- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.781
Vitamin eksikliginin etkisi olur diyorlar, belki de ondandır Didemcim. Hadi bakalım yarın güzel bir bildirim gelecek sanki öyle hissettim :)Gunaydın 5.takimin cıtır hatunlariii
Dun ara ara grip yazilanlari okuyabildim sadece misafirlerim vardi yine menu yazmicam ama noldu bana bilmiyorum ben iki gundur kacamak yapiyorum suyumu bol bol tuketim aksamlari dukan birasi yapiyorum ve zumba yapiorum 50 dakika omadr kcamaga kilo bile veriyorum soklardayim
Acaba vitamin depolarim dolmaya basladigi icin bunlar guzel etkilermi bilemedim dvitamini demir ilaci ve b12 ilaci kullaniyorum bilmeyenler icin soleyim tekrar
Bgunde safprotein ilan ettim haberiniz ola haydi bana katilin safprotein yada protein agirlikli beslenelim bgun dukan birasida yaninda mis gibi olur yada bitki caylari odem atalim hanimlar bgun hadi bakalim
Derken bildirim geldi bile :)Bu arada yazmayi unutmusum aksamlari 2 bardak açlık otu icmeye basladim tekrar bnun kilo almamamda byuk bi etkisi var bence bu sabah ki kilom 66.8
suan -700 safproteini layigiyla yaparsam bgun yarina bi 600 gr daha gidr heralde bakalim yilbasina hedefledigim kiloda olmak cok istiyorum bide yiyip kilo almamak beni dahada motive etti sanki oyuzden bgun dahada asildimVitamin eksikliginin etkisi olur diyorlar, belki de ondandır Didemcim. Hadi bakalım yarın güzel bir bildirim gelecek sanki öyle hissettim :)
Yarn dahada iyi olcak insallahDerken bildirim geldi bile :)
Çok iyiymiş cidden
Hadi insallah :)Yarn dahada iyi olcak insallah
Canım açlık otu zararlı değil mi bağırsak florasını bozmuyor muBu arada yazmayi unutmusum aksamlari 2 bardak açlık otu icmeye basladim tekrar bnun kilo almamamda byuk bi etkisi var bence bu sabah ki kilom 66.8
Ne güzel ornek oluyorsunuz bize.sevgili book boş oturmayı sevmiyorum canım yaaa
Ben akşamları yatmadan önce pul biberli ev yoğurdu yemeye çalışıyorum.Kızlar ekstra neler yapıyorsunuz diyetin yanında bir arkadaş açlık otu yazmış mesela
Ohh afiyet olsun :) cia tohumu da koyabilirsin yoğurduna canım benimBen akşamları yatmadan önce pul biberli ev yoğurdu yemeye çalışıyorum.
Bir de öğün aralarında bir şey yemek yerine yesil cay içiyorum.
cnım diyete yeni başladın bana göre metabolizmayı hızlandırmak için mutlaka ara öğün yapmalısın 1 elma olur 4-5 badem olurBen akşamları yatmadan önce pul biberli ev yoğurdu yemeye çalışıyorum.
Bir de öğün aralarında bir şey yemek yerine yesil cay içiyorum.
Ne zamandan berı dıyet yapıyosun çok güzel vermışsın bende o rakamları görebılcekmıyım acabaBu arada yazmayi unutmusum aksamlari 2 bardak açlık otu icmeye basladim tekrar bnun kilo almamamda byuk bi etkisi var bence bu sabah ki kilom 66.8
Açlık otu nedır ne işe yarıyor ılk defa duyuyorumKızlar ekstra neler yapıyorsunuz diyetin yanında bir arkadaş açlık otu yazmış mesela
şuna bira demesek yılların yeşil çaylı sodasıGunaydın 5.takimin cıtır hatunlariii
Dun ara ara grip yazilanlari okuyabildim sadece misafirlerim vardi yine menu yazmicam ama noldu bana bilmiyorum ben iki gundur kacamak yapiyorum suyumu bol bol tuketim aksamlari dukan birasi yapiyorum ve zumba yapiorum 50 dakika omadr kcamaga kilo bile veriyorum soklardayim
Acaba vitamin depolarim dolmaya basladigi icin bunlar guzel etkilermi bilemedim dvitamini demir ilaci ve b12 ilaci kullaniyorum bilmeyenler icin soleyim tekrar
Bgunde safprotein ilan ettim haberiniz ola haydi bana katilin safprotein yada protein agirlikli beslenelim bgun dukan birasida yaninda mis gibi olur yada bitki caylari odem atalim hanimlar bgun hadi bakalim
Evet yemeliyim aslında.cnım diyete yeni başladın bana göre metabolizmayı hızlandırmak için mutlaka ara öğün yapmalısın 1 elma olur 4-5 badem olur
Onu duymadım hiç.Ohh afiyet olsun :) cia tohumu da koyabilirsin yoğurduna canım benim
canım valla bozmak ıstemedım sabah aksam ögünletınde yıyordum bılıyorsun bugun öglen yemek zorunda kaldım turkıyem baska yaa sanırım döneme kadar kacamaklar olacak abartmamak kaydıylaİyi yolculuklar dilerim.
Siz şimdi misafir olacaksınız kaçamaklar pek ufak olmaz gibime geliyor.
İyi bakarlar burada size.
tatlım ne sıklıkta geliyorsun türkiyeye bilmiyorum ama eğer sık gelmiyorsan abartmamak kaydıyla kaçamaklar olabilir daha listede değilsin henüz hem rahatça verirsincanım valla bozmak ıstemedım sabah aksam ögünletınde yıyordum bılıyorsun bugun öglen yemek zorunda kaldım turkıyem baska yaa sanırım döneme kadar kacamaklar olacak abartmamak kaydıyla
ya zararli diyende var yararli dyende var abartmamak kaydiyla sknti yaraticagini sanmiyrum kaptanimCanım açlık otu zararlı değil mi bağırsak florasını bozmuyor mu
ben martk ayindan beri dyet yapmaya calisiyorum ama adam akilli yapmadim daha cok spordu platesdi onlari yaptim cok yavas kilo verdim bu sferNe zamandan berı dıyet yapıyosun çok güzel vermışsın bende o rakamları görebılcekmıyım acaba
aclik otu bagirsaklari iyi calistiran bi bitki cayiAçlık otu nedır ne işe yarıyor ılk defa duyuyorum
yani evet yesilcayli soda am dukan amca dulan birasi dyince ve uzun sure dukan diyeti yapinca aklimda bu sekilde kaldi canimşuna bira demesek yılların yeşil çaylı sodası
bu arada şu açlık otuna bende başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?