Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tadilat yüzünden tüm gün disaridaydik, mesajlara bakamadim. bugün yediklerimi yazayim sonra da okumaya baslayayim.
, zeytinyağ
sabah: 1 büyük muz, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir, 1 bardak yagsiz sut
öğle: ton balikli sandvic ( marul, salatalik, sogan, ton baligi, zeytinyağ,esmer ekmek), yogurt
ara: 1 elma
aksam: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kuru erik, 10 antep fıstığı

Eveet yine ilk ben yazıyorum herhalde:)
Sabah:Peynir,zeytin,bolca domates,biber,salatalık
Ögle:mercimek corbasi,3-4 tane falan pattis kizartmasi(dayanamaaam)
Aksam:1 kase yoğurt
Spor:30 dk tempolu yürüyüş,20 dk eliptik bisiklet
Su:2 bardak
Benim menü böyle.
Bakalim yarın tartı ne gösterecek
Ben aralarda ne yediğimi yazmayı unutmuşum

Bolca yesil cay içtim
1 muz,1 mandalina,1 tane cikolata

beng guplara hizlica bakmistim,
yakin zamanda yazan beperfectto40 hem kitaplari seven hem de esprili bir arkadas var diye gelmostim :)

yaklasik 2 saat Bebek arabasiyla yuruyus, 1/2 litre su. bu su isini cozemedim henuz. burayi cocuk yokken kesfetseymisim ne iyi olurmus.

bugün disarida devbir aynada kendi görüntüme maruz kaldım, eyvah eyvah. zaten kilo vermem lazım, saçlarım dökülüyor, emzirmenin yarattığı bozulmalar, bir de bakimsizlik.bu bebek isi zormus,tum zamanim ona gidiyor, kendime pek kalmiyor. ne zaman duzelmeye baslar, bu halde kendimi toparkamadan ise donmek istemiyorum.

Tatlım emzirme dönemi bitince normale dönüyor herşey. Saçların da geri çıkacak. Ama emzirirken daha güzel kilo veriliyor bunun avantajından yararlanmanı tavsiye ederim

yakin zamanda yazan beperfectto40 hem kitaplari seven hem de esprili bir arkadas var diye gelmostim :)
Yok kız öyle espirili bi insan değilim.
Normalde ben antidepresan kullanıyorum.
Onlar kafa yapiyo galiba bende.
Bide tabi ikizler burcu olmanın dengesizliği de yadsinamaz

İyi Akşamlar
10 sayfa birikmiş kumam gereken hepsini tek tek okudum canlar dün musait hiç olamadim okumak için
Yarin doktorda randevum var yine çok heyecanliyim
Bu günki menüm
Sabah
Diyet ekmekle tost
Domates
5 zeytin
Salatalik

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 aci sivribiber

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
1 kase tarhana çorbası

Sin
sinemaki dedıgımız ot mu

Su iç su kuruyup gidicen
Vaaay kitap avcısı olmuş meger üye avcısı şaka bir yana çok iyi olmuş
U la la emzirme ve lohusa kafası en sevdiğim valla ayva çiçeğim bu konuda ben konuşmayayım nitekim balpamuk gibi lohusalığı iliklerine kadar yaşamış bi insanım benim kafa yeni yeni mantıklı düşünebiliyor öyle diyeyim
morordek kaptanım simdi benim yarınki yüzden 3 4e mi bölünecek
4'e bölünecek rintcim
İyi akşamlar kızlar
Sabah
3 mandalina ve bir elma (Önceki günden kendime ceza verdim )
Öğlen
2 parça incik
Akşam
Çorba
Bir dilim ekmek
Su 1,5 litre
Spor: 9612 adım
Cezalarınızı ya akşama kesin ya da spor olarak kesin kahvaltıdan kısmayın bence :)
Anam niye kimsecikler yok?
Yarın tarti günü diye herkes spor mu yapıyor yoksa
Bu arada Konya'ya kar yagiyo
Ankara bugün cooooooook soguktu, dondum resmen!

Sin

sinemaki dedıgımız ot mu
sinemaki aliskanlik yapiomus canim ve gercekten zarari hepsinden cokmus bagrsaklara makata bile zarar veriyomus uzun sure kullanimlarda tabi ole 1 2 defada bsy olucagini sanmiyorun goole dan bu aclik otunu arastra bilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…