- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.821
bugün disarida devbir aynada kendi görüntüme maruz kaldım, eyvah eyvah. zaten kilo vermem lazım, saçlarım dökülüyor, emzirmenin yarattığı bozulmalar, bir de bakimsizlik.bu bebek isi zormus,tum zamanim ona gidiyor, kendime pek kalmiyor. ne zaman duzelmeye baslar, bu halde kendimi toparkamadan ise donmek istemiyorum.
Yok kız öyle espirili bi insan değilim.
Normalde ben antidepresan kullanıyorum.
Onlar kafa yapiyo galiba bende.
Bide tabi ikizler burcu olmanın dengesizliği de yadsinamaz
Sevgili pisiciklerim
Yarın tartı günü, cumartesi de benim doğum günüm. Kaptanınıza doğum günü hediyesi birincilik hediye etmek istemez misiniz?
Çevremdekilere doğurmayı yasakladımBugün arkadaşımızın bebeği oldu Allahım nasıl minik nasıl güzel
balpamuk az daha bebek özlemi çekiyordum yani düşün
canım tartıya tekrar çıkarmısın arada 5,7 kg nerdeyse 6 kg fark var sanırım rakamları yanlış yazdın diyet grubuna giripte 1 haftada 6 kg almak imkansız gibi birşeyGüNayddın geçen hafta 72.8 dim şimdi78.5(( adet olcam ondan mı
tatlım aradaki fark 0,7 değil 0,4 oluyor 592. etapta bildirimsiz izne ayrılmışsın şu an 596. etaptayız bildirimin 5 e bölünecek bir de değil mi
55,5 olabilir o kaptaniçem yanlış yazmıştır.tatlım aradaki fark 0,7 değil 0,4 oluyor 592. etapta bildirimsiz izne ayrılmışsın şu an 596. etaptayız bildirimin 5 e bölünecek bir de değil mimorordek
ciddi bir rakam hatası yaptığını düşünüyorum bir haftada +6 kilo almak teorik olarak imkansız..7*24 full ağır fastfood yesen de imkansız.GüNayddın geçen hafta 72.8 dim şimdi78.5(( adet olcam ondan mı
bazilari da emzirdigin icin son 5 kilo gitmiyor hic diyor ama hele bir oralara gelelim :)Tatlım emzirme dönemi bitince normale dönüyor herşey. Saçların da geri çıkacak. Ama emzirirken daha güzel kilo veriliyor bunun avantajından yararlanmanı tavsiye ederim
Su iç su kuruyup gidicen
Vaaay kitap avcısı olmuş meger üye avcısışaka bir yana çok iyi olmuş
U la la emzirme ve lohusa kafası en sevdiğimvalla ayva çiçeğim bu konuda ben konuşmayayım nitekim balpamuk gibi lohusalığı iliklerine kadar yaşamış bi insanım benim kafa yeni yeni mantıklı düşünebiliyor öyle diyeyim
4'e bölünecek rintcim
Cezalarınızı ya akşama kesin ya da spor olarak kesin kahvaltıdan kısmayın bence :)
Ankara bugün cooooooook soguktu, dondum resmen!
tahmin ettim -300 gramKızlar yanlış yazmışım 72.8 din72.5 olmuşum
ciddi bir rakam hatası yaptığını düşünüyorum bir haftada +6 kilo almak teorik olarak imkansız..7*24 full ağır fastfood yesen de imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?