- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.561
Tam yerine geldin bacım gel işte kır inadını sahip çık boğazınaŞükret tabisi hem kel hem fodul derler ya hem şişman hem kisayim ben
Ay geçmiş olsun canım bir kurtulamadik bu kış benimde kız duzelmedi naz naz üstüne 2 gunde çöktü yüzü gözü zaten zayıf benim bebeler hastalikta hepten kötü oluyorlar . Yarın yjne goturcem bakalım asıl balpamuk merak ettim yazsa burayaBen bugün hiç iyi değilim kızlar. Sabah feci boğaz ağrısıyla uyandım. Halim yok. Tüm vücudumu şiş hissediyorum ne oldu böyle hiç anlamadım. Ayağım da kötü bastıkça acıyo. Canım neskafe istedi ama evde kalmamış. Offf
Estağfirullah canım sen çok güzelsin asla böyle düşünme kendinle ilgili :)Şükret tabisi hem kel hem fodul derler ya hem şişman hem kisayim ben
12 dk eliptik 36 19 puanlıkda bölgesel toplam 55 puanlık cezam bitti :)50 puanlık spor yapman gerek demek oluyor.
İlk sayfada spor tablomuz var, her sporun puanı ne kadarsa yazıyor
Bi kontrol et bakalım
Bana senin gibi üyeler lazım bak hemen yaptı cezasını12 dk eliptik 36 19 puanlıkda bölgesel toplam 55 puanlık cezam bitti :)
Bugünün işini yarına bırakmayım dedim :)Bana senin gibi üyeler lazım bak hemen yaptı cezasını
Sağol canım benim. İnşallah kurtuluruz bi an evvel.Geçmiş olsun kardelenciğim. Bende öksürük illettinden kurtulamadım.
Süpersin :)Bugünün işini yarına bırakmayım dedim :)
Sporun göz dolduruyor Asmicim, yarına güzel eksi bekliyorum :)Iyi aksamlar herkese
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 hurma
Ara
Kahve 1 avuç cekirdek
Öğle
yogurt musli
Akşam
6 sarma ( az bulgur cok malzeme)
1 kase yogutr
Bitki çayı
Su 2 litre
Spor 70 dk plates 27 dk eliptik
Geçmiş olsun canımSağol canım benim. İnşallah kurtuluruz bi an evvel.
Canım sabahın çok yetersiz geldi bana çok az şey yemişsin ve tartı öncesi korbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin..Iyi aksamlar herkese
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 hurma
Ara
Kahve 1 avuç cekirdek
Öğle
yogurt musli
Akşam
6 sarma ( az bulgur cok malzeme)
1 kase yogutr
Bitki çayı
Su 2 litre
Spor 70 dk plates 27 dk eliptik
Jambon dediğin salam değilmi? Keşke yemesek onu et bile değilmiş o meret..Kahve
Sabah:5 zeytin
Peynirli jambon lu omlet
Beyaz peynir
Zeytinyağlı rende havuç
Ara:kahve
Aksam:kereviz pırasa
Izgara tavuk
Dukan ekmek
Kacamak:yarım dilim pasta (eşim erken doğumgünü süpriz yapmis)
Su: 2.5 lt
Spor: 232 bölgesel
1dk plan
15dk leslie
Sağol canım zor oluyo gerçekten. Büyük bugün babaannesindeydi biraz dinlenirim dedim ama bu defa da küçük yalnız kalınca bana sardı. Oyun istiyo sürekli. Neyse onlar sağlıklı olsunlar da... Biz bi şekilde hallediyoruz nasıl olsa.Geçmiş olsun, dinlenmeye bak çocuklarla zor olur hastalık.
Eksi gelmezsem ağlarım yaa cok dikkat ediyorum ama bakalim . Bugün 1 ayım doldu spor salonunda ki ölçülere göre 1 beden incelmişim zaten kiyafetlerden de farkediyordum ama tartiya da yansisa artikk yaa..Süpersin :)
Sporun göz dolduruyor Asmicim, yarına güzel eksi bekliyorum :)
Canim saat 4 buçuk tu yediğimde sonra da spor yaptimm zaten toplamda 2 yemek kaşığı bulgur gibi düşün çok karbonhidrat sayilmaz yani.. suyu genelde 3 3 buçuk içiyorum bugün sabah biraz ihmal ettim sonrada cok içemedim.Canım sabahın çok yetersiz geldi bana çok az şey yemişsin ve tartı öncesi korbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin..
Sporun çok çok güzel suyun da artırılabilir 1 lt daha :)
İnşaAllah çok güzel bir eksiyle gelirsin
Sağol canım ya. Geldimi bırakmıyor. Ne güzel tam bi motivasyonla gidiyordum. Hiç halim yok. İnşallah Takımca hepimiz atlatırızAy geçmiş olsun canım bir kurtulamadik bu kış benimde kız duzelmedi naz naz üstüne 2 gunde çöktü yüzü gözü zaten zayıf benim bebeler hastalikta hepten kötü oluyorlar . Yarın yjne goturcem bakalım asıl balpamuk merak ettim yazsa buraya
Cumleten geçmiş olsun
Yeni gelenlere selam hoş geldiniz...
Fancynacy sana ayrıca Selam canım eski arkaslari gormek daha da iyj oluyor..
Dunden 30dk yürüyüş var cezadan eksiltiverayvacicegi gerçi yürüyüş sonu hayraalamet olmadı ama bebelere çiğköfte almaya gittim biraz uzağa gittim yürüyüş için tabi 1 cigkofte marullu yedim akşam akşam...
Sağolasın canım.Geçmiş olsun canım
Az iyileşmeyi sporu baya bi arttiricam bukadar bile çok fayda etti cunkuJambon dediğin salam değilmi? Keşke yemesek onu et bile değilmiş o meret..
Zeytinyağlı havuç pişmişmi yoksa sos olarakmı yağ?
Nice hayırlı yılların olsun
sporu bir tık cardio şekline sokabilirdin o pastayı telafi için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?