Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vitamin eksikliginin etkisi olur diyorlar, belki de ondandır Didemcim. Hadi bakalım yarın güzel bir bildirim gelecek sanki öyle hissettim :)

Vitamin eksikliginin etkisi olur diyorlar, belki de ondandır Didemcim. Hadi bakalım yarın güzel bir bildirim gelecek sanki öyle hissettim :)
suan -700 safproteini layigiyla yaparsam bgun yarina bi 600 gr daha gidr heralde bakalim yilbasina hedefledigim kiloda olmak cok istiyorum bide yiyip kilo almamak beni dahada motive etti sanki oyuzden bgun dahada asildim

Ben akşamları yatmadan önce pul biberli ev yoğurdu yemeye çalışıyorum.
Bir de öğün aralarında bir şey yemek yerine yesil cay içiyorum.
cnım diyete yeni başladın bana göre metabolizmayı hızlandırmak için mutlaka ara öğün yapmalısın 1 elma olur 4-5 badem olur

şuna bira demesek yılların yeşil çaylı sodası
bu arada şu açlık otuna bende başlamak istiyorum

cnım diyete yeni başladın bana göre metabolizmayı hızlandırmak için mutlaka ara öğün yapmalısın 1 elma olur 4-5 badem olur
Evet yemeliyim aslında.
Acıkıyorum,mutfağa gidip her seferinde elim boş dönüyorum
Elma,mandalina falan yiyeyim bari.
Teşekkür ederim toplight

İyi yolculuklar dilerim.
Siz şimdi misafir olacaksınız kaçamaklar pek ufak olmaz gibime geliyor.
İyi bakarlar burada size.
canım valla bozmak ıstemedım sabah aksam ögünletınde yıyordum bılıyorsun bugun öglen yemek zorunda kaldım turkıyem baska yaa sanırım döneme kadar kacamaklar olacak abartmamak kaydıyla

canım valla bozmak ıstemedım sabah aksam ögünletınde yıyordum bılıyorsun bugun öglen yemek zorunda kaldım turkıyem baska yaa sanırım döneme kadar kacamaklar olacak abartmamak kaydıyla
tatlım ne sıklıkta geliyorsun türkiyeye bilmiyorum ama eğer sık gelmiyorsan abartmamak kaydıyla kaçamaklar olabilir daha listede değilsin henüz hem rahatça verirsin

Canım açlık otu zararlı değil mi bağırsak florasını bozmuyor mu
ya zararli diyende var yararli dyende var abartmamak kaydiyla sknti yaraticagini sanmiyrum kaptanim

Ne zamandan berı dıyet yapıyosun çok güzel vermışsın bende o rakamları görebılcekmıyım acaba
ben martk ayindan beri dyet yapmaya calisiyorum ama adam akilli yapmadim daha cok spordu platesdi onlari yaptim cok yavas kilo verdim bu sfer
Bu sfer dyorum cunku bu 3. Kilo germe seruvenim 2 cocuk 1 dusuk var onlarin kilolariyla ugrasiyorum isde 2 ay once ara verdim izne ayrildim bu takimdan vitaminlerime fln baktrdim dyetiyene basladim ve takimada geri dondum insallah bu sefer olmasi gereken hafta 1 kilo vererek bozmadan spor esliginde yil basina 60 kilo olmak istiyorum mart ayindada gercek hedefime ulasmak istiyorum bakalim nasip istersek herseyi basaririz sende istikrarli ol yavasda olsa azda olsa kilo vermeye devam ettik insallan dahada fazlasini vermek icin daha cok cabaliyo

Açlık otu nedır ne işe yarıyor ılk defa duyuyorum
aclik otu bagirsaklari iyi calistiran bi bitki cayi
Bende diyet yaparken kabizlik ckiyo ortaya ndense oyuzden aclik otunu takviye olrak kullaniyorum gunde 2 bardak iciyorum aksamlari 9 10 gibi ertesi sabah 9 10 gibi tuvalet ihtiyacimi gruyorum 3 4 saat sonra tekrar tuvalet ihtiyacimi gruyorum bu sekilde dha iyi kilo verebildigime inaniyorum

şuna bira demesek yılların yeşil çaylı sodası
bu arada şu açlık otuna bende başlamak istiyorum
yani evet yesilcayli soda am dukan amca dulan birasi dyince ve uzun sure dukan diyeti yapinca aklimda bu sekilde kaldi canim
Bazilari cok memnun bende aslinda 2 ay once dyete ara verirken bu aclik ptunuda braktim ilk 3 gun tuvalete ckamadik sonra 2 fun ust uste kendiiginden arada 1 gun ckmasamda haftanin 4 5 gunu garanti tuvalet ihtiyacimi grdum sonradan kendi kendine duzene grdi diyet yapmadigim icin kurukaysiyla fln kabizlik yasamadim gectigimiz 2 ay ama dyete baslar baslamaz kabizlikta baslayinca bende aclik touna geri dondum ama arada icmicem bakalim bagrsaklarimin zarar grmesinden korkuyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…