kızlarrr

günaydın arkadaşlar . şimdi baktım listelere takım olarak 2 . olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum uzun zamandır dereceye giremiyorduk sayenizde artık girmeye başladık . ayrıca begümcüm dereceye girmişsin senide ayrıca tebrik ederim .başarılarının devamını dilerim .

sabah 2 küçük ev poğaçası yedim yememem lazımdı biliyorum ama dayanamadım malesef . geçmişe biraz göz gezdireyim tekrar yazarım haftasonu diye kimsecikler yok gibi . altta atceken2005 i görüyorum merhaba atceken nasılsın . geçmiişi okuyayım tekrar yazarım öpüyorum herkezi .

Günaydın kızlar nasılsınız?
Begüm ayriyetten seni takipteyim bu sıralarda durdu kilo vermem de ( hoş aslında nedeni kaçamaklarım)
Biraz işin sırrını öğreneyim ..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Begüm ayriyetten seni takipteyim bu sıralarda durdu kilo vermem de ( hoş aslında nedeni kaçamaklarım)
Biraz işin sırrını öğreneyim ..

merhaba masalcım hoşgeldin takımımıza kahve ikram edelim sana :7: kilo vermen durduysa bol miktarda yoğurt tüketmeni öneririm harika bir yağ yakıcı ben hep yoğurtla kilo veririm . ara öğünlerini yarım yağlı yoğurtlardan yana kullan ve ekmeği en aza indir genelde sabahları tercih et sorun kalmaz canım .:68:

Back
X